Chabarovsk – Vladivostok 2:4 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
Avangard Omsk
Sobota 05.09.2015, 13:30 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:02
    Dvě minuty z prodloužení jsou pryč. A zároveň uvidíme také vyloučení, rozhodčí si všiml prohřešku ze strany hostujícího týmu a viděl, že hráčů Omsku bylo příliš. Přesilovka pro Metallurg.
     
    39:15
    Jevgenij Timkin dostává na konci druhé třetiny trest na dvě minuty. Omsk tak může ještě před druhou sirénou zkusit vyrovnat.
     
    30:19
    Hned vzápětí se chystá pravá nefalšovaná přesilovka pro Metallurg. Hostující Ahnelöv totiž dostává trest v trvání dvou minut za vražení na hrazení.
     
    22:27
    První vyloučení na straně Avangradu Omsk v dnešním utkání. Hostující Dervuk inkasuje od hlavního rozhodčího dvě minuty za vysokou hokejku a je nucen pykat trest.
     
    08:49
    První vyloučení tohoto klání a přesilovou hru si zahraje Avangard Omsk. Ze strany Magnitogorsku dostává dvě minuty Rafael Bartyšin, provinil se nedovoleným bráněním.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. Zaripov (Wolski, Kovář), 41. Kovář (Mozjakin), rozh. náj. Mozjakin – 5. Lemťugov (Alexandrov, Kempný), 40. Sobotka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Zubov (OMS)
    0:0   Zaripov (MET)
    2. série:
    0:0   Paršin (OMS)
    0:0   Lee (MET)
    3. série:
    0:0   Sobotka (OMS)
    1:0   Mozjakin (MET)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee, Antipin, Batyršin, Birjukov, Bereglazov, Těreščenko, Medvěděv, Chabarov – Wolski, Mozjakin, Kovář – Zaripov, Zacharov, Kosov – Železkov, Timkin, Osala – Platonov, Filippi, Potěchin
    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Ahnelöv, Kuljaš, Alexandrov, Kempný, Valentěnko, Gluchov, Dervuk, Lekomcev – Popov, Pěrežogin, Zubov – Sobotka, Širokov, Paršin – Lemťugov, Petrov, Černikov – Gluchov, Michejev, Fiščenko

    Rozhodčí: Bulanov, Gušev – Golovljov, Šeljanin
    bahis siteleri