Barys – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Omsk – Ufa 4:2 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 3:2 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 3:2 (2:1 po s.n.) | Riga – Kazaň 3:1 (kon.) | Soči – Toljatti 4:2 (kon.)
Spartak Moskva – Minsk 4:3 (po pr.)
konec
Avangard Omsk
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 25.08.2015, 15:30 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr POPOV - 4:2
     
    47:39
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk se prosazuje v oslabení! Sobotka vybojoval puku následně se hnal do přečíslení, před brankou ještě poslal puk na druhou stranu, kde byl připraven ke střele ALEXANDR POPOV, ten střelou z první neměl sebemenší problém zakončit. Asistence: Vladimír Sobotka.
    Sami LEPISTÖ - 3:2
     
    45:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jen snižují na rozdíl jediné branky. Po krásném pasu od Omarka se dost ke střele SAMI LEPISTÖ, ten přesnou střelou k pravé tyči využil přesilovou hru pět na tři. Asistence: Linus Omark.
    Alexandr PĚREŽOGIN - 3:1
     
    34:00
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají již do dvoubrankového vedení. ALEXANDR PĚREŽOGIN zblokoval jednu ze střel a následně se hnal zcela osamocen na Svedberga, ten nedokázal přečíst jeho kličku k pravé tyči.
    Jonas AHNELÖV - 2:1
     
    25:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk využívá další přesilovou hru. Po asistenci Pěrežogina se dostal k puku JONAS AHNELÖV, ten svoji krásnou střelou otočil vývoj utkání. Asistence: Alexandr Pěrežogin.
    Sergej ŠIROKOV - 1:1
     
    24:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk využívá přesilovou hru! Krásnou kombinaci nyní předvedla druhá formace. Paršin přihrál z levé strany mezi kruhy kde byl Zubov, ten ještě posunul k druhé tyči na SERGEJE ŠIROKOVA, který už neměl problém zakončit do odkryté klece. Asistence: Ilja Zubov a Denis Paršin.
    Denis CHLYSTOV - 0:1
     
    07:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    A máme tu úvodní branku! Chybnou rozehrávku Lemťjugova dokázal využít DENIS CHLYSTOV, který se ujal puku a střelou od modré čáry prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Nikolaj Prochorkin.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 25. Širokov (Zubov, Paršin), 26. Ahnelöv (Pěrežogin), 34. Pěrežogin, 48. Popov (Sobotka) – 8. Chlystov (Prochorkin), 46. Lepistö (Omark)


    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Ahnelöv, Kuljaš, Alexandrov, Kempný, Valentěnko, Kulik, N. Gluchov, Ugolnikov – Popov, Sobotka, Pěrežogin – Širokov, Paršin, Zubov – Lemťjugov, Petrov, Černikov – Kurjanov, A. Gluchov, Michejev
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Kolcov, Metljuk, Lepistö, Bodrov, Višněvskij, Arzamascev, Čuljagin, Razumňak – Grigorenko, Engqvist, Lisi – Omark, Makarov, Hartikainen – Černov, Soin, Lazarev – Nestěrov, Prochorkin, Chlystov

    Rozhodčí: Anisimov, Bělov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri