Bosna a Hercegovina – Lucembursko 0:5 (kon.) | Gruzie – Hongkong 3:11 (kon.) | SAE – Turecko 0:15 (kon.)
konec
Spojené arabské emiráty
0:15 (0:7, 0:3, 0:5)
Turecko
Úterý 07.04.2015, 19:00 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • Mistrovství světa - III. A Divize
Partner:
     
    Ode mě to z dnešního utkání, které v Izmiru sledovalo 773 diváků, bude vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek večera, na počtenou! (21:16:45)
     
    Na dnešní výhře Turecka se bodově podílelo celkem 14 hráčů!

    Bodově nejlepším byl Serdar Semiz, který si připsal jeden gól a čtyři asistence. Hattrick zaznamenal Alec Kocoglu, který k tomu navíc ještě přidal jednu gólovou nahrávku.
    Po třech bodech si připsali Yavuz Karakoc (2+1), Andy Kocoglu (2+1), Serkan Gumus (2+1), Erdogan Coskun (1+2), Yusuf Halil (1+2), 16letý obránce Huseyin Secer (1+2) a také Alper Solak (1+2).
     
    A je tu konec! Turecko si se svým soupeřem snadno poradilo a porazilo Emiráty dohromady 15:0! Díky tomu tak vyrovnalo doposud nejvyšší prohru Emirátů na MS.

    Střely: 10:64 (5:22, 1:22, 4:20)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Turecko právě vstřelilo branku!
    20letý hráč GOKALP SOLAK se stává tím, kdo vyrovnává doposud nejvyšší prohru Emirátů na MS! Šest sekund před koncem totiž vsítil patnáctou branku turecké reprezentace a završil tak střelecký účet dnešního utkání! Asistence: Serdar Semiz a Alec Kocoglu.
     
    57:23
    Početní výhoda ale i tentokráte využita nebyla, Emiráty jsou v plném počtu.
     
    55:23
    Spojené Arabské Emiráty si situaci komplikují vyloučením. Hrály totiž v šesti a tak za to budou muset pykat. Trest odsedí Hazza Al Saedi (SAE).
     
    51:30
    Mluvíme tu sice o nejvyšší výhře Turků v historii, zmínit ale musíme i nejvyšší prohru SAE v historii MS III. divize. Ta byla v roce 2013, kdy Emiráty podlehly 0:15 pořadatelské Jižní Africe. Stačí tedy už jen jeden gól Turecka, aby tento výsledek byl vyrovnán.
     
    50:33
    Turecko právě vstřelilo branku!
    A už schází jen dvě branky k tomu, aby země z Malé Asie vyrovnala svůj doposud nejlepší výsledek! Čtrnáctou branku svého celku zaznamenal YAVUZ KARAKOC, který se prosadil po přihrávkách Islama a Andyho Kocoglua! Asistence: Kerem Islam a Andy Kocoglu.
     
    48:55
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda Turecka pokračuje a pořadatelská země se blíží překonání své doposud nejvyšší výhru 16:0! Branku nyní obstaral ERDOGAN COSKUN, jenž se trefil poprvé v tomto utkání! Asistence: Yusuf Halil a Serkan Gumus.
     
    46:29
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Necelou minutu po jedenácté brance přichází další trefa Turecka! Poprvé v zápase a hlavním týmu reprezentace se prosadil teprve 16letý obránce HUSEYIN SECER! Asistence: Alper Solak a Baris Coskun.
     
    45:40
    Turecko právě vstřelilo branku!
    A máme tu jedenáctou branku! SERDAR SEMIZ ke svým třem gólovým nahrávkám připisuje svůj první zásah do černého v tomto zápase a navýšil již na 11:0! Asistence: Savas Akturk.
     
    45:17
    Další početní výhoda ovšem nic kromě tří neúspěšných střel Turecka nepřinesla. Gólman Khaled Al Suwaidi ve spolupráci s obranou odolal.
     
    43:17
    Třetí přesilovka v řadě pro Turky. Na dvě minuty je za zdržování hry vyloučen Saeed Al Nuaimi (SAE).
     
    41:00
    A první zákrok v dnešním zápase má za sebou i Kahraman. Překvapivě to byly Spojené Arabské Emiráty, které se jako první dostaly v této třetině k zakončení, jenž směřovalo na bránu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely: 6:44
     
    Střel ve druhé periodě turečtí reprezentanti vyslali stejně (22), gólů ovšem tolik už nedali. K vyrovnání střeleckému účtu z první periody jim scházely čtyři zásahy. Emiráty ovšem zdatně odolávaly a první gól v této dvacetiminutovce dostaly až ve 34. minutě. V polovině zápasu Turecko dokonce střídalo brankáře, Ozbaydugana po šesti úspěšných zákrokách nahradil Erol Kahraman, jenž zatím zasahovat nemusel.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 1. Al. Kocoglu (Semiz, Ozmen), 7. Gumus (E. Coskun, Akturk), 11. An. Kocoglu (Karakoc), 11. An. Kocoglu (Islam), 13. Halil, 14. Gumus (E. Coskun, Halil), 16. Karakoc (Secer, A. Solak), 34. Al. Kocoglu (Semiz), 34. Al. Kocoglu (Semiz, Ozmen), 38. A. Solak (Secer), 46. Semiz (Akturk), 47. Secer (A. Solak, B. Coskun), 49. E. Coskun (Halil, Gumus), 51. Karakoc (Islam, An. Kocoglu), 60. G. Solak (Semiz, Al. Kocoglu)


    Spojené arabské emiráty: Al Suwaidi (A. Al Dhaheri) – El Jachi, Al Sarour, Al Subousi, Al Shamisi "C" – Al Jneibi, Al Nuaimi, M. Al Mazrouei – Al Blooshi "A", Al Muharrami "A", Al Yafeai – Al Saedi
    Turecko: Ozbaydugan (31. Kahraman) – Ozturk, G. Solak, F. Faner, Akturk, B. Coskun, Islam, Secer – Al. Kocoglu, Ozmen "C", Semiz "A" – Gumus "A", E. Coskun, Halil – E. Faner, Karakoc, An. Kocoglu – A. Solak, Bagcilar

    Rozhodčí: Barcelo (FRA) – Efremov (KAZ), Tichon (ISR)

    Diváci: 773
    bahis siteleri