Liberec – Nitra 2:0 (kon.) | IFK Helsinky – Linköping 1:2 (kon.) | TPS – Düsseldorf 1:2 (0:1 po s.n.)
JYP – Frölunda 1:4 (kon.) | Košice – EC-KAC 2:1 (3:0 po s.n.) | SønderjyskE – HV71 1:2 (kon.)
Stavanger – Kuopio 3:0 (kon.) | Storhamar – Ženeva 5:1 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 5:3 (kon.)
Krefeld – Vienna Capitals 5:6 (kon.) | Färjestad – Pardubice 4:3 (po pr.)
konec
ERC Ingolstadt
5:3 (0:0, 3:2, 2:1)
Växjö Lakers
Čtvrtek 03.09.2015, 19:00 • Saturn Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina 15
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku v zápase:

    ERC Ingolstadt: 22

    Växjö Lakers: 24 (21:32:13)
     
    Máme za sebou zápas plný branek, emocí a vyloučení. Skoro se ani nechce věřit, že první třetina tohoto mače skončila bez branek. Pak se totiž s góly roztrhl pytel a bylo na co koukat. Nakonec si domácí ERC Ingolstadt připisuje tři body do tabulky v základní skupině Ligy Mistrů a stává se prvním přemožitelem švédského klubu Växjö Lakers. Po osmibrankovém večeru se s vámi loučím a přejí hezký zbytek dne.
     
    Konec zápasu.
    Jared ROSS - 5:3
     
    59:52
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Poslední tečka za tímto zápasem, tedy s největší pravděpodobností. Publikum ani nikdo na ledě dlouho netušil, jestli kus černé gumy do prázdné branky vůbec doskotačí, ale nakonec jej tam JARED ROSS odhodlaně nasměroval a o vítězi tohoto zápasu je tedy rozhodnuto, domácí si připíší body do tabulky. Asistence: Danny Irmen.
     
    59:25
    Hosté odvolávají brannkáře a zkoušejí hru v šesti mužích!
     
    59:13
    Už se rozběhla poslední minuta základní hrací doby, zatím je kotouč na hokejkách ERC ve středním pásmu hrací plochy.
     
    58:46
    Jedna střela za druhou, která létá na klec Ingolstadtu, ale buď je dokáže odrazit branková konstrukce, nebo samotný gólman. Také nyní se vhazuje v útočném pásmu Lakers.
     
    58:06
    Ve stejném čase si hostující družina vybrala oddechový čas.
     
    58:06
    Domácí Alexander Barta je ještě nucen jít pykat na trestnou lavici, takže opravdu okořeněný závěr základní hrací doby. Sedí za nedovolené bránění.
     
    57:03
    Je znát, že hokejisté v modrých trikotech se už ani v početní výhodě nikam tlačit nehodlají a především je pro ně prioritou udržet vedení.
     
    56:20
    Lakers se dostali s kotoučem do útočného pásma, i když hrají v oslabení. Brzy o něj ale přišli, Ingolstadt totiž poslal na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    55:43
    Ale hosté mají rázem problém. Robin Soderqvist dostává pět minut a osobní trest navíc za zásah do oblasti hlavy a krku a oslabuje tak svůj tým ve chvíli, kdy to nejméně potřeboval.
    REDDOX - 4:3
     
    55:22
    Växjö právě vstřelila branku!
    Šance na dorovnání výsledku v posledních minutách zápasu pro švédský celek přeci jen žije. Stačila chvilka nepozornosti a rázem se musejí hokejisté ERC strachovat o výsledek. Do sítě totiž brankáři Ingolstadtu proletěl kotouč, který skoro až od modré čáry vyslal jeden z obránců na brankoviště, od tama jej do zařízení doklepl připravený LIAM REDDOX. Možná nás čeká hodně zajímavý konec základní hrací doby. Asistence: Josh Hennessy, Ilkka Heikkinen.
     
    54:45
    Souboj o kotouč u mantinelu nakonec zvládli lépe domácá hráči a jeden z nich se pak dostal do samostatného úniku na branku. Bekhendový pokus ale v síti neskončil.
     
