Minsk – Sparta 1:2 (kon.) | Blues – Třinec 1:6 (kon.) | Riga – Vítkovice 1:3 (kon.)
CSKA Moskva – K. Vary 13:0 (kon.) | Blues – Minsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Vítkovice 6:0 (kon.)
K. Vary – Riga 10:2 (kon.) | Třinec – Sparta 5:2 (kon.)
konec
Espoo Blues
4:3 (0:1, 2:0, 2:2)
HC Dinamo Minsk
Sobota 08.08.2015, 15:30 • Stará Wek Arena, Třinec • President Cup • O umístění
Partner:
     
    53:55
    Velká příležitost pro Espoo! Současně jsou totiž vyloučeni dva hráči Dinama, jmenovitě Raman Jeramejčyk za sekání a Dmitrij Kleščyk za hrubost. Blues tak mají k dispozici dvouminutovou přesilovku pět na tři!
     
    36:05
    Přesilovka pro Minsk. Daniel Mäkiaho dostává dvě minuty za podražení.
     
    24:36
    Sudí teď něco řeší s Sakari Keinänenem. Ten nakonec dostává osobní trest do konce utkání za nesportovní chování!
     
    23:49
    Minsku se povedlo na chvíli přerušit tlak Blues a dostat se do útočné třetiny. Tam navíc hráči Dinama v příštích dvou minutách stráví více času. Na trestnou lavici totiž usedá Kevin Karenius, který se provinil podražením.
     
    09:05
    Přesilová hra pro Espoo. Alexandr Platonov narazil na mantinel jednoho ze svých soupeřů, způsob, a hlavně důraz, jakým to Platonov udělal, se vůbec nelíbil hlavnímu sudímu. Minský bek proto si proto půjde na dvě minuty odpočinout.
     
    01:19
    Dinamo si zahraje první přesilovku. Julius Mäkinen ve vlastním pásmu hákoval projíždějícího Kalbasina, od rozhodčích proto obdržel dvouminutový trest.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 27. Karenius (Savolainen), 29. Holm (Puolakka, Jurgens), 49. Puolakka, 57. Räihä (Holm, Häkkinen) – 15. Kalbasin, 41. Pyškajla (Kalbasin, Krylovič.), 49. Čaplin (Jeramejčuk)


    Espoo Blues: Ukkonen (Torppa) – Grönross, Häkkinen, Jungara, Juvanen, Keinänen, Mäkinen, Rautiala, Savolainen – Hassinen, Holm, Jurgens, Karenius, Laaksonen, Lindroos, Mäkiaho, Puolakka, Räihä, Tamminen, Väisänen, Vikman
    HC Dinamo Minsk: Bylinskij (Konjuchov) – Kleščyk (A), Maskaljov, Kasinskij, Rusenka, Platonov, Sevastsenkevič, Listopadov, Bakunovič – Kalbasin, Pyškajla (C), Paznjakov, Stěpanov, Kurilovič, Čaplin, Jeramejčyk, Krylovič, Palchovskij, Falba, Hahijev, Fjadosov, Kanavalov. Trenér: Artsjom Batvjankov.
    bahis siteleri