Lyon – Lille 0:0 (kon.) | Troyes – Caen 1:3 (kon.) | Lorient – Angers 2:1 (kon.)
Montpellier – Saint-Étienne 1:2 (kon.) | Nice – Guingamp 0:1 (kon.) | Toulouse – Remeš 2:2 (kon.)
konec
FC Lorient
2:1 (0:1)
Angers SCO
Sobota 12.09.2015, 20:00 • Stade Yves Allainmat - Le Moustoir, Lorient • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Výborný zákrok Butelleho
     
    87
    Domácí celek se však dostal do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně obránce Gassama. Jeho přesný centr našel ve vápně střídajícího Jeannota, ten se opřel do míče zprvní, nicméně nepřekonal výborného Butelleho!
     
    75
    Lorient provádí patnáct minut před koncem utkání poslední změnu! Hrdina domácího celku, Yann Jouffre, odchází ze hřiště po výborném výkonu. Na jeho místo přichází Philippoteaux.
     
    74
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Benjamin Moukandjo, přichází Benjamin Jeannot.
    72. Majeed WARIS - 2:1
     
    72
    Lorient právě vstřelil branku!
    Lorient otáčí skóre utkání a necelých osmnáct minut před koncem jde do vedení! Na pravé straně dostal prostor Yann Jouffre, který skvěle načasoval přihrávku na MAJEEDA WARISE, ten překonal Butelleho přesnou střelou k tyči! Asistence: Yann Jouffre
     
    71
    Hostující Angers provádí druhé střídání v tomto utkání! Ze hřiště odchází útočník s opravdu dlouhým jménem, Ketkeophomphone. Na jeho místo přichází Francouz Pierrick Capelle.
     
    68
    Vzápětí však přichází další žlutá karta! Didier N´Dong se v souboji s Dorem prezentoval ostrým nedovoleným zákrokem a hlavní rozhodčí udělil první žlutou kartu domácímu hráči.
     
    66
    První žlutou kartu dnešního zápasu dostává hostující Abdoul Camara, který zajel do domácího Thomase. Na adresu rozhodčího měl následně hostující útočník nějaké slovní připomínky a žlutá karta je tak zcela zasloužená!
    64. Guerreirovu střelu zablokoval Traoré
     
    64
    Do vápna dostal ideální přihrávku domácí Raphaël Guerreiro, který udělal kličku do středu a tvrdě vypálil. Jeho přízemní střelu však zablokoval stoper na rohový kop!
     
    59
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Goran Karanovic, přichází Slimane Sissoko.
    46. Yann JOUFFRE - 1:1
     
    46
    Lorient právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup domácího celku do druhého poločasu! Již po minutě Lorient srovnává na 1:1! Na hranici vápna si zpracoval míč Waris, který jej následně poslal na pravou stranu, kam si naběhl YANN JOUFFRE. Zkušený francouzský útočník si naběhl do vápna a vystřelil přesně k tyči!
    45+1. Moukandjo mířil pouze do tyče
     
    45+1
    V samotném závěru měl obrovskou příležitost Lorient! Z pravé strany poslal do vápna nadýchaný centr obránce Gassama, který našel útočníka Moukandja. Jeho hlavička však směřovala pouze do tyče!
    40. Střela Meslouba mířila těsně nad branku
     
    40
    Lorient se však velmi rychle vrátil na útočnou polovinu! Z pravé strany poslal centr do vápna Gassama, který našel Warise, který míč sklepl do středu pro Meslouba. Jeho rána letěla těsně nad branku Butelleho!
    33. Romain SAÏSS - 0:1
     
    33
    Angers právě vstřelilo branku!
    Domácí Lorient však míč ve středu hřiště ztratil a následně poslal přihrávku mezi obránce Ketkeophomphone. Obránci Loroeintu si dávali přednost a míč propadl až k nohám ROMAINA SAÏSE, který poslal míč k tyči a posílá svůj tým do vedení!
    26. Hlavička Moukandja nemířila přesně
     
    26
    Do první vážné šance se dostal domácí Lorient! Z levé strany poslal míč do vápna obránce Le Goff, který našel na zadní tyči Moukandja, ten byl však tísněn stoperem a jeho hlavička nebyla přesná. Jouffre následně hledal Warise, ten se však do zakončení nedostal!

    Jan Havlovic

    Branky: 46. Jouffre (Waris), 72. Waris (Jouffre) – 33. Saïss (Ketkeophomphone)

    Karty:   68. N'Dong (LOR) – 66. Camara (AGR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 6:9.
    FC Lorient: Lecomte – Gassama, Koné, Lautoa, Le Goff – Mesloub, N'Dong – Waris, Jouffre (75. Philippoteaux), Guerreiro – Moukandjo (74. Jeannot).
    Náhradníci: Chaigneau – De. Bouanga, Abdullah, Philippoteaux, Z. Touré, Jeannot, Bellugou.

    Angers SCO: Butelle – Andreu, Thomas, I. Traoré, Manceau – Mangani, Saïss, Dore – Camara, Karanovic (59. S. Sissoko), Ketkeophomphone (71. Capelle).
    Náhradníci: Letellier – Auriac, S. Sissoko, N'Gosso, Angoula, Capelle.

    Rozhodčí: Miguelgorry – Hebrard, Zakrani (vš. Francie)
    bahis siteleri