    54:23
    Střela jednoho z mužů týmu Växjö Lakers hned po vhazování. Ale Pielmeier na ni dobře viděl, takže neměl problém ji ukrýt do své lapačky.
     
    53:58
    Dvojice obránců v modrém trikotu se dostala s pukem až za modrou útočnou čáru, aby mohla případně i pálit. Ale nakonec domácí raději vystřídali.
     
    53:10
    Larsson nechtěl nahazovat kotouč na mantinel a zbytečně riskovat, a tak se vydal kupředu sám. Celá akce končí zákrokem lapačkou v podání domácího ochránce svatyně.
     
    52:45
    Nahození od modré čáry brankáře Pielmeiera nijak neohrozilo, následuje krátká komerční přestávka.
    GREILINGER - 4:2
     
    51:48
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Znovu využitá přesilovka a ERC Ingolstadt vede již o dvě branky chvilku před koncem třetí třetiny! Německému klubu stačila na zužitkování této početní výhody vskutku jen malá chvilička a ruce hned mohly radostně letět nahoru. Šance Lakers se tak zároveň snižují, puk do sítě dopravil THOMAS GREILINGER. Asistence: John Laliberte, Petr Tatíček.
     
    51:40
    S tresty se tedy dnes určitě nešetří. Zase je to hokejista z hostující střídačky, kdo si musí jít sednout za podražení. Konkrétně Rosen.
     
    51:16
    Kotouč ve střední třetině hrací plochy a je o něj sváděn nelítostný boj. O chvilku později hra přerušena před brankou Švédů.
     
    50:52
    Hosté v plném počtu, tahle přesilovka už vstřelenou brankou neskončí.
     
    50:18
    Až teď se domácí dokázali vrátit zpátky do útočné třetiny, na pravém kruhu stál úplně volný hokejista Lebler, ale spoluhráč si ho všim pozdě.
     
    49:30
    Tři přihrávky ze strany na stranu, ale už by to chtělo od ERC taky nějakou střelu na branku. Místo toho hosté vyhazují puk přes všechny čáry.
     
    48:48
    Vyloučení z řad Växjö Lakers, Josh Hennessy dostává trest a to je ideální šance pro domácí, jak mohou navýšit své vedení o další branku.
     
    48:23
    Hala ale nyní hučí po šanci na druhé straně hrací plochy. Nejspíš to byl někdo z obránců, jehož pecka z dálky otřela pravou tyčku branky Lakers.
     
    47:39
    V závěru početní výhody Lakers se ještě na levé straně ocitl na malou chviličku osamocený Varakas, který ale neměl dost času na zpracování a netrefil zamýšlený cíl.
     
    46:43
    Vyhození alespoň do středního pásma, ale Växjö se zase rychle vrací na levý kruh. Od tama zkusil nepřesně pálit Larsson.
     
    46:13
    Švédové tedy v útočném pásmu a hned první střela přesilovky od modré čáry letěla hodně tvrdě, nýbrž pořádně vedle zařízení.
     
    45:40
    Šarvátka u mantinelu ve větším počtu hráčů, ale vylučovat se bude pouze na jedné straně. John Laliberte jde sedět na dvě minuty.
     
    45:30
    Puk se nyní vhazoval před domácí brankou, ale moc dlouho tam nepobyl.
     
    44:30
    Už jsou Lakers kompletní a mohou konečně taky začít myslet na útok. Ještě předtím ale nebezpečně po pravém křídle unikal Elsner za podpory Petra Tatíčka.
     
    43:46
    Více než polovina domácí početní výhody je pryč a zatím se Ingolstadt nedokázal propracovat až do zakončení. Kohl pouze nahodil puk o zadní mantinel.
     
    43:05
    Přerušení hry trošku zpomalilo hru, což samozřejmě vyhovuje hostujícímu švédskému klubu, který si tak může udělat čas na vyhození touše.
     
