Winnipeg – Vancouver 5:4 (kon.) | Boston – Toronto 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Tampa 0:4 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 3:0 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 6:1 (kon.) | Minnesota – Detroit 2:3 (2:3 po s.n.)
Ottawa – Washington 4:3 (po pr.) | Nashville – Dallas 3:4 (po pr.) | Arizona – San Jose 5:3 (kon.)
Edmonton – Calgary 0:4 (kon.) | Los Angeles – Colorado 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Detroit – Washington 1:2 (kon.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.)
po s.n. (2:3)
Minnesota Wild
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
Detroit Red Wings
Neděle 05.04.2015, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Darren Helm – 1+0
    2. Zach Parise – 2+0
    3. Gustav Nyquist – 1+0 (03:58:04)
     
    Československá stopa
    Tomáš Tatar (DET) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:22
    Marek Židlický (DET) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:07
     
    Toto velmi vyrovnané utkání musel rozhodnout až nájezd v osmé sérii. Po brance Helma se z vítězství mohou radovat hosté. Domácí však vybojovali velmi zasloužený bod.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Detroit Red Wings.
    Branku DARRENA HELMA musel odsouhlasit až videorozhodčí, který rozhodl o výhře Detroit Red Wings.
    Darren Helm
     
    8. série
    2:3
    Darren HELM proměňuje.
     
    8. série
    2:2
    Justin FONTAINE neproměňuje.
     
    7. série
    2:2
    Niklas KRONWALL neproměňuje.
     
    7. série
    2:2
    Mikael GRANLUND neproměňuje.
     
    6. série
    2:2
    Stephen WEISS neproměňuje.
     
    6. série
    2:2
    Chris STEWART neproměňuje.
     
    5. série
    2:2
    Henrik ZETTERBERG neproměňuje.
     
    5. série
    2:2
    Nino NIEDERREITER neproměňuje.
     
    4. série
    2:2
    Riley SHEAHAN proměňuje.
     
    4. série
    2:1
    Thomas VANEK proměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Tomáš TATAR neproměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Jason POMINVILLE proměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Gustav NYQUIST proměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Charlie COYLE neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Pavel DACJUK neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Zach Parise neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:25
    Minnesota se ještě v samém závěru prodloužení snaží o rozhodnutí celého zápasu, ale stejně jako základní hrací doba, tak i extra pětiminutovka o vítězi s největší pravděpodobností nerozhodne.
     
    63:25
    Poprvé za prodloužení si Red Wings dokázali vytvořit nějaký tlak v útočném pásmu a ohrozit brankáře Dubnyka, avšak brankovou radost z toho nevytěžila.
     
    62:35
    Kdepak hosté v prodloužení tahají za kratší nit, čehož by domácí jistě rádi využili, ale postrádají finální fázi útoku. Sledujeme tak především zbrklou hru.
     
    61:30
    Detroit je v prodloužení slabším týmem a snaží se především krýt volný prostor před brankou, kde chce získat puk a přejít do útoku jako to už jednou předvedl.
     
    60:37
    Hra čtyři na čtyři zdá se bude více vyhovovat domácímu celku, který uzavřel Detroit v jeho obranném pásmu. Minnesota drží kotouč, ale branku se jí nedaří ohrozit.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Velmi vyrovnané utkání svého vítěze v základní hrací době nenašlo, takže o něm bude muset rozhodnout prodloužení či případné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje celé prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:10
    Domácím se konečně povedlo usadit v útočném pásmu a vytvořit si tlak, ale ohrozit branku hostů se MInnesotě stále nedaří.
     
    58:12
    Minnesota sice vyhrála vhazování, ale Detroit okamžitě vybojoval kotouč a vyhazuje jej mimo své pásmo, tak abych ušetřil co nejvíce času. Hostující celek se s největší pravděpodobností už smířil s remízou.
     
    57:29
    Obrovská výhoda pro Minnesotu v samém závěru utkání, protože prakticky do konce základní hrací doby bude hrát díky podražení Weisse v početní výhodě.
     
    55:54
    Brankář Howard musel řešit povedenou střelu Niederreitera, který zkoušel překonat brankáře Red Wings střelou na bližší tyč, ale domácí útočník pohořel.
     
    54:58
    Oba celky se snaží o strhnutí vedení na svou stranu. V těchto minutách zápasu by se s největší pravděpodobností mohlo jednat i o rozhodující branku, ale jako po celý zápas, tak i nyní je k vidění zodpovědná obranná hra.
     
    52:35
    Opět už se hraje v plném počtu hráčů na ledě, což oceňují hlavně unavenější hosté, kteří sice své oslabení dobře ubránili, ale i tak je to stálo mnoho sil.
     
    51:49
    Přesilová hra se zatím domácí Minnesotě nedaří. Obrana Detroitu zdárně odráží veškerou snahu dostat Wild dostat se do útočného pásma. Rudá křídla předvádějí opravdu zodpovědnou hru.
     
    50:35
    Zcela zbytečných faulem se prezentoval Weisse (DET), který svůj tým oslabí. Hra se na pár vteřin vyrovná, ale pak bude následovat další přesilová hra domácího celku.
     
    50:25
    Minnesota se zvládla osvobodit. Během druhého oslabení si už domácí hráči dávají větší bacha na případné dorážky a hru před brankou Dubnyka.
     
    49:20
    Rudá křídla se prezentují stejnou přesilovou hrou jako v prvním případě. Detroit očekává, že jim to přinese stejné ovoce v podobě vedení.
     
    48:32
    Přesilovou hru si zahraje Detroit, protože zákrokem za hranicí pravidel se provinil Fontaine. Hosté svou první přesilovou hru využili. Povede se jim to i nyní?
    Zach PARISE - 2:2
     
    46:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácím se daří vyrovnat na 2:2 a střelcem vyrovnávající branky je opět ZACH PARISE, který obdržel přihrávku od Jasona Pominvilleho, minnesotský ostrostřelec se svou následnou střelou nemýlil. Asistence: Jason Pominvilleho a Ryan Suter.
     
    46:23
    Domácí Minnesota tlačí Rudá křídla v jejich obranném pásmu a snaží se o kýžené vyrovnání, ale obrana Detroitu si zatím počíná bezchybně.
     
    45:59
    Domácí si zahrají další přesilovou hru, což může dost změnit další průběh zápasu. Na trestnou lavici usedá DeKeyser.
     
    45:30
    Obě mužstva se herně srovnali a hraje se opravdu rychlý hokej nahoru dolu, ale moc střel není k vidění, protože obě obrany jsou pozorné a nic si nedarují.
     
    43:51
    Třetí třetina nám nabízí zcela jiný hokej než první dvě, které režíroval převážně domácí celek, ale v tomto dějství je vše jinak, což hlavně oceňují nestranní diváci v Xcel Energy Center.
     
    43:36
    Hostů se nepovedl přechod do útoku a puk zamířil na zakázané uvolnění. Hra se tak přesune zpět před brankáře Howarda.
     
    43:00
    Detroit začíná tlačit na pilu a Dubnyk musel řešit další zakončení hostů. Do dobré střelecké pozice se tentokrát dostal Tatar, ale domácí brankář byl pozorný a střelu chytá. Následovat bude vhazování v útočném pásmu hostů.
     
    41:39
    Detroit ukazuje, že umí také pohrozit, když se elitní formace Rudých křídel dostala do rychlého protiútoku, na jehož konci byla střela Nyquista.
     
    40:28
    Domácí celek hned v úvodu třetího dějství uzavřel hosty v jejich obranném pásmu a brankáře Howarda zasypávají jednou střelou za druhou. Hostující brankář se tak opravdu nenudí.
     
    40:15
    Před námi je poslední části tohoto zápasu. Podaří se domácí Minnesotě ještě zdramatizovat utkání nebo si Detroit své vedení pohlídá?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině dlouho opanovali domácí, kteří však nedokázali využít přesilovku pět na tři, za což byli potrestáni, protože Detroit využil hned první přesilovou hru, kterou měl možnost zahrát. Hosty do vedení poslal Nyquist.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:01
    Hraje se poslední minuta druhé části zápasu.
     
    38:36
    Vstřelená branka hostů jistě oživí průběh utkání. Domácí celek sice měl ve druhé třetině možnost zahrát si hned dvojité přečíslení, ale nedokázal jej využít, za což je Detroit potrestal způsobem sobě vlastním.
    Gustav NYQUIST - 1:2
     
    37:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    Skvěle sehraná přesilová hra končí brankou. GUSTAV NYQUIST obdržel zpoza branky přihrávku od Henrika Zetterberga a neomylnou střelou využívá hned první přesilovou hru hostů. Asistence: Henrik Zetterberg.
     
