Lotyšsko – Německo 5:3 (kon.) | USA – Česko 7:2 (kon.) | Kanada – Švédsko 5:3 (kon.)
Finsko – Slovensko 3:0 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 0:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:2 (0:0, 0:0, 0:2) Stav série: 3:4
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 23.04.2015, 17:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Litvínovská radost nezná mezí a není se čemu divit. Bouřlivé oslavy budou následovat také po příjezdu čerstvých mistrů pod Krušné hory. Zítra v 6:00 by mělo proběhnout pozdravení s hráči na stadionu, o deset hodin později by měla na náměstí začít větší oslava.
     
    Michal Trávníček převzal Masarykův pohár a nejmenší extraligové město se může radovat ze zisku mistrovského titulu!
     
    Je dobojováno a Litvínov získává svůj první mistrovský titul v historii! Na jedné straně propuká obrovská radost. Chemici zahodili hokejky, rukavice a spolu se svým hrdinou Francouzem se radují ve velkém klubku. Oceláři přijeli poklepat Hrubce a samozřejmě jsou hodně zklamaní.
    František LUKEŠ - 0:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    59:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští získali puk u mantinelu ve středním pásmu, ujížděli dva na prázdnou bránu, a tak je rozhodnuto! Hübl přihrál před brankou FRANTIŠKU LUKEŠOVI, který svým druhým gólem v zápase stvrzuje zisk mistrovského titulu pro Vervu – 0:2! Asistence: Viktor Hübl, Jakub Petružálek.
     
    59:00
    Oceláři chybovali při rozehrávce a sám na Hrubce najednou ujížděl Ručinský! Střílel zřejmě do spojnice tyčí a puk najednou spadl z výšky vedle pravé tyče třinecké branky!
    František LUKEŠ - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    52:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třineckým se nepovedla ideálně rozehrávka a Verva po několika odrazech docílila vedoucí branky! Od modré čáry vystřelil Sklenička a třinečtí obránci ránu před Hrubcem zablokovali! Puk se však odrazil k FRANTIŠKU LUKEŠOVI, jenž propálil třineckého gólmana – 0:1! Bez asistence.
     
    51:37
    Polanský našlápl po pravém křídle a Pavelka mu nestačil! V poslední chvíli skočil Polanskému pod nohy rybičku, třinecký útočník však objel branku, srovnal si puk, jenomže ji nakonec minul!
     
    47:28
    Litvínov špatně vystřídal a bude muset absolvovat oslabení. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě si odjíždí odpykat Jakub Petružálek (LIT). Přesilovka může být hodně důležitá.
    Hrňův neuznaný gól.

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    45:10
    Gól neplatí! Diváci teď mohli situaci znovu zhlédnout na kostce nad ledem. Puk se od tyčky odrazil nad bránu a spadl do brankoviště, odtamtud jej Hrňa do branky dostal úmyslným kopnutím.
     
    45:10
    Plíhal zkusil štěstí z ostrého úhlu a trefil tyčku! Po několika odrazech pak Oceláři v nepřehledné situaci dostrkali kotouč do brány! Rozhodčí rozpažili, ale teď se radí s kolegou u videa!
     
    42:03
    Velké příležitosti také na druhé straně! Ružička trefil jen chumel obránců, Hrňa pálil nejdříve do Francouze, napodruhé z mezikruží branku minul!
     
    40:42
    Hrabal nerozehrál vůbec dobře a následovala krásná litvínovská kombinace! Petružálek s Hanzlem vrátili ťukecem na jeden dotek puk Ručinskému. Ten sám před Hrubcem zvolil bekhendový blafák, ale branku minul!
     
    39:27
    Ružička se s pukem dostal za bránu a přihrával pod sebe. Klepiš ani Štindl kotouč nezasáhli, ve vynikající střelecké pozici se proto octl M. Doudera! Namířil však jen doprostřed branky, kde stál připravený Francouz!
     
    37:49
    Polanský vybojoval puk ze souboje s Hüblem a rychle přihrával před branku na najíždějícího Adamského! Ten z první vystřelil, jenž v play-off mu letos není přáno! Francouz byl i tentokráte úspěšný!
     
    37:06
    Klepiš na pravém křídle objel Frola, naznačil Francouzovi bekhendové zakončení, obkroužil bránu a snažil se zasunout puk k tyči! Litvínovský brankář byl u své tyče betonem včas! Na druhé straně je hra přerušena, puk se octl mimo hrací plochu.
     