    42:27
    Vyloučení hostujícího Roberta Rosena na dvě minuty, inkasuje trest za hákování a je tu opět přesilovka pro Ingolstadt.
     
    41:47
    Obě mužstva už v plném počtu a Lakers začínají znovu od své branky. Hosté vytušili, že musejí přidat, pokud chtějí s výsledkem něco udělat.
     
    41:35
    Odpískáno zakázané uvolnění Växjö Lakers, hra se vrátí před hostujícího brankáře.
     
    40:45
    Murphy nahodil kotouč alespoň do středního pásma, ale tam jej pouze tečoval k pravému mantinelu Gynge, takže Lakers se nedostali do nové šance.
     
    40:10
    Domácí se zmocnili kotouče na úvodním vhazování ve třetí třetině a hned se ženou do útoku. Zastavuje je ale obrana soupeře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vše je připraveno na začátek třetí třetiny, ve které bude domácí mančaft hájit těsné vedení proti vedoucímu celku skupiny z Växjö.
     
    Ve druhé třetině se nám strhla gólová smršť. Celkem pět branek po bezgólové úvodní části a možná se máme ještě na co těšit!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:01
    Ještě jedno vhazování ve druhé třetině, konkrétně před gólmanem Steenem, který si dává na další nahození z dálky velký pozor.
     
    38:20
    Domácí teď nemají tolik kam spěchat v klidu rozehrávají z vlastního pásma. Ke střele se ještě neženou.
     
    37:17
    Ve stejném čase je vyloučen hostující hokejista Calle Rose za sekání.
    John LALIBERTE - 3:2
     
    37:17
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    A zase využitá přesilovka! Tak se na to podívejme, jak to na jednou jde, když se chce. Parádní pecka kousek za pravým kruhem od jednoho z hokejistů ERC Ingolstadt, konkrétně se jako autor tohoto gólu zapsal po zásluhách JOHN LALIBERTE, jenž vymetl síťku branky hostujících Lakers a posílá svůj mančaft do vedení! Asistence: Petr Tatíček, Thomas Greilinger.
     
    37:06
    Střela Wagnera od modré čáry, ale pouze prosvištěla kolem branky.
     
    36:13
    Teemu Laasko je dalším hříšníkem z řad týmu Växjö, dostává dvě minuty za zdržování hry a domácí mají chvilinku k dispozici přesilovku pět na tři.
    Jared ROSS - 2:2
     
    34:50
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Tak se nám ve druhé třetině s brankami roztrhl pytel! Krásná akce domácího mančaftu, když si hokejisté v modrých trikotech sjeli do přečíslení a na levé straně zakončující JARED ROSS nedal šanci gólmanu Steenovi, jenž se snad ani nemohl stačit přesunout od jedné tyčky k druhé. Pohledná akce a sledujeme daleko živější hokej. Asistence: Patrik McNeil, Benedikt Kohl.
     
    34:26
    Ale vzápětí vyloučení právě z řad Lakers. Joakim Hillding si jde sednout na dvě minuty.
    Cory MURPHY - 1:2
     
    34:20
    Växjö právě vstřelila branku!
    Jenže také Lakers ukazují, že umí využít nabídnutou přesilovou hru a tentokráte nepotřebovali ani moc dlouhou dobu k tomu, aby skórovali v početní výhodě. Krásnou nabídku na pravý kruh obdržel od svého spoluhráče CORY MURPHY, jenž ukázkově překonal gólmana soupeře. Asistence: Tuomas Kiiskinen, Robert Rosen.
     
    33:19
    Střelec předchozí branky Tomáš Kubalík dostává od rozhodčího dvě minuty, oslabení pro domácí partu a přesilovka Växjö.
    Tomáš KUBALÍK - 1:1
     
    32:11
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Na světelné tabuli v Ingolstadtu je vyrovnání a domácí fanoušci se dnes poprvé radují, a to znatelně hlasitě. Využitá přesilovka na sebe sice nechala čekat až do jejího závěru, avšak branka pohledná. Od modré čáry se napřáhl český hokejista TOMÁŠ KUBALÍK a puk proskotačil mezi betony brankáře Steena až za brankovou čáru. V hale je najednou daleko veseleji. Asistence: Patrik McNeil, Petr Tatíček.
     
