Winnipeg – Vancouver 5:4 (kon.) | Boston – Toronto 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Tampa 0:4 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 3:0 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 6:1 (kon.) | Minnesota – Detroit 2:3 (2:3 po s.n.)
Ottawa – Washington 4:3 (po pr.) | Nashville – Dallas 3:4 (po pr.) | Arizona – San Jose 5:3 (kon.)
Edmonton – Calgary 0:4 (kon.) | Los Angeles – Colorado 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Detroit – Washington 1:2 (kon.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
Dallas Stars
Neděle 05.04.2015, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    A nájezdů se už nedočkáme, CODY EAKIN totiž opakovanou možnost své šance využil. Útočník Stars si mezi kruhy přibrzdil a prudkou střelou zápěstím k tyči rozhoduje o bonusovém bodu pro hostující celek.
    James NEAL - 3:3
     
    58:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    A power play se domácímu celku vyplatila! Ribiero projel s pukem celou útočnou třetinu, nakonec nahrál na kruh JAMESU NEALOVI, jenž z první propálil Enrotha. Asistence: Mike Ribiero, Gabriel Bourque.
    Ryan ELLIS - 2:3
     
    50:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátorům se však daří snížit! Forsberh v rohu kluziště vybojoval kotouč a našel před brankou zcela volného RYANA ELLISE, jenž dostal při střele sekeru přes hůl od soupeře, i proto puk jen tak pomalu klouzal po ledě, ale jelikož Enroth očekával ránu do horní části branky, puk mu proklouzl mezi betony. No jo, faulovat se nevyplácí, a tentokrát nemusel ani rozhodčí vylučovat. Asistence: Filip Forsberg, James Neal.
    Colton SCEVIOUR - 1:3
     
    47:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tlak Stars pokračoval i po komerční pauze a je z toho třetí branka! Po střele Moena, kterou Rinne vyrazil pouze před sebe, se ve skrumáži nejlépe zorientoval COLTON SCEVIOUR, jenž bekhendem dopravil puk za brankovou čáru. Gól si chtěl ještě připsat jeden z jeho spoluhráčů, který sice vehementně skočil za pukem, aby jej tečoval ještě před brankovou čáru, to se mu ale nepovedlo. A tak bude muset svému spoluhráči branku jen tiše závidět. Asistence: Travis Moen, Alex Goligoski.
    Tyler SEGUIN - 1:2
     
    43:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    A Stars svou první přesilovku v utkání využívá! Nabito dostal na pravý kruh TYLER SEGUIN a střelou ke vzdálenější tyči posílá svůj klub do vedení. Asistence: John Klingberg, Patrick Eaves.
    Travis MOEN - 1:1
     
    24:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš a máme srovnáno! Domácí selhali při rozehrávce a ztratili puk, následnou střelu Scevioura sice Rinne vyrazil, ale jen k TRAVISI MOENOVI, který pod betonem Rinneho dostal kotouč do branky. Asistence: Colton Sceviour.
    Filip FORSBERG - 1:0
     
    09:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Skóre otevřeno, a to domácími hráči! Po skrumáži u mantinelu se puk dostal k bekům Predators, po výměně pozic nakonec z vrcholku kruhu pálil Ekholm, jeho střela se ale nějak dostala k přesně stojícímu FILIPU FORSBERGOVI, jenž neměl problém dostat puk do odkryté klece. Asistence: Mattias Ekholm, Seth Jones.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 10. Forsberg (Ekholm, Jones), 51. Ellis (Forsberg, Neal), 59. Neal (Ribiero, Bourque) – 25. Moen (Sceviour), 44. Seguin (Klingberg, Eaves), 48. Sceviour (Moen, Goligoski), 65. Eakin (TS)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Jones, Ellis, Franson – Forsberg, Ribeiro, Neal – Wilson, Fisher, Smith – Stalberg, Cullen, Santorelli – Bourque, Jarnkrok, Beck.
    Dallas Stars: Enroth (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Nemeth, Daley, Demers, Jo. Benn – Ja. Benn, Eakin, Seguin – Eaves, Spezza, Hemský – Roussel, Fiddler, Garbutt – Moen, Sceviour, Ničuškin.

    Rozhodčí: Watson, St. Pierre – Gibbs, McElman

    Diváci: 17 113 (vyprodáno)
    bahis siteleri