Lotyšsko – Německo 5:3 (kon.) | USA – Česko 7:2 (kon.) | Kanada – Švédsko 5:3 (kon.)
Finsko – Slovensko 3:0 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 0:5 (kon.)
konec
Finsko
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Slovensko
Čtvrtek 23.04.2015, 18:45Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:54
    Sadecký se probíjel po levém křídle a byl faulován. Dvouminutový trest za držení dostává Juuso Valimaki.
     
    54:42
    Velkou šanci měl Bondra. Ten se ocitl na spodní hraně kruhu a pálil pod horní tyč. Vehvilainen ale vytáhl parádní zákrok lapačkou.
     
    53:31
    Menší trest z adržení dostává finský zadák Otto Leskinen. Slováci si podruhé v zápase zahrají přesilovou hru.
     
    50:06
    Ovšem nyní se ze čtveřice stane trojice. Dvouminutový trest za podražení dostává Lešťan a Finy čeká 34 vteřin přesilovky pěti proti třem.
     
    48:40
    Slováky navíc čeká oslabení. Martin Bodák zasáhl hokejkou jednoho z protihráčů do obličeje a dostává dvouminutový trest.
     
    48:01
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané odskakují už na tři branky. SAMI TAVERNIER poslal puk na Ruotsalainena, jenž mu laskavost oplatil a Tavernier poslal kotouč do prázdné branky. Asistece: Arttu Ruotsalainen.
     
    45:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko zvyšuje své vedení. SAMI TAVARNIER se dostal ke kotouči na pravé straně a z hranice brankoviště pokořil Húsku. Asistence: Arttu Ruotsalainen.
     
    35:21
    Finové se ale vrátili do pásma a opravdu rázně. Tammela našel ve druhé vlně najíždějícího Puljujarviho, jenž ze spodku pravého kruhu nezacílil přesně.
     
    32:48
    Saarijarvi se dlouho nemohl zbavit svého strážce, ten si ovšem poohl nedovoleně. Dvě minuty za držení dostává Marek Sloboda.
     
    25:15
    Poprvé se bude vylučovat. Trest přichází na finské straně, lavička dostává menší trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Trest odsedí Laine.
     
    21:47
    První slovenská tutovka. Murín se společně se spoluhráčem dostal za obranu a měli proti sobě jediného obránce. Murín se pokusil prostrčit kotouč, ovšem finský bek ho holí zablokoval.
     
    06:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi jdou po necelých sedmi minutách do vedení. PATRIK LAINE dostal prostor na pravém křídle a místo přihrávky na najíždějícího spoluhráče zvolil střelu. Z poměrně ostrého úhlu pak zamířil přesně pod horní tyč. Bez asistence.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 7. Laine, 46. Tavernier (Ruotsalainen), 49. Tavernier (Ruotsalainen)


    Finsko: Vehvilainen (Heljanko) – Leskinen, Saarijarvi, Niemelainen, Vainio, Jesper Mattila, Valimaki, Salo – Palmu, Tammela, Nattinen – Saarela, Puljujarvi, Laine – Bjorkqvist (C), Niemela, Julius Mattila – Ruotsalainen, Tavernier, Piipponen.
    Slovensko: Húska (Cibulka) – Vadovič, Hatala, Roman, Grman, Trška, Bodák, Kosecký, Kolesár – Bondra, Valent (C), Andrisik – Murín, Osko, Lešťan – Horvath, Žitný, Solenský – Sadecký, Sloboda, Hecl.

    Rozhodčí: Harnebring (SWE), Oskirko (RUS) – Espinoza (SUI), Piche (CAN)
    bahis siteleri