    31:44
    Teď už to vypadalo trochu jako přesilovka pro domácí, ale jediné zakončení skončilo pouze na betonech připraveného Steena, který pohotově zakrývá touš rukavicí.
     
    31:21
    Zákrok brankáře Pielmeiera, hosté se dostali i ve vlastním oslabení do šance a překvapili obranu Ingolstadtu.
     
    30:50
    Vyloučen hostující Reddox, který sice prostestuje u rozhodčího, ale slíbené dvě minuty stejně dostane. Pokárán je za přílišnou hrubost.
     
    30:08
    Jasnou herní převahu mají nyní hosté, ale se střeleckým zakončením to je o něco horší. Martinsson špatně dorážel a orazítkoval jen betony domácího gólmana.
     
    29:09
    Lakers se nebezpečně pohybují v blízkosti klece německého klubu, podobně jako v případě před první vstřelenou brankou. Také tehdy to vůbec nevypadalo na gól.
     
    28:46
    Kotouč znovu zalehnut nejdříve domácím brankářem, později také někým z obránců ERC. Rozhodčí proto přerušil hru a nařídil nekompromisně nové buly.
     
    27:56
    Souboj u mantinelu ve středním pásmu, do kterého se zapojili hned tři hokejisté, pak dojel i čtvrtý. Nakonec touš ze souboje vyvezl pohotový Kubalík a rozehrál.
     
    27:25
    Pořádná práce pro gólmana Steena, ten ale zůstává v pohodě a i s menšími komplikacemi si bez problémů poradí. Teď zadržel kotouč pod lapačkou a zařídil nové buly.
     
    26:58
    Už se starají o zábavu pro fanoušky hokejisté Ingolstadtu, jenže ti se stále nemohou dostat ke střele a vykřesat tak nějakou šanci na branku.
    Patrik LUNDH - 0:1
     
    25:32
    Växjö právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku zápasu, i když poměrně z nečekané situace a v nečekanou chvíli! Hostující Växjö Lakers se dostávají do vedení poté, co kotouč skončil na levé straně útočného pásma hostů, aby na něj jako první dostáhl autor gólu PATRIK LUNDH a provětral síťku za ochráncem domácí svatyně. Ten neměl skoro žádnou šanci na puk reagovat. Asistence: Joakim Hillding, Ville Varakas.
     
    24:47
    Postavení mimo hru ze strany Lakers, ti mají v posledních momentech smůlu při průchodu na území soka.
     
    24:09
    Murphy nahodil kotouč přes půl hrací plochy a nechal jej dojet útočníky. Ti taktéž pouze nahodili na branku, takže žádné nebezpečí pro Pielmeiera.
     
    23:53
    Příležitost na střelu pro Rosena nevyužita, kotouč skončil za brankou Ingolstadtu.
     
    23:20
    Souboj o kus černé gumy ve středním pásmu, kde si nakonec lépe vedli hokejisté Lakers. Ale skončili s celou akcí ještě kousek za modrou čarou.
     
    22:36
    Växjö v obležení soupeřových útočníků, ale doposud bez nějakého náznaku lepší střely.
     
    21:58
    Rozehrávka zpoza vlastní branky domácích a dá se říci, že zatím velice podobný styl hry jako v zahajovací dvacetiminutovce. Pokud do takhle půjde dál, dost možná si dnes na gól počkáme hodně dlouho.
     
    21:15
    Už ale u kotouče také domácí družina, jež krouží kolem Pielmeiera a dělá mu problémy už jen tím, že jim musí věnovat zvýšenou pozornost.
     
    20:29
    Oba mančafty jsou v plném počtu a sledujeme tedy hru v pěti mužích. Hned se vydal na únik po pravém křídlě Laasko, aby mohl prověřit pozornost soupeřova brankáře.
     
