Jekatěrinburg – Barys 2:1 (1:0 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Omsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novokuzněck 5:2 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Toljatti – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
Jaroslavl – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Kazaň – Čerepovec 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Vladivostok 2:3 (kon.)
Soči – Minsk 4:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 20.09.2015, 13:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Dmitrij Makarov vyjel s pukem na hokejce do útočného pásma. Před sebou měl jednoho hráče a prázdnou branku. Zatímco se fanoušci radovali, on trefil pravou tyčku branky!
     
    58:54
    Alexandr Salák zůstal na střídačce. Novosibirsk je v šesti hráčích na ledě. Hosté mají powerplay!
     
    58:21
    Obrovská šance Novosibirsku! Domácí byli obráni o puk a čtveřice hráčů vyrazila do útoku. Akce byla vyšperkována přihrávkou na Rinata Ibragimova, jenž si s pukem popojel mezi kruhy a jedovatou střelou nechal jen vyniknout Niklase Svedberga!
     
    55:02
    Dmitrij Moňja oslabuje v nejhorší možný čas svůj celek, ačkoliv je toto vyloučení hodně přísné. Po rychlém útoku byl natlačen na brankáře, který upadl.
     
    47:24
    Nepěkně byl na modré čáře zastaven jediný hostující střelec Sergej Šumakov. Za faul kolenem je vyloučen domácí Maxim Gončarov.
     
    44:21
    Ivan Višněvskij odehrával puk před dotírajícím protihráčem. Domácí obránce puk vyhodil mimo mantinel, a tak budou mít hosté přesilovou hru.
     
    40:18
    Po odraženém puku se hned v úvodu třetí části dostal do velké šance Nikolaj Prochorkin, kterému se ale zblízkosti nepovedlo skórovat!
    Linus OMARK - 2:1
     
    37:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak toto je opravdu hodně rychlý obrat! Teemu Hartikainen vybojoval puk za brankou a poslal jej najíždějícímu LINUSU OMARKOVI, jenž rychlou střelou k pravé tyčce dává druhou branku svého celku! Asistence: Teemu Hartikainen.
    Anton LAZAREV - 1:1
     
    35:53
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácím se po velké snaze konečně daří vyrovnat. Arťom Čěrňov rychleo obkroužil branku a puk předal na ANTONA LAZAREVA, jenž ihned střílel na branku, protože se Salák přesouval z opačné strany. Českému brankáři puk prolětěl mezi betonem a lapačkou a skončil v síti! Asistence: Arťom Čěrňov.
     
    28:44
    Opět zaúřadovala spolupráce mezi Davidem Ullströmem a Sergejem Šumakovem. Švédský hokejista přihrával puk na jediného úspěšného střelce zápasu zpoza branky. Šumakov byl sám před Svedbergem, který jej ovšem vychytal skvělým semaforem!
     
    19:52
    Ufa měla na svých hokejkách minimálně pětkrát vyrovnávací branku. Všechny pokusy ovšem pokryl fenomenálně český brankář Alexandr Salák. Opravdu nádherné šance a ještě krásnější zákroky!
     
    18:49
    Sergej Gimajev oslabuje svůj celek v závěru první části. Zbytečně seknul do rukavic Lazareva.
     
    18:34
    Mohlo být vyrovnáno. Krásná akce domácích hokejistů zakončen přihrávkou před branku, kde byl jeden z hráčů, jenž mířil Salákovi mezi betony. Český brankář pozorný.
    Sergej ŠUMAKOV - 0:1
     
    13:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácím se sice povedlo hned vyhodit, ale při dalším útoku se hosté již prosazují. Průnik Davida Ullströma byl zakončen přihrávkou skrz celé pásmo až na hokejku SERGEJE ŠUMAKOVA, jenž se střelou do prázdné brankyn nemýlil! Asistence: Rinat Ibragimov, David Ullström.
     
    13:19
    Nikita Setdikov bude prvním vyloučeným hráčem na domácí straně. Při střele bránil brankáři Salákovi v rozhledu v brankovišti.
     
    04:31
    Poprvé se bude vylučovat. Za sekání je potrestán obránce Vitalij Menšikov, který nedovoleně zastavoval Hartikainena.
     
    01:49
    Anton Lazarev měl na hokejce první branku. Ruský útočník se natlačil před branku českého brankáře, kterého ovšem střelou mezi betony nepřekonal!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 36. Lazarev (Čěrňov), 38. Omark (Hartikainen) – 14. Šumakov (Ibragimov, Ullström)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Chakimov) – Lepistö, Arzamacev, Višněvskij, Gončarov, Kolcov, