Novokuzněck – Petrohrad 4:3 (kon.) | Barys – Jaroslavl 4:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Toljatti 4:1 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Čerepovec – Nižněkamsk 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 1:0 (kon.) | HC Slovan – Záhřeb 3:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 06.09.2015, 13:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Hosté opět hrají bez brankáře, v pěti proti pěti.
     
    59:07
    Lokomotivu se nezdařila kombinace, čehož využil Roman Starčenko, který se mohl řítit sám na prázdnou branku a zkompletovat hattrick, jenomže byl podražen Vladislavem Kartajevem, který už putuje na trestnou lavici. Se šancemi Lokomotivu to vypadá hodně bledě.
     
    58:03
    Po oddechovém času zůstal Kolesnik na střídačce, Lokomotiv hraje v šesti.
     
    58:03
    Oddechový čas Lokomotivu Jaroslavl. Mohutně se ozývá zaplněná hala v Astaně.
     
    54:38
    Novotný dostal přihrávku před bránu, tváří v tvář trefil jen Poluketovy betony.
     
    49:51
    Andrej Loktijonov poslal kotouč z vlastního obranného pásma do hlediště, za což logicky následuje dvouminutový trest. Šance pro Barys opět se utrhnout soupeři.
    Vladislav KARTAJEV - 4:3
     
    45:57
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru hosté nevyužili, ale to jim vadit nemusí, protože kontaktní branku trefují těsně po jejím skončení. Kronwall poslal kotouč do ohně, tam se ve spleti hokejek nejlépe zorientoval Koňkov, který posunul puk na vzdálenější tyč, kde stál VLADISLAV KARTAJEV, jenž se zblízka nemýlil. Tohle utkání ještě bude zajímavé. Asistence: Sergej Koňkov.
     
    43:54
    Za tvrdý zákrok na Gorochova, který se zvedl z ledu jen za pomoci svých spoluhráčů, si jde dvouminutový trest odpykat Konstantin Puškarjov. Jde již o třetí trest pro tohoto hráče v dnešním klání.
     
    41:29
    Tak pozor, hosté budou hrát téměř půlminuty ve třech, dvě minuty za hákování dostal Ilja Ljubuškin a Lokomotiv zřejmě čekají horké chvilky.
     
    35:52
    Střídačka Barysu si vzala před oslabením oddechový čas.
     
    35:52
    Alexej Litviněnko obdržel dvě minuty za nedovolené bránění a tlak Lokomotivu může v následně přesilové hře vygradovat.
     
    32:22
    Mosaljov se šikovně proháčkoval, až do zajímavého střeleckého pokusu z mezikruží, Poluektov jeho šanci eliminoval.
     
    30:09
    Kotouč se hodně zvláštně odrazil od mantinelu na hokejku St. Pierra, který měl rázem před sebou odkrytou část branky. Útočník Astany ovšem minul Kolesnikovu svatyni.
     
    28:15
    Enlund se ocitl tváří v tvář Poluektovi, který nyní podržel svůj tým.
    Roman STARČENKO - 4:2
     
    27:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Hráči Barysu mají nyní jasně více ze hry, což se jim daří promítnout i na ukazatel skóre. Žajlauov přihrál zpoza brány na najíždějícího ROMANA STARČENKA, který poslal zblízka kotouč mezi Kolesnikovy betony. Žajlauov si dnes připisuje již třetí bod za třetí asistenci. Asistence: Talgat Žajlauov.
     
    25:36
    Domácí mohli jít do trháku, v obrovské šanci však jeden z hráčů pálil do brankové konstrukce.
    Martin St. PIERRE - 3:2
     
    24:36
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí stav utkání. V přečíslení Barysu si Kolesnik ještě poradil se střelou Bochenského, jenomže puk vyrazil jen na dotírajícího MARTINA ST. PIERRA, který se do odkryté branky nemýlil. Asistence: Brandon Bochenski, Konstantin Romanov.
     
    21:00
    V dost pozvolné první minutě druhé části se postaral o vzrušení Mike Lundin, který dostal dvě minuty za krosček a oslabuje své mužstvo.
     
    14:17
    Hosté si zahrají druhou početní převahu. Konstantin Puškarjov dostal dvě minuty za podražení.
    Roman SAVČENKO - 2:2
     
    10:51
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí během dvou minut smazali dvoubrankové manko. ROMAN SAVČENKO napřáhl v přesilové hře na modré a propálil vše před sebou, Kolesnik měl zakrytý výhled. Asistence: Talgat Žajlauov.
     
    09:46
    Domácí se řítili do přečíslení, jejich nebezpečný brejk zastavil jen za cenu faulu Sergej Koňkov, který si půjde odpykat dvouminutový trest.
    Roman STARČENKO - 1:2
     
    08:12
    Astana právě vstřelila branku!
    Co se domácímu týmu nepodařilo v přesilové hře, vyšlo při rovnovážném počtu hráčů na ledě. Žajlauov nahrál v tísni do mezikruží ROMANU STARČENKOVI, na jehož nekompromisní střelu pod víko nedokázal Kolesnik zareagovat. Asistence: Talgat Žajlauov.
    Vladislav GAVRIKOV - 0:2
     
    06:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Dané vyloučení nemusí Lokomotiv moc mrzet. Při hře čtyři na čtyři se dokázali hosté podruhé prosadit, tentokrát díky chybě gólmana Poluektova. Ten si nepohlídal střelu VLADISLAVA GAVRIKOVA zpoza brány a nešťastně si srazil kotouč za záda. Bez asistence.
     
    05:54
    Přesilovou hru si zanedlouho zahrají také domácí. Michail Grigorjev si počínal nedovoleně a rozhodčí jej vyloučil na dvě minuty za hákování.
     
    04:12
    Další komplikace pro Barys. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Konstantin Puškarjov a poprvé oslabuje své mužstvo.
    Dmitrij MALCEV - 0:1
     
    01:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté z první vážnější akce otevírají skóre utkání. DMITRIJ MALCEV vypálil z mezikruží, Poluketov vyrazil puk před sebe a pohotový útočník Jaroslavle vzápětí dorazil kotouč do brány. Bez asistence.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 9. Starčenko (Žajlauov), 11. Savčenko (Žaljauov), 25. St. Pierre (Bochenski, Romanov), 28. Starčenko (Žajlauov) – 2. Malcev, 7. Gavrikov, 46. Kartajev (Koňkov)


    Barys Nur-Sultan: Poluektov (Malgin) – Dallman, Lundin, Ellerby, Semjonov, Savčenko, Litviněnko, Ryspajev, Trjasunov – Bochenski, Boyd, St. Pierre – Kajgorodov, Krasnoslobodcev, Puškarjov – Žajlauov, Starčenko, Rymarev – Michalis, Grents, Romanov
    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Murygin) – Hersley, Kronwall, Koledov, Grigorjev, Gavrikov, Gorochov, Ljubuškin – Enlund, Averin, Kartajev – Apalkov, Novotný, Mosaljov – Galimov, Loktijonov, Koňkov – Kapustin, Kraskovskij, Korškov, Malcev

    Rozhodčí: Beljajev, Olenin – Majtak, Pronskich

    Diváci: 4070
    bahis siteleri