    20:16
    Lapačka brankáře Steena zastavuje kotouče letící od modré čáry, konkrétně z hole Larssona. Tohle ale byla lahůdka na zachycení do rukavice.
     
    20:09
    Na rozdíl od první třetiny, nyní vyhráli úvodní vhazování hosté. Ale moc dlouho si puku na hokejkách neužili, jelikož je jim odpískáno zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Nebude trvat dlouho a začne nám druhá třetina utkání, ve kterém stále čekáme na první gól. Kdo ho vsítí?
     
    Střely na branku v první třetině

    ERC Ingolstadt: 8

    Växjö Lakers: 13
     
    Máme za sebou první třetinu utkání mezi Ingolstadtem a hostujícími Lakers. Ale na první branku zápasu teprve čekáme, ani větší šance zatím hlučné publikum v hale prozatím nevidělo. Obě mužstva nedělají takové chyby v obraně a dávají si pozor na hru před brankoviště. Počkejme si na druhou třetinu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Ještě jedna střela od modré čáry domácích, ta ale jen zasvištěla kolem pravé tyčky.
     
    18:25
    Z hostující strany pak inkasuje dvouminutový trest Teemu Laasko. Ale ten jde sedět za hrubost.
     
    18:25
    Planou první emoce a rozhodčí bude vylučovat, zcela po právu. Na domácí straně vyloučen na dvě minuty Patrick McNeil za sekání.
     
    18:02
    ERC se nějakou chvíli drží v pásmu a kombinuje, nýbrž nemá žádné střelecké příležitosti a bez nich se jaksi branky nedobere. Lakers naopak usilují o vyhození.
     
    17:19
    Až nyní se po delší časové odmlce konečně představili hokejisté v modrých trikotech v rámci útočného výletu. Ovšem pokus Tatíčka z pravé strany vůbec netrefil zařízení.
     
    16:46
    A další technický přestupek. Publikum se sice zlobí, ale čárový arbitr signalizuje zakázané uvolnění a vyhání ingolstadt ven z útočné třetiny.
     
    16:36
    Rozhodčího hvizd má jasný důvod, kus černé gumy totiž skončil mezi diváky v hledišti.
     
    16:08
    Schopper už už chtěl dávat puk dopředu, ale všiml si, že ještě ne všichni dostřídal. Takže akci zase pozdržel a ERC se nedostane do pásma snadno.
     
    15:42
    Pielmeier se najednou má v závěru první třetiny co činit. Jeden z útočníků Lakers si proti němu vybruslil na levý kruh a snažil najít mezírku, přičemž trefil pouze jeho betony.
     
    15:21
    Zákrok pro ochránce domácí svatyně po střele z dálky, na tuhle pecku ale Pielmeier dobře viděl.
     
    14:57
    Klidná rozehrávka v podání Wagnera, kterému ovšem v rozhodující chvíli sjel puk z hokejky a málem z toho ještě byly trable pro Ingolstadt.
     
    14:03
    Ve středním pásmu získal skákající pryž pro hostující Lakers Murphy, jenž nahodil do pásma a čekal, co předvedou jeho spoluhráči v útoku. Ale místo toho hráli domácí.
     
    13:48
    Brankář Pielmeier má kotouč pod rukavicí a zařizuje nové buly, přestože nyní klidně mohl rozehrávat.
     
    13:10
    Lundh se protahoval kolem zadního mantinelu, ale byl zastaven důrazným naražením, které však bylo v rámci pravidel a hra tedy normálně pokračuje.
     
    12:23
    Zodpovědná obrana z obou stran je důvodem, proč nevidíme moc střel na branku a hlavně téměř žádné šance. Obránce Laasko obral soka o příležitost na modré.
     
    11:46
    Domácí celek je kompletní a může zase začít útočit, protože první oslabení v tomto utkání přežil bez inkasování.
     
    11:09
    Z hostující početní výhody už zbývá jen několik vteřin a Lakers si stále nevytvořili žádnou slibnou šanci. Zdá se, že přesilové hry zatím nebudou dnešním zlomovým bodem.
     
