Kazaň – Petrohrad 0:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
SKA Petrohrad
Pondělí 13.04.2015, 18:30 • Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Oddechový čas pro SKA Petrohrad.
     
    58:42
    Domácí to zkouší se šesti bruslaři na ledě.
     
    51:32
    Od modré přihrával křižně Anton Bělov na volného Panarina, který střílel do prázdné branky, ale napálil jen pravou tyč domácí svatyně.
     
    50:38
    Ukázkovou sekyru přes ruce předvedl na střelce jediné dnešní branky Medveděv, který již sedí na trestné lavici. Přesilový hra Petrohradu právě začíná.
     
    43:05
    Za předchozí akci Svitova, který zbytečně dojel do Koskinena, si domácí hráč odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    43:05
    Svitov využil chyby v obraně Petrohradu a sám se zjevil před brankou Koskinena. Svou střelou však na hostujícího brankáře nevyzrál. Celou akci domácí útočník dohrál a "sundal" brankáře Petrohradu. To se nelíbilo hostujícím hráčům, kteří mu to dali fyzicky ihned najevo.
     
    38:00
    Bude se ještě vylučovat. Za nedovolené bránění si jde odpykat dvě minuty domácí Medveděv. Petrohrad má tak šanci na navýšení svého vedení.
     
    34:25
    Naopak na druhé straně sevřeli domácí svého soupeře a vydobyli si faul Šipačjova, který již sedí na trestné lavici. Hostující útočník vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    27:59
    Judin byl tvrdě naražen na mantinel Mirnovem, který si jde odpočinout na dvě minuty na trestnou lavici. Hostující Judin si při odchodu na střídačku držel rameno. To nevypadá dobře s obráncem Petrohradu.
     
    27:12
    Domácí jeli dva na jednoho. Svitov ovšem nepřihrál a dlouho otálel se zakončením. Nakonec domácí útočník vyslal v tísni pokus bekhendem, který Koskinen vyrazil. Následně se sjel celý útok Kazaně do brankoviště, kde bylo velmi horko. Hlavní rozhodčí nakonec ztratil pojem o tom, kde je kotouč a raději přerušil hru.
     
    24:33
    Za příliš mnoho hráčů na ledě je potrestána lavička Petrohradu. Kazaň si tak vyzkouší třetí přesilovou hru v dnešním utkání.
     
    22:46
    Zacharčuk našel nádherným pasem přes celé hřiště najíždějícího Archipova, který jel sám z pravé strany na Koskinena. Finský gólman stačil srazit betony včas a zastaviltak kotouč. To byla veliká šance domácích na vyrovnání.
    Anton BURDASOV - 0:1
     
    19:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté jdou devětapadesát vteřin před koncem první periody do vedení. Na levé straně byl s kotoučem ANTON BURDASOV, který s ničím neotálel a vystřelil na branku. Jeho ránu tahem vyrazil Nilsson zpět na hostující hráče, pro kterého již nebyl problém dorazit kotouč do branky. Asistence: Roman Rukavišnikov.
     
    13:31
    Přesilovou hru si zahrají také hráči Petrohradu. Za nedovolené bránění je vyloučen Jevgenij Medveděv.
     
    10:01
    Bude se vylučovat. Za podražení si odsedí dvě minuty hostující Thoresen. Kazaň tak má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    03:56
    Za podražení je vyloučen Roman Červenka. Domácí Kazaň si tak zahraje v početní převaze.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 20. Burdasov (Rukavišnikov)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Brookbank, Medveděv, Nikulin, Kornějev, Zacharčuk, Rylov, Musin, Pajgin – Gluchov, Varnakov, Vrána – Mirnov, Moller, Azevedo – Svitov "C", Kolcov, Lukojanov – Burmistrov, Petrov, Archipov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Nikolaj Bělov, Anton Bělov, Kutějkin, Alexandrov, Rukavišnikov, Chafizullin, Judin – Kovalčuk "C", Martensson, Thoresen – Dadonov, Šipačjov, Panarin – Červenka, Ericsson, Tichonov – Ponikarovskij, Kablukov, Burdasov – Barabanov

    Rozhodčí: Ronn, Jeřábek – Zacharov, Šeljanin
    bahis siteleri