Island – Belgie 3:0 (kon.) | Rumunsko – Austrálie 5:1 (kon.) | Belgie – Španělsko 6:2 (kon.)
Island – Srbsko 4:5 (kon.)
konec
Island
4:5 (2:2, 2:1, 0:2)
Srbsko
Úterý 14.04.2015, 22:00 • Laugardalur Arena, Reykjavík • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Hra už bude pokračovat. Islandu zbývá opravdu málo času a tak to rovnou zkusí bez brankáře!
     
    59:41
    Srbsko právě střelilo branku!
    Neuvěřitelná chyba Islandu znamená vedoucí gól Srbska 19 sekund před koncem třetí třetiny! Milos Babic zachytil rozehrávku obrany a předal puk na spoluhráče, jímž byl Pavel Popravka. Ten kotouč po pravé straně dovezl dopředu, následně ho předložil na hůl MARKA SRETOVICE, který ho uklidil do odkryté branky! Asistence: Pavel Popravka a Milos Babic.
     
    58:12
    V dobré šanci se nyní ocitl Jon Gislason, který zakončoval z bezprostřední blízkosti po přihrávce od Leifssona! Rankovic byl ovšem pozorný a kotouč vyrazil.
     
    48:41
    Přesilovou hru budou mít nyní Islanďané. Dvě minuty za hru vysokou holí dostává Pavel Popravka (SRB).
     
    45:50
    Srbsko právě střelilo branku!
    Napínavý souboj pokračuje, je opět vyrovnáno! Obránce MARKO BRKUSANIN nevyslal bůhvíjak tvrdou střelu, ale Dennis Hedström nic neviděl a tak neměl šanci puk zachytit! Je to 4:4. Asistence: Marko Sretovic a Pavel Popravka.
     
    39:39
    Island právě vstřelil branku!
    Domácí si v závěru třetiny své vedení berou zpět! Emil Alengård poslal od levého mantinelu perfektní vzdušnou přihrávku na ÚLFARA ANDRÉSSONA, jenž usměrnil puk do branky! Asistence: Emil Alengård a Ingvar Jonsson.
     
    38:42
    A teď se to málem podařilo, proti byl ovšem brankář Dennis Hedström! Ten si nejprve poradil se střelou obránce Ristice, posléze i se zakončením Ogrizovice z bezprostřední blízkosti!
     
    37:42
    Srbsko právě střelilo branku!
    Na Islandu máme opět srovnáno! DIMITRIJE FILIPOVIC předvedl velmi pěknou individuální akci, když v útočném pásmu naznačil střelu, položil si tak obránce, následně ho obešel a dopravil puk za záda Dennise Hedströma! Asistence: Pavel Popravka a Aleksa Lukovic.
     
    34:07
    Nyní je Petur Maack (ISL) vyloučen na dvě minuty za podražení. Srbové tak mají šanci opět vyrovnat.
     
    33:34
    Petur Maack dostal skvělou přihrávku zpoza branky od Alengårda, puk ale netrefil ideálně a tak skončil těsně vedle levé tyče Rankovicovy branky!
     
    30:51
    Island právě vstřelil branku!
    Domácí dvojnásobnou početní výhodu využívají a dostávají se do vedení! Alengård nahrál na modrou na Robina Hedströma, jehož střelu následně do branky dokázal dorazit INGVAR JONSSON! Asistence: Robin Hedström a Emil Alengård.
     
    30:11
    Milos Babic (SRB) se nyní za brankou srazil s gólmanem Dennisem Hedströmem! To byl opravdu nepříjemný střet a s domácím gólmanem to nevypadá vůbec dobře. Srbský útočník dostane dvě trestné minuty.
     
    29:51
    Nakonec z toho bude přesilová hra pro Island. Za sekání je totiž vyloučen právě Nenad Rakovic (SRB).
     
    23:57
    Jonas Magnusson (ISL) to ale s důrazem přehnal a při dojetí před branku odstrčil srbského obránce. Díky tomu si tak odsedí dvě minuty na trestné lavici za nesportovní chování.
     
    19:29
    Srbsko právě střelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Před branku dostal přihrávku útočník MILOS BABIC, který dokázal dopravit puk do sítě a srovnal tak stav utkání na 2:2! To je krutá rána pro Islanďany. Asistence: Marko Sretovic.
     
    18:04
    Srbsko právě střelilo branku!
    Je sníženo! Srbsko je za svou aktivitu v posledních minutách odměněno gólem. Vyhraná bule přímo na ALEKSU LUKOVICE, jehož střela zápěstím skončila až za Dennisem Hedströmem! Ten tak poprvé na tomto šampionátu inkasuje gól. Asistence: Dimitrije Filipovic a Nemanja Vucurevic.
    Skvělý zákrok D. Hedströma
     
    16:22
    Skvělý zákrok lapačkou Dennise Hedströma! Proti němu se v přečíslení 2 na 1 ke střele odhodlal Dimitrije Filipovic, domácí brankář ale máchnul svou lapačkou a zákrok si velmi vychutnal!
     
    11:11
    Island právě vstřelil branku!
    A je to už o dvě branky! Přihrávku zpoza klece nyní obdržel obránce Helgason, jehož střelu zápěstím ještě tečoval před brankou stojící PETUR MAACK! Asistenci si opět připsal i Sigurdarson, který se podílel na všech dosavadních brankách Islandu na šampionátu! Asistence: Andri Helgason a Björn Sigurdarson.
     
    06:15
    Milos Babic byl zahákován před brankou Orrim Blöndalem (ISL), který si tak odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    05:03
    Island právě vstřelil branku!
    Včera tříbodový Sigurdarson odvedl skvělou práci za brankou soupeře. Vybojoval totiž puk, který posléze před branku poslal na EGILLA THORMODSSONA, jenž si ho zpracoval a následně poslal za záda Rankovice! Asistence: Björn Sigurdarson.
     
    01:10
    Z následného protiútoku se sám před brankářem zjevil Andrej Zwick, domácí brankář ale jeho zakončení dokázal vyrazit!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 6. Thormodsson (Sigurdarson), 12. Maack (Helgason, Sigurdarson), 31. Jonsson (R. Hedström, Alengård), 40. Andrésson (Alengård, Jonsson) – 19. A. Lukovic (Filipovic, Vucurevic), 20. Babic (Sretovic), 38. Filipovic (Popravka, A. Lukovic), 46. Brkusanin (Sretovic, Popravka), 60. Sretovic (Popravka, Babic)


    Island: D. Hedström (Sigurbergsson) – Helgason, Jonsson (C), B. Arnason, I. Arnason, Blöndal, Ingason, Eliasson, Jakobsson – R. Hedström, Alengård (A), Gislason (A) – Maack, Thormodsson, Sigurdarson – Andrésson, Magnusson, Leifsson – Bjarnason, Mikaelsson
    Srbsko: Rankovic (M. Lukovic) – Gabric (A), Ilic, A. Lukovic, Brkusanin, Komazec, Ristic, U. Novakovic, Sabados – Sretovic (A), Babic, Popravka – Vucurevic, Filipovic, Milovanovic (C) – Jankovic, Rakovic, Ogrizovic – Zwick, P. Novakovic, Lazarevic

    Rozhodčí: Krcelic (CRO) – Johnstone (CAN), Sakovic (CRO)

    Diváci: 607
    bahis siteleri