    36:47
    Rudá křídla opět drží kotouč v útočném pásmu, kde předvádí doslova kolotoč přihrávek. Domácí obrana vůbec netuší, kde jim stojí hlava.
     
    36:00
    Detroit sice vyhrál vhazování v útočném pásma a mohl se chvilku radovat z kombinace, ale domácí obrana po chvíli vytlačila hosty z pásma.
     
    35:22
    První přesilovou hru v utkání si zahraje také Detroit, který se početný výhody dočká po vyloučení Haula, jenž fauloval v obranném pásmu.
     
    34:37
    Po zakončení se dostal Pavel Datsyuk, který pořádně provětral lapačku domácího Dubnyka, ten po delší době musel předvést plnohodnotný zákrok.
     
    33:00
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ale domácí celek má stále na vrch. Detroit více méně pouze zaváží kotouč do svého útočného pásma, kde o něj hned přijde, kdežto Minnesota, když se dostane do útočného pásma, tak je schopna i něco kloudného vymyslet.
     
    32:10
    Hosté se snaží trochu zklidnit tempo hry, tak aby zastavili rozjetou Minnesotu, která stále hraje po přesilové hře v "laufu", což může být pro něj poměrně velkou výhodou, protože Detroit není v tom správném tempu.
     
    30:36
    Po divokých minutách, které ovlivnila hlavně přesilová hra domácího celku se obraz hry začíná opět vyrovnávat a do dění dostal také brankář Dubnyk, který musel po více než třech minutách likvidovat střelu hostů.
     
    29:37
    Detroit opět hraje v plném počtu. V závěru početní nevýhody hostů už neměl domácí celek takový tlak jako na jeho začátku, neboť hosté se dokázali uvolnit vyhozením kotouče a mohli konečně řádně vystřídat.
     
    28:20
    Domácí Minnesota předvedla parádní přesilovou hru, když Detroit nepustila celou dobu z jejich obranného pásma. Jediné co domácí však shází je vstřelení branky, což se jim k jejich smůle nepovedlo.
     
    28:00
    Po kombinaci v útočném pásmu, kdy už obranná trojce Detroitu byla rozházená se do zakončení dostal Matt Dumba, jeho střelecký pokus od modré čáry však letěl přímo do náruče připraveného brankáře Minnesoty.
     
    27:36
    Další komplikace pro hosty z Detroitu, protože po faulu Quinceyho budou hrát pouze o třech. Domácímu týmu se tak naskýtá možnost dostat se znovu do vedení.
     
    27:00
    Minnesota puk v útočném pásmu, kde drží hostující Detroit pod tlakem. Hráči Red Wings však dobře dodržují taktické pokyny svého trenéra, takže domácí Minnesota se nemůže dostat do zakončení.
     
    26:24
    Detroit si zahraje opět v oslabení a opět za to bude moct Kronwall, který si bude odpykávat druhý dvouminutový trest v tomto zápase.
     
    25:50
    DeKeyser vybojoval puk v obranném pásmu a snažil se s ním dostat co nejrychleji na druhou stranu hřiště, ale po nahození kotouče do útočného pásma o něj přišel.
     
    25:04
    Ani Minnesota není bezchybná, což dokázala tím, že se také dostala do ofsajdu při přechodu do útočného pásma. Utkání tak doprovází nepřesnosti na obou stranách.
     
    24:02
    Red Wings se stále nemohou dostat to toho správného tempa, čehož pochopitelně může Minnesota těšit. Pro tuto chvíli minimálně tím, že se hosté nebyli schopni dostat to útočného pásma, protože je zastavil ofsajd.
     
    23:08
    Minnesota zatlačila na nějakou minutu a půl hostující celek v jejich obranném pásmu. Detroit dlouho nevěděl kudy kam, čehož se domácí snažili využít, ale Red Wings se nakonec osvobozují za pomoci vyhození na zakázané uvolnění.
     
    21:28
    Domácí celek se snažil přejít střední pásmo za pomocí jediné dlouhé přihrávky, což sice vyšlo a přihrávka našla rozjetého Parise, ten ale následně ztrácí puk, když byl sevřen dvě pozornými obránci Detroitu.
     
    20:31
    Ani Minnesota nezačala druhou část zcela bez chyb, když hned její první rozehrávka končí na zakázaném uvolnění, takže následovat bude vhazování v obranném pásmu domácího týmu.
     
    20:14
    Úvodní buly ve druhé periodě vyhráli hosté, kteří však záhy přenechali puk domácí Minnesotě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba týmy jsou už zpátky na ledové ploše, takže druhá část zápas může začít.
     
    První třetina je minulostí a na světelném ukazateli svítí skóre 1:1. Už to vypadalo, že první dvacetiminutovce branku neuvidíme, ale pak přišla divoká dvouminutovka, kdy nejprve poslal domácí do vedení Parise, ale prakticky z protiútoku vyrovnal Sheahan.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:01
    Hraje se poslední minuta první třetina, který nabídla poměrně zajímavý hokej.
     
    18:05
    Už to vypadalo, že Detroit potrestá chybu v rozehrávce domácího celku, ale pozorný obránce Brodin napravil chybu svého kolegy a slibnou akci hostů zhatil.
     
    17:14
    Minnesota si svého překvapivého vedení příliš moc neužila. Detroit odpověděl na branku domácího celku nejlépe jak mohl, což dodává utkání ještě větší náboj.
    Riley SHEAHAN - 1:1
     
    15:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí si svého vedení příliš dlouho neužili. Od mantinelu vyslal střelu na Dubnyka Stephen Weiss, jeho střelu brankář Minnesoty nedokázal zkrotit a vyrazil ji pouze před sebe, kde stál připravený RILEY SHEAHAN, který kotouč protlačil do branky.
    Zach PARISE - 1:0
     
    14:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Po špatném vyvezení kotouče z obranného pásma Detroit se do ke střele dostal Mikael Granlund, ale jeho střelu ještě před brankářem tečoval ZACH PARISE, který kotouč prostrčil mezi betony Howarda. Asistence: Mikael Granlund.
     
    12:27
    Ke střeleckému pokusu od modré čáry se dostal Jonathan Ericsson, ale jeho střela se k brankáři Dubnykovi vůbec nedostala, protože ji zablokoval hned první hráč před obráncem Detroitu.
     
    11:38
    Oba brankáři jsou již nějakou tu dobu prakticky bez práce, protože ani jeden z týmů se nemůže dostat do zakončení. Zdá se, že toto utkání bude o malých chybách, a jejich trestání bude rozhodovat.
     
    10:20
    Wild hrají zodpovědně z obrany, ale chybí jim finální fáze. Red Wings sice více kontrolují kotouč, ale přes domácí obranu se nemohou dostat do útočného pásma.
     
    09:20
    Detroit se pomalu ale jistě dostává na koně a přebírá iniciativu v zápase, když začíná určovat tempo hry. Minnesota je všude o krok později a má problém vyhrát osobní souboj.
     
    08:10
    Red Wings se na malou chvíli usadili v útočném pásmu, ale po vlastní chybě o něj přišli. Navíc bez toho, aby ohrozili brankáře Dubnyka.
     
    07:18
    Aktuální počet střel činní 2:1 pro domácí Minnesotu, která se zatím prezentuje aktivnějším hokej. Hosté z Detroitu jim však nic zadarmo nedarují.
     
    06:58
    První přesilová hra utkání, kterou měla možnost sehrát si Minnesota, přišla vniveč. Naopak největší ohrožení v těchto dvou minutých přišlo právě pro domácí branku.
     
    05:46
    Do protiútoku ve vlastním oslabení se dostal Helm, který ujížděl po chybě domácích obránců na zcela osamoceného brankáře Dubnyka, ten si však počínal nejlépe jak mohl, když proti Helmovi viděl a skočil mu pod nohy pro puk.
     
    05:15
    Obranná formace Detroitu odvedla svou práci na výbornou, když vybojovala puk a poslala jej mimo obranné pásmu. Minnesota má velké problémy dostat se zpět do útočného pásma.
     
    04:30
    Minnesota vyhrála vhazování v útočném pásmu a její přesilová hra může začít.
     
    04:27
    Máme tu první vyloučení. Za faul ve středním si odpyká dvouminutový trest Kronwall (DET), který tak posílá svůj tým do čtyřech.
     
