Magnitogorsk – Barys 3:2 (1:0 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:0 (kon.)
Záhřeb – Riga 2:1 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Avangard Omsk
Čtvrtek 03.09.2015, 16:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:30. Vladimír SOBOTKA - 2:3
     
    52:30
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zničehonic přichází úder na druhé straně hřiště a hosté mají nyní k vítězství o něco blíže! Paršin poslal přihrávku zpoza branky do levého kruhu VLADIMÍRU SOBOTKOVI, který z ostrého úhlu překonal ležícího Svendberga a boduje tak i v pátém duelu této sezóny! Asistence: Denis Paršin, Sergej Širokov.
    22:43. Igor GRIGORENKO - 2:2
     
    22:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté již sice hráli v plném počtu, přesto však podruhé v krátké době inkasují! Kolcov poslal z rohu hřiště kotouč mezi kruhy, kde se do něj z první opřel IGOR GRIGORENKO a švihem poslal puk do hostující branky! Asistence: Linus Omark, Kirill Kolcov.
    21:27. Linus OMARK - 1:2
     
    21:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale domácím vyšlo a snižují na rozdíl jediného gólu! Po tvrdé ráně Lepista, kterou vyrazil Kostin si volný kotouč našel LINUS OMARK a vcelku pohodlně poslal puk do hostující svatyně! Asistence: Sami Lepistö, Teemu Hartikainen.
    19:16. Ilja ZUBOV - 0:2
     
    19:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    A už to neplatí! Hosté se znovu usadili v útočném pásmu, od modré čáry vypálil Alexandrov, Svendberg puk pouze vyrazil před sebe, kde si jej našel ILJA ZUBOV a poslal jej do domácí branky! Asistence: Jurij Alexandrov, Denis Paršin.
    02:49. Anton KURJANOV - 0:1
     
    02:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Další závar před domácí brankou už ale končí úvodním gólem, když ANTON KURJANOV využil volného prostoru mezi kruhy a střelou pod břevno otevřel skóre tohoto duelu! Asistence: Denis Paršin, Sergej Širokov.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 22. Omark (Lepistö, Hartikainen), 23. Grigorenko (Omark, Kolcov) – 3. Kurjanov (Paršin, Širokov), 20. Zubov (Alexandrov, Paršin), 53. Sobotka (Paršin, Širokov)


    Salavat Julajev Ufa: Svendberg (Chakimov) – Kolcov, Metljuk, Lepistö, Arzamaslev, Višněvskij, Lekomcev, Děrljuk, Culygin – Grigorenko, Omark, Prochorkin – Lisin, Makarov, Hartikainen – Engqvist, Černov, Lazarev – Soin, Něstěrov, Razumnjak.
    Avangard Omsk: Kostin (Furch) – Ahnelöv, Kuljaš, Alexandrov, Kempný, Gluchov, Gončarov, Valentěnko, Děrvuk – Popov, Sobotka, Perežogin – Širokov, Paršin, Zubov – Lemťugov, Petrov, Černikov – Rasskazov, Kurjanov, Michejev.

    Rozhodčí: Gofman, Jeřábek – Otmachov, Raming
    bahis siteleri