Magnitogorsk – Barys 3:2 (1:0 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:0 (kon.)
Záhřeb – Riga 2:1 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Avangard Omsk
Čtvrtek 03.09.2015, 16:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Sotva se domácí ubránili jedné přesilové hře soupeře, následovat bude další. Omsk je nyní ve výborné pozici, zbytek třetí třetiny bude dohrávat v početní převaze.
     
    55:49
    Komplikace pro domácí, Igor Grigorenko (UFA) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
    52:30. Vladimír SOBOTKA - 2:3
     
    52:30
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zničehonic přichází úder na druhé straně hřiště a hosté mají nyní k vítězství o něco blíže! Paršin poslal přihrávku zpoza branky do levého kruhu VLADIMÍRU SOBOTKOVI, který z ostrého úhlu překonal ležícího Svendberga a boduje tak i v pátém duelu této sezóny! Asistence: Denis Paršin, Sergej Širokov.
     
    32:51
    Na trestnou lavici nyní usedl Linus Omark (UFA), počet hráčů na ledě se nemění a tak se patrně jedná o osobní trest.
     
    31:55
    Kempný ujel z trestné lavice do brejku a vybojoval pro svůj tým přesilovou hru. Za podražení dostává dvě minuty Ivan Lekomcev (UFA).
     
    29:52
    Domácí dostanou možnost otočit průběh zápasu v přesilové hře. Michal Kempný (OMS) obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    28:32
    Enver Lisin se dostal do brejku a ačkoliv byl tísněn jedním z obránců Omsku, přesto se dostal k zakončení a jak se zdálo, puk se otřel o horní tyčku Kostinovy branky!
     
    24:59
    Omsk však bude mít možnost vzít si zpět ztracené vedení v přesilové hře. Roman Děrljuk (UFA) dostává dvě minuty za sevření puku.
    22:43. Igor GRIGORENKO - 2:2
     
    22:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté již sice hráli v plném počtu, přesto však podruhé v krátké době inkasují! Kolcov poslal z rohu hřiště kotouč mezi kruhy, kde se do něj z první opřel IGOR GRIGORENKO a švihem poslal puk do hostující branky! Asistence: Linus Omark, Kirill Kolcov.
    21:27. Linus OMARK - 1:2
     
    21:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale domácím vyšlo a snižují na rozdíl jediného gólu! Po tvrdé ráně Lepista, kterou vyrazil Kostin si volný kotouč našel LINUS OMARK a vcelku pohodlně poslal puk do hostující svatyně! Asistence: Sami Lepistö, Teemu Hartikainen.
     
    20:57
    Makarov už dorážel do odkryté branky, kotouč si však nakonec cestu do sítě nenašel!
     
    20:37
    A bude to pro domácí ještě mnohem zajímavější, za nedovolené bránění je totiž vyloučen i Jurij Alexandrov (OMS), Ufa tak bude hrát dlouho v početní převaze pěti proti třem.
     
    Do druhé třetiny vstoupí domácí v početní převaze, společně se sirénou byl totiž vyloučen Jurij Petrov (OMS), který se provinil nedovoleným bráněním.
    19:16. Ilja ZUBOV - 0:2
     
    19:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    A už to neplatí! Hosté se znovu usadili v útočném pásmu, od modré čáry vypálil Alexandrov, Svendberg puk pouze vyrazil před sebe, kde si jej našel ILJA ZUBOV a poslal jej do domácí branky! Asistence: Jurij Alexandrov, Denis Paršin.
     
    13:28
    Za vzájemnou potyčku vyloučeni Metljku (UFA) a Sobotka (OMS), přesilovka Avangardu tak pokračuje.
     
    12:03
    Druhá přesilová hra pro Omsk, Roman Děrljuk (USA) dostal dvě minuty za vysokou hůl.
    Neuznaný gól Antona Lazareva.
     
    Sudí nakonec branku domácích neuznávají, Omsk tak stále drží těsné jednogólové vedení.
     
    09:09
    Anton Lazarev nyní nadvakrát dostal puk do branky, jenže celé situaci předcházela pravděpodobně hra vysokou holí. Zapeklité rozhodnutí pro čtveřici sudích. Na výsledek jejich rokování si musíme chvilku počkat.
    02:49. Anton KURJANOV - 0:1
     
    02:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Další závar před domácí brankou už ale končí úvodním gólem, když ANTON KURJANOV využil volného prostoru mezi kruhy a střelou pod břevno otevřel skóre tohoto duelu! Asistence: Denis Paršin, Sergej Širokov.
     
    01:11
    Omsk reagoval dobrým střídáním a na jeho konci si vybojoval přesilovou hru. Sami Lepistö (UFA) dostává dvě minuty za vysokou hůl.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 22. Omark (Lepistö, Hartikainen), 23. Grigorenko (Omark, Kolcov) – 3. Kurjanov (Paršin, Širokov), 20. Zubov (Alexandrov, Paršin), 53. Sobotka (Paršin, Širokov)


    Salavat Julajev Ufa: Svendberg (Chakimov) – Kolcov, Metljuk, Lepistö, Arzamaslev, Višněvskij, Lekomcev, Děrljuk, Culygin – Grigorenko, Omark, Prochorkin – Lisin, Makarov, Hartikainen – Engqvist, Černov, Lazarev – Soin, Něstěrov, Razumnjak.
    Avangard Omsk: Kostin (Furch) – Ahnelöv, Kuljaš, Alexandrov, Kempný, Gluchov, Gončarov, Valentěnko, Děrvuk – Popov, Sobotka, Perežogin – Širokov, Paršin, Zubov – Lemťugov, Petrov, Černikov – Rasskazov, Kurjanov, Michejev.

    Rozhodčí: Gofman, Jeřábek – Otmachov, Raming
    bahis siteleri