    04:00
    Oba týmy se zatím rozkoukávají a převážně bojují o puk ve středním pásmu, když už se někdo dostane do útočného pásma, tak ne na moc dlouho.
     
    02:37
    Nepřesnosti na obou stranách ukončil až Nyquist, který se dostal s pukem do útočného pásma, kde jej posunul na Zetterberga, ale jeho střela domácího brankáře nepřekvapila.
     
    01:23
    Po rychlém přechodu do útočného pásma se ke střele z mezikruží dostal Spurgeon, ale proti jeho střele zasáhl připravený Howard. Následovat bude vhazování v útočném pásmu domácí Minnesoty.
     
    00:19
    Ačkoliv úvodní vhazování vyhrála domácí Minnesota, tak se zatáhla do svého obranného pásma, protože Detroit Red Wings je hned vyhnali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou již připravení k zahájení utkání.

    VIDEOROZHOVOR! Ondřej Palát se druhé sezóny v NHL nezalekl a řadí se mezi nejproduktivnější hráče Tampa Bay Lightning....

    Posted by NHL.cz on 4. duben 2015
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk (Backstrom) – Suter, Brodin, Scandella, Spurgeon, Prosser, Dumba – Parise, Granlund, Pominville – Niederreiter, Koivu, Stewart – Vanek, Coyle, Fontaine – Haula, Brodziak, Schroeder.

    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, Quincey, DeKeyser, Smith, Židlický – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Helm, Datsyuk, Tatar – Pilkkinen, Sheahan, Weiss – Miller, Glendening, Andersson..
     
    Minnesota Wild se nachází v Západní konferenci na pátém místě, které jí zajišťuji boje v play-off. Na svém kontě mají 95 bodů, ale devátý Winnipeg má bodů 90, takže Minnesota o play-off může stále přijít.

    Detroit Red Wings jsou ve Východní konferenci, kde je také čeká ještě pořádný boj o play-off, neboť mají na svém kontě 93 bodů, což jim stačí na sedmé místo, ale devátá Ottawa má bodů 90.
     
    Československá stopa:

    Tomáš Tatar (DET) – 77 zápasů, 54 bodů (28+26)
    Marek Židlický (DET) – 79 zápasů, 33 bodů (7+26)
    Tomáš Jurčo (DET) – 62 zápasů, 18 bodů (3+15)
    Jakub Kindl (DET) – 34 zápasů, 13 bodů (5+8)
     
    Dobrý den, vítám Vás u sledování onlajn přenosu z nejlepší hokejové ligy světa NHL. V tomto utkání přivítá domácí Minnesota Wild ve svém Ecel Energy Center tým Detroit Red Wings.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 15. Parise (Granlund, Pominville), 47. Parise (Pominville, Suter) – 16. Sheahan (Weiss, DeKeyser), 38. Nyquist (Zetterberg), rozh. náj. Helm

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Zach Parise (MNS)
    0:0   Pavel Dacjuk (DET)
    2. série:
    0:0   Charlie Coyle (MNS)
    0:1   Gustav Nyquist (DET)
    3. série:
    1:1   Jason Pominville (MNS)
    1:1   Tomáš Tatar (DET)
    4. série:
    2:1   Thomas Vanek (MNS)
    2:2   Riley Sheahan (DET)
    5. série:
    2:2   Nino Niederreiter (MNS)
    2:2   Henrik Zetterberg (DET)
    6. série:
    2:2   Chris Stewart (MNS)
    2:2   Stephen Weiss (DET)
    7. série:
    2:2   Mikael Granlund (MNS)
    2:2   Niklas Kronwall (DET)
    8. série:
    2:2   Justin Fontaine (MNS)
    2:3   Darren Helm (DET)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Backstrom) – Suter, Brodin, Scandella, Spurgeon, Prosser, Dumba – Parise, Granlund, Pominville – Niederreiter, Koivu, Stewart – Vanek, Coyle, Fontaine – Haula, Brodziak, Schroeder.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, Quincey, DeKeyser, Smith, Židlický – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Helm, Datsyuk, Tatar – Pilkkinen, Sheahan, Weiss – Miller, Glendening, Andersson.

    Rozhodčí: Hebert, Meier – Nansen, Mach
    bahis siteleri