    10:52
    Když už se Växjö konečně dostalo do útočné třetiny, zastavuje jej na modré čáře postavení mimo hru.
     
    10:23
    ERC se ale osvobozuje vyhozením jen několik málo chvil po dalším vhazování. Lakers však dělají vše pro to, aby se udrželi před modrou čarou a mohli si nachystat ránu.
     
    09:42
    První přesilová hra pro Lakers, David Elsner inkasuje od hlavního rozhodčího dvě minuty za podražení a bude doufat, že jeho tým neinkasuje.
     
    09:00
    Nabídku mezi kruhy obdržel od svého spoluhráče Johansson, jenže napálil pouze připraveného soupeřova gólmana do výstroje, domácí vyhazují.
     
    08:46
    Čárový rozhodčí dává jasný verdikt, že si všiml domácího postavení mimo hru, do konce jej posoudil jako úmyslné.
     
    08:25
    Lakers se usadili v pásmu Ingolstadtu a další zákrok pro Pielmeiera, jenž nyní musel zakrýt kotouč lapačkou v prostoru na brankovišti, aby jej někdo nezasunul do sítě.
     
    08:01
    Malá komerční přestávka, za několik okamžiků budeme pokračovat.
     
    07:50
    Poprvé v zápase mají mírnější tlak i hráči Växjö, jež obklíčili klec domácího gólmana a ke slibné střele se dostal Rosen.
     
    07:22
    Hra přerušna ve středním pásmu, i když se to fanouškům vůbec nelíbí, přesune se před gólmana domácíhom mužstva. Oba celky už v plném počtu na ledodvé ploše.
     
    06:40
    Zatím jediná střela z dálky, ale jinak žádné nebezpečí pro gólmana Steena. Naopak se málem dostali k ráně v oslabení i Lakers.
     
    05:11
    Vyloučen muž z řad hokejistů Lakers. Gustaf Rydahl inkasuje dvě minuty za držení.
     
    05:08
    Na druhé straně palba obránce Larssona, který ale napálil pouze betony soupeřova gólmana.
     
    04:15
    První vážnější situace, se kterou měl brankář Lakers Steen problémy. Jeden z útočníků v modrém trikotu se proháčkoval až před zařízení a bekhendem těsně minul prostor pod horní tyčkou.
     
    03:37
    Teď znovu Ingolstadt vyhodil přes všechny čáry, avšak o zakázané uvolnění se nejednalo, hostující defenzíva mohla pokračovat ve hře.
     
    02:57
    Hra převážně ve středním pásmu, začátek utkání vypadá spíše na vyčkávací taktiku a na to, kdo udělá první chybu. Nahazování kotouč o mantinel nikam nevede.
     
    02:06
    Německý klub zatím aktivnějším týmem na ledové ploše, hosty ještě k ničemu nepustil. Důkazem budiž střela z první v podání útočníka Irmena.
     
    01:49
    Obránce Wagner chtěl nahodit na spoluhráče u modré čáry, ale ten nedopadl se svou akcí dobře, jelikož jej zabrzdilo postavení mimo hru.
     
    01:26
    Puk v lapačce Pielmeiera, ten raději hru přeruší a zařádí vhazování po své levé ruce.
     
    00:57
    První těžší práce pro Steena, do jehož náruče dorážel kotouč bekhendovou stranou hokejky Lebler, ten nakonec na soupeřově brankáři ztroskotal.
     
    00:42
    Kohl vyvážel kus černé gumy zpoza branky, avšak jeho spoluhráč ztroskotal na modré čáře, kde se mu do cesty postavil soupeře a bylo po akci.
     
    00:12
    Na úvodním buly si lépe vedl domácí Ingolstadt, který se hned vydal s kotoučem kupředu, aby mohl zkusit ohrozit Steenovu svatyni.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na domácí straně v brance nastoupí gólman Pielmeier, ve svatyni Växjö se ukáže Steen.
     
    Za několik okamžiků budeme moci začít, obě mužstva jsou již na ledové ploše.
     
