Znojmo – Budapešť 14:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
14:2 (3:1, 6:0, 5:1)
VASAS Budapešť
Neděle 06.09.2015, 15:30 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League • 2. kolo
Partner:
     
    54:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Právě čtrnáctá branka si našla cestičku do Medgyesovy brány. TOMÁŠ HAČECKÝ využil toho, že hostující brankář se snažil kotouč polapit v leže na ledě a vysokou střelou poslal touš do odkryté brány.
    Asistence: Jiří Lander.
     
    53:36
    Orli právě vstřelili branku!
    FILIP JEŘÁBEK našel malou skulinku mezi pravou tyčkou a betonem hostujícího brankáře a okamžitě tudy protlačil kotouč za brankovou čáru.
    Asistence: Jiří Lander.
     
    48:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Již dvanáctá branka si našla cestičku za záda hostujícího brankáře. JIŘÍ SVATUŠKA prudkou střelou kolem ruky poslal kotouč přímo do sítě.
    Asistence: Tomáš Hačecký, Jindřich Abdul.
     
    46:35
    Orli právě vstřelili branku!
    RADEK NIEDERHAFNER byl ve správnou dobu na správném místě. Dostal krásnou přihrávku k levé tyčce Medgyseho brány. Ten byl v tu chvíli na druhé straně brankoviště a před Niederhafner se objevila prázdná brána. Se svou střelou se nemýlil.
    Bez asistence.
     
    42:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Orlí odpověď je velmi rychlá. JIŘÍ LANDER našel skulinku pod rukou hostujícího brankáře a pěkně zakulacuje počet znojemských gólů.
    Asistence: Jan Koňařík.
     
    41:47
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku!
    MATE KOVACS vystihl špatnou přihrávku mezi dvěma domácími hráči. První pokus z jeho hokejky Pacl ještě stihl vyrazit, příliš si ale najel ven z brankoviště a před hostujícím obráncem zůstala odkrytá klec. Na druhý pokus už se nemýlil.
    Bez asistence.
     
    39:31
    Orli právě vstřelili branku!
    JINDŘICH ABDUL si připisuje čtvrtý gól, poté co Budapešť nedokázala vyhodit puk z vlastního pásma, Salát na modré našel Abdula mezi kruhy, a ten propálil švihem Perczela. Asistence: Daniel Salát.
     
    36:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Poměrně jednoduše přišli Znojemští k další trefě. Dnes na ledě nemá konkurenci Abdul, jenž vybojoval puk u zadního mantinelu, přihrál před branku, kde volný JIŘÍ SVATUŠKA zavěsil bekhendem pod břevno. Asistence: Jindřich Abdul.
     
    30:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Pátý bod dnešního utkání si připisuje Abdul, který nabil na levý kruh najíždějícímu TOMÁŠI HAČECKÉMU, který z první propálil přesouvajícího se brankáře. Asistence: Jindřich Abdul, Jiří Svatuška.
     
    25:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Hostům varování nestačilo, po buly ve středním pásmu znovu unikl středem kluziště JINDŘICH ABDUL, tentokrát nic nevymýšlel a propálil Perczela mezi betony. Český juniorský reprezentant tak kompletuje hat-trick! Bez asistence.
     
    23:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Podobná situace jako u čtvrté branky Znojma. Tentokrát byl Perczel rychle u druhé tyče, ale posila z A-týmu JINDŘICH ABDUL byl rychlejší, zamíchal pukem a skrz Perczelovu výstroj procedil kotouč do branky.
    Asistence: Daniel Salát, Jiří Svatuška.
     
    20:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny se Znojmo ujímá tříbrankového vedení. Po Nahodilově střele zůstal Perczel mimo ideální pozici, MICHAL MANDÁT obkroužil branku a zasunul puk za čáru. Asistence: Karel Nahodil.
     
    15:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Další rychlá branka v podání znojemského týmu! TOMÁŠ HAČECKÝ použil bekhendovou kličku, s pomocí které uklidil do Perczelovy brány už třetí gól.
    Asistence: JIndřich Abdul, Jan Koňařík.
     
    14:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí rychle využívají přesilové hry. BRONISLAV FRUHVIRT se ocitl ve zmatku před bránou a využil nepozornosti hostujícího brankáře. Střela která mířila do horní části branky znovu navrací Orlům jejich vedení.
    Asistence: Michal Kruckovič.
     
    11:04
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno. DANIEL SZLAMA využil zmatku před domácí bránou. Počkal, až si Pacl vyjede ven z brankoviště a poté přehodil kotouč přes bezmocného domácího brankáře přímo do jeho odkryté svatyně.
    Asistence: Barna Czako.
     
    04:13
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání. JINDŘICH ABDUL se protlačil mezi skupinkou hráčů clonících před Perczelovou bránou a přesnou střelou, která směřovala pod lapačku otevírá skóre utkání.
    Asistence: Jiří Svatuška.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 5. Abdul (Svatuška), 15. Fruhwirt (Kruckovič), 16. Hačecký (Abdul, Koňařík), 21. Mandát (Nahodil), 24. Abdul (Salát, Svatuška), 26. Abdul, 31. Hačecký (Abdul, Svatuška), 37. Svatuška (Abdul), 40. Abdul (Salát), 43. Lander (Koňařík), 47. Niederhafner, 49. Svatuška (Hačecký, Abdul), 54. Jeřábek (Lander), 55. Hačecký (Lander) – 12. Szlama (Czako), 42. Kovats


    HC LERAM Orli Znojmo: Pacl (Svoboda) – Mandát, Koňařík, Švanda, Šťáva, Nahodil, Kruckovič, Salát, Pucher – Toman, Abdul, Lander, Růžička, Jeřábek, Niederhafner, Hačecký, Fruhwirt, Krejčí, Svatuška.
    VASAS Budapešť: Perczel (41. Medgyes) – Suranyi, Sandorffy, Salamon, Karda, Hegedüs, Jacso, Kovats, Bolla, Roth – Varga, Horvath, Papa, Czako, Rull, Markus, Dabaszi, Janovits, Szlama.

    Rozhodčí: Czubaj – Reich, Skopal
    bahis siteleri