    32:08
    Marek Trončinský (TRI) si v obranné práci u mantinelu pomohl faulem a je vyloučen na dvě minuty za podražení. Litvínov si zahraje přesilovku.
     
    26:06
    Litvínov si zahraje přesilovou hru. Na dvě minuty byl vyloučen Jakub Orsava (TRI) za zdržování hry – vystřelení puku mimo hřiště. Po komerční přestávce se bude vhazovat po pravici Hrubce.
     
    25:54
    M. Doudera trefil pouze Skleničku a okamžitě musel dozadu! Na Hrubce totiž ujížděl Petružálek! M. Doudera to na poslední chvilku stihl a odpálil Petružálkovi kotouč ještě před zakončením.
     
    25:16
    Vervě vyšla kombinace na jeden dotek a dopředu ujížděl Lukeš! Přes Štindla se puk dostal k Jánskému, jehož ránu z blízkosti vyrazil Hrubec betonem!
     
    20:41
    Třinec zůstal v útočném pásmu a Polanský se za brankou zbavil Frola! Poté přihrál mezi kruhy Adamskému, jehož nepovedenou střelu z nebezpečné pozice ještě tečoval těsně vedle Orsava!
     
    19:24
    Jánský s Hüblem ujeli do přečíslení dva na jednoho! Jánský se rozhodl vypálit, Hrubec jeho střelu pokryl! Vhazovat se bude před bránou Třince.
     
    15:13
    Hrubec přišel o svou hůl a přivézt zpět mu ji chtěl Adamský! Avšak zrovna pálil od modré čáry Hanzl, Hrubec jeho střelu vyrazil, při dorážce však kotouč zamířil jen těsně vedle tyče! Orsava raději vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    12:01
    Jednomu z litvínovských hokejistů vysekl hůl Štefan Ružička (TRI) a je vyloučen na dvě minuty za sekání. Verva hraje druhou přesilovku v krátkém časovém sledu.
     
    07:57
    Po dalším vyhraném vhazování střílel pouze do Francouze Adamský. Vzápětí fauloval Jiří Polanský (TRI) a je potrestán dvěma minutami za podražení. Přesilovku si vyzkouší také chemici.
     
    05:39
    Ružička vystřelil bezprostředně po vhazování a Francouz si připsal další zákrok! O něco později ho při obrovské příležitosti Hrni zachránila tyčka!
     
    01:05
    Vervě se nepovedlo dostat kotouč z obranné třetiny a Třinec měl první velkou šanci! Plíhalova přihrávka nalezla před brankou Irgla, ten zakončoval jen do Francouzova betonu! Francouz si poradil i s dorážkami Plíhala!
     
    00:48
    První vyloučení na sebe nenechalo dlouho čekat. Orsava zaměstnával svým pohybem Martina Ručinského (LIT). Zkušený matador fauloval a odsedí si dvě minuty za sekání.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 53. Lukeš, 60. Lukeš (Hübl, Petružálek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Svoboda) – Hrabal, Klesla (C), Nosek, Linhart, Trončinský, M. Doudera, Galvas, Foltýn – Irgl, Klepiš, Dravecký – Orsava, Polanský (A), Adamský – Hrňa, Plíhal, Ružička – Cienciala, Růžička, Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Horák) – Chaloupka, Frolo, Pavlík, Sklenička, Štindl, Pavelka, Baránek, Kokeš – Jánský, Hübl (A), Lukeš – Petružálek, Hanzl, Ručinský (A) – Martynek, Šrámek, Trávníček (C) – Eberle, Jurčík, Hořava. Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Jan Hribik – Vít Lederer, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    Třinec 3 4 Litvínov
    #1 Sobota 11.04.2015 • 15:00
    Třinec - Litvínov 1:3
    #2 Neděle 12.04.2015 • 17:20
    Třinec - Litvínov 2:3
    #3 Středa 15.04.2015 • 17:20
    Litvínov - Třinec 0:1
    #4 Čtvrtek 16.04.2015 • 17:20
    Litvínov - Třinec 3:0
    #5 Neděle 19.04.2015 • 18:20
    Třinec - Litvínov 2:1 po s.n. (1:0)
    #6 Úterý 21.04.2015 • 18:20
    Litvínov - Třinec 3:6
    #7 Čtvrtek 23.04.2015 • 17:20
    Třinec - Litvínov 0:2
    bahis siteleri