    Úvodní sestavy:

    ERC Ingolstadt: Ti. Pielmeier (Eisenhut) – Schopper, Friesen, McNeill, Kohl, Köppchen, Wagner, Kronthaler, Schütz – Laliberte, Taticek, Elsner – Lebler, Irmen, Ross – Greilinger, Kubalik, A. Barta – Schmidpeter, B. Barta, Th. Pielmeier

    Växjö Lakers: Steen (Andren) – Murphy, Larsson, C. Rosen, Heikkinen, Laasko, Varakas, Martinsson – Gynge, Kiiskinen, R. Rosen – A. Johansson, Hillding, Lundh – Hennessy, Froberg, Reddox – Soderqvist, Josefsson, M. Johansson – Rydahl

    Rozhodčí: Warschaw (AUT), Piechaczek – Gossmann, Kohlmüller (oba GER).
     
    Vítejte u dnešního utkání Champions Hockey League, sledovat budeme souboj ze skupiny O. Proti sobě se podruhé postaví celky ERC Ingolstadt a Växjö Lakers.
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Davídek (ING)
    Petr Tatíček (ING)
    Tomáš Kubalík (ING)
     
    ERC INGOLSTADT

    Německý klub má za sebou dva odehrané zápasy ve skupině, z toho jeden úspěšný a jeden prohraný. Právě proti dnešnímu soupeři ze Švédska se Ingolstadtu nedařilo, když na jeho kluzišti Němci podlehli rozdílem dvou branek 2:4. ERC by rádo postup ze základní skupiny, první dobrý krok k tomuto počinu učinilo ve střetnutí s Clanem, na který Ingolstadt vyzrál celkem jednoznačně 5:2. Tentokrát se němečtí hokejisté představí před domácím publikem podruhé a zároveň naposledy ve skupině. Podaří se ERC zastavit zatím suverénné Vaxjö Lakers, kteří jsou na cestě za jasným vítězstvým ve skupině O?
     
    VÄXJÖ LAKERS

    Hokejová Liga Mistrů je pomalu v plném proudu a fanoušci se baví evropským hokejem. Statečná družina Lakers ze Švédska obdržela za své soupeře do skupiny O Ingolstadt a Braehad Clan, což jsou soupeři, proti nimž si dávají Švédové šance na úspěch. A potvrdili to už v první části základní skupiny. Växjö aktuálně suverénním způsobem vede v tabulce pořadí, když na kontě nakupilo devět bodíků. Celkem tři utkání letošní sezóny Champions Hockey League stačili Lakers odehrát a ve všech přemohli soupeře v základní hrací době. Nejvíce si švédský klub vyšlápl hned na úvod na Clan, když jej deklasoval odstrašujícím výsledkem 10:2. Jak si povede dnes na německé půdě?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 33. Kubalík (McNeil, Tatíček), 35. Ross (McNeil, Kohl), 38. Laliberte (Tatíček, Greilinger), 52. Greilinger (Laliberte, Tatíček), 60. Ross (Irmen) – 26. Lundh (Hillding, Varakas), 35. Murphy (Kiiskinen, Rosen), 56. Reddox (Hennessy, Heikkinen)


    ERC Ingolstadt: Ti. Pielmeier (Eisenhut) – Schopper, Friesen, McNeill, Kohl, Köppchen, Wagner, Kronthaler, Schütz – Laliberte, Tatíček, Elsner – Lebler, Irmen, Ross – Greilinger, Kubalík, A. Barta – Schmidpeter, B. Barta, Th. Pielmeier
    Växjö Lakers: Steen (Andren) – Murphy, Larsson, C. Rosen, Heikkinen, Laasko, Varakas, Martinsson – Gynge, Kiiskinen, R. Rosen – A. Johansson, Hillding, Lundh – Hennessy, Froberg, Reddox – Soderqvist, Josefsson, M. Johansson – Rydahl

    Rozhodčí: Warschaw (AUT), Piechaczek – Gossmann, Kohlmüller (oba GER)

    Diváci: 2 092
    bahis siteleri