Lyon – Lille 0:0 (kon.) | Troyes – Caen 1:3 (kon.) | Lorient – Angers 2:1 (kon.)
Montpellier – Saint-Étienne 1:2 (kon.) | Nice – Guingamp 0:1 (kon.) | Toulouse – Remeš 2:2 (kon.)
konec
FC Lorient
2:1 (0:1)
Angers SCO
Sobota 12.09.2015, 20:00 • Stade Yves Allainmat - Le Moustoir, Lorient • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! FC Lorient dokázal otočit nepříznivý stav v utkání s Angers SCO a zvítězil 2:1!

    První poločas nabídl velmi zajímaovu podívanou! Do první vážné šance se dostal domácí Moukandja, avšak jeho hlavička nemířila přesně. Ve 33. minutě se po obrovské chybě domácí obrany mohlo radovat Angers, když se prosadil Romain Saïss! V závěru poločasu se mohl prosadit ještě útočník Moukandjo, nicméně mířil pouze do tyče!

    Hned na začátku druhého poločasu dokázal srovnat domácí Yann Jouffre. Následně měl velkou šanci domácí Guerreiro, nicméně jeho střelu zablokoval Koné. O vítězi dnešního utkání rozhodl v 72. minutě Majeed Waris, který dostal krásnou přihrávku od Jouffreho a překonal Butelleho! V závěru měl ještě velkou šanci Jeannot, avšak Butelleho nepřekonal!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:51:43)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Domácí Lorient drží míč na vlastní polovině a pokouší se nechybvat. Hráči Angers velmi agresivně napadají a pokoušejí se dostat k míči.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Na druhé straně dostal do vápna výbornou přihrávku obránce Andreu, toho však odstavil od míče skvělým obraným zákrokem obránce Koné!
    87. Výborný zákrok Butelleho
     
    87
    Domácí celek se však dostal do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně obránce Gassama. Jeho přesný centr našel ve vápně střídajícího Jeannota, ten se opřel do míče zprvní, nicméně nepřekonal výborného Butelleho!
     
    86
    Hlavní rozhodčí odpískal nedovolený zákrok domácího Warise, který přistrčil stopera Thomas. Domácím fanoušků se však toto rozhodnuto příliš nelíbilo!
     
    84
    I hostující Angers si vybojovalo na druhé straně možnost rohového kopu. Exekuce se zhostil Abdoul Camara, jehož centr však domácí obrana odvrátila. Za vápnem se opřel do míče Capelle, avšak mířil hodně vysoko nad branku.
     
    83
    Rozehrávky se ujal Raphaël Guerreiro, který našel ve vápně střídajícího Jeannota, jehož hlavička však mířila pouze do středu branku, kde stál připravený Butelle.
     
    82
    Domácí tým navíc vybojoval výhodu dalšího rohového kopu v zápase! Na pravé straně se pokoušel odcentrovat Gassama, jehož centr však srazil do zámezí Andreu.
     
    81
    Ve středu hřiště se navíc prezentoval nedovoleným zákrokem hostující Andreu, který poslal k zemi střídajícího Philippoteauxe.
     
    80
    Lorient se však dokázal dostat k míči a mometálně v poklidu kombinuje na vlastní polovině! Angers nikterak aktivně nenapadá.
     
    78
    Hostující Angers momentálně kombinuje na vlastní polovině a pokouší se najít cestu k brance brankáře Lecomteho.
     
    77
    Aktivní domácí celek se pokoušel navýšit své vedení! Na levé straně kombinoval Le Goff a Guerreiro. První jmenovaný poslal do vápna zajímavý centr, pro který si však došel brankář Butelle.
     
    75
    Lorient provádí patnáct minut před koncem utkání poslední změnu! Hrdina domácího celku, Yann Jouffre, odchází ze hřiště po výborném výkonu. Na jeho místo přichází Philippoteaux.
     
    74
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Benjamin Moukandjo, přichází Benjamin Jeannot.
    72. Majeed WARIS - 2:1

    Jan Havlovic

    Branky: 46. Jouffre (Waris), 72. Waris (Jouffre) – 33. Saïss (Ketkeophomphone)

    Karty:   68. N'Dong (LOR) – 66. Camara (AGR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 6:9.
    FC Lorient: Lecomte – Gassama, Koné, Lautoa, Le Goff – Mesloub, N'Dong – Waris, Jouffre (75. Philippoteaux), Guerreiro – Moukandjo (74. Jeannot).
    Náhradníci: Chaigneau – De. Bouanga, Abdullah, Philippoteaux, Z. Touré, Jeannot, Bellugou.

    Angers SCO: Butelle – Andreu, Thomas, I. Traoré, Manceau – Mangani, Saïss, Dore – Camara, Karanovic (59. S. Sissoko), Ketkeophomphone (71. Capelle).
    Náhradníci: Letellier – Auriac, S. Sissoko, N'Gosso, Angoula, Capelle.

    Rozhodčí: Miguelgorry – Hebrard, Zakrani (vš. Francie)
    bahis siteleri