Izrael – Čína 3:4 (1:2 po s.n.) | Mexiko – Nový Zéland 3:5 (kon.) | Jihoafrická rep. – Bulharsko 1:2 (kon.)
konec
Mexiko
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
Nový Zéland
Úterý 14.04.2015, 16:40 • Grandwest Ice Arena, Kapské Město • Mistrovství světa - II. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Střelou mezi betony brankáře Grama se prosazuje PARIS HEYD, střílí tak svou druhou braku v zápase. Pokud jsme někomu gól přál, tak právě tomuto hráči, za aktivní hru si to opravdu zaslouží. Asistence: Andrew Cox.
     
    40:42
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Hodně rychlé využití přesilové hry znamená rozdíl ve skóre o jedinou branku. Z bezprostřední blízkosti se prosadil ROBERTO CHABOT. Asistence: Hector Majul.
     
    39:14
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Krásnou střelou na bližší tyč se prosazuje po samostatné akci JORDAN CHALLIS, který posílá svůj tým do vedení o dvě branky. Bez asistence.
     
    24:55
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Z levé strany se tvrdou střelou prosadil hostující MITCHELL FREAR. Parádní přihrávka od Lawrence. Asistence: Jamie Lawrence.
     
    21:34
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Urgarte vyhrál buly na Chabata, který poslal pak na modrou, kde stál HECTOR MAJUL. Ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Stav zápasu je rovovnaný. Asistence: Roberto Chatat, Fernando Ugarte.
     
    13:19
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    PARIS HEYD se prosazuje střelou ze střední vzdálenosti. Kotouč prošel mezi betony do branky, hostující tým otáčí stav zápasu. Bez asistence.
     
    06:46
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    CARLO TOMMASI po rychlé akci svých křídel dává vyrovnávací branku. Asistence: Adrian Carvantes, Hector Majul.
     
    03:43
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Domácí neproměnili přesilovou hru, což je zas tak mrzet nemusí, neboť skórují. LUIS ALBERTO DE LA VEGE uspěl rychlou střelou. Asistence: Carlos Gomez, Santiago Sierra.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. Vega (Gomez, Sierra), 22. Majul (Chabat, Ugarte), 41. Chabat (Majul) – 7. Tommasi (Adrian, Majul), 14. Heyd, 25. Fraer (Lawrence), 40. Challis, 56. Heyd


    Mexiko: Garma (Alba) – Escandon, Colas, Ugarte, Rosette, Vega, Gonzales, Padilla – Majul, Sierra, Cervantes – Carrero, Smithers, Chabat – Ramirez, Arroyo, Gomez – Linares, Tommasi
    Nový Zéland: Parry (Pine-Murphy) – Lawrence, Frear, Hay, Wannalmaker, Haines, Sandoy, Ceslett, Tappin – Henderson, Heyd, Cox – Attwell, Chai, Hay – Harrison, Harrop, Challis – Macharg, Burns, Apps

    Rozhodčí: Nikolič – Hurtik, Park
    bahis siteleri