Winnipeg – Vancouver 5:4 (kon.) | Boston – Toronto 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Tampa 0:4 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 3:0 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 6:1 (kon.) | Minnesota – Detroit 2:3 (2:3 po s.n.)
Ottawa – Washington 4:3 (po pr.) | Nashville – Dallas 3:4 (po pr.) | Arizona – San Jose 5:3 (kon.)
Edmonton – Calgary 0:4 (kon.) | Los Angeles – Colorado 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Detroit – Washington 1:2 (kon.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
San Jose Sharks
Neděle 05.04.2015, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sam GAGNER - 5:3
     
    59:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jedenáct vteřin před koncem přidává domácí tým pátou branku, která rozhoduje o vítězi zápasu. Erat na vlastní polovině přenechal puk SAMU GAGNEROVI, který se z poměrně velké dálky nemýlil. Asistence: Martin Erat, David Moss.
    Chris TIERNEY - 4:3
     
    46:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks skutečně využívají přesilovou hru a dotahují se na rozdíl jediného gólu. Matt Irwin po Fedunově přihrávce vystřelil z místa nad pravým kruhem, CHRIS TIERNEY jeho pokus tečoval a Smith na změnu směru už nestihl zareagovat. Asistence: Matt Irwin, Taylor Fedun.
    Mark ARCOBELLO - 4:2
     
    45:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    Shane Doan parádní přihrávkou z rohu hřiště uvolnil MARKA ARCOBELLA, který opět potvrdil, že se mu ve svém čtvrtém letošním působišti opravdu daří. Útočník Kojotů si počkal na vhodný moment ke střele, kterou poslal puk pod horní tyč, kam nemohl Niemi dosáhnout. Asistence: Shane Doan, Tobias Rieder.
    Joe THORNTON - 3:2
     
    38:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je bleskurychlá odpověď od Žraloků! Autorem branky je JOE THORNTON, který překvapil všechny přítomné střelou z nulového úhlu a Smithovi prošel puk za záda, i když byl nalepený na své pravé tyči. Asistence: Brent Burns, Melker Karlsson.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 3:1
     
    37:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes v závěru druhé části odskakují do dvougólového vedení, které je pro Sharks hodně nepříjemné. Doan po Eratově nahrávce Niemiho nepřekonal, OLIVER EKMAN-LARSSON první dorážkou také neuspěl, ale na druhý pokus už to měl jednoduché, protože na něj zívala prázdná branka. Asistence: Sam Gagner, Shane Doan
    Shane DOAN - 2:1
     
    18:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti si velmi rychle berou vedení zpět! Michael Stone tvrdě vystřelil zpoza pravého kruhu, kotouč se od pravé tyče odrazil k SHANEU DOANOVI, který se prosadil dorážkou do odkryté klece. Assitence: Michael Stone, Oliver Ekman-Larsson.
    Tomáš HERTL - 1:1
     
    16:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    V sedmnácté minutě je vyrovnáno! Tierney na levé straně zadovkou přenechal kotouč Fedunovi, jehož střelu jeden z hráčů nasměroval k TOMÁŠI HERTLOVI, jenž pohotovým bekhendem přehodil bezmocného Smithe. Asistence: Taylor Fedun, Chris Tierney.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 1:0
     
    11:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes využívají přesilovou hru a ujímají se vedení. Arcobello z levé strany přihrál OLIVERU EKMANU-LARSSONOVI, jehož střela zápěstím zpoza pravého kruhu skončila za překvapeným Niemim. Asistence: Mark Arcobello, John Moore.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 12. Ekman-Larsson (Arcobello, Moore), 19. Doan (Stone, Ekman-Larsson), 38. Ekman-Larsson (Gagner, Doan), 46. Arcobello (Doan, Rieder), 60. Gagner (Erat, Moss) – 17. Hertl (Fedun, Tierney), 39. Thornton (Burns, Karlsson), 47. Tierney (Irwin, Fedun)


    Arizona Coyotes: Smith (Domngue) – Stone, Ekman-Larsson, Murphy, Dahlbeck, Moore, Campbell – Doan, Arcobello, Rieder – Moss, Gagner, Erat – Szwarz, Chipchura, Cunningham – Crombeen, Vitale, McGinn.
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Burns, Irwin, Braun, Dillon, Fedun, Stollery – Karlsson, Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, Marleau – Wingels, Tierney, Nieto – Goodrow, Smith, Brown.

    Rozhodčí: Charon, St. Laurent – Cameron, Rody

    Diváci: 14 752
    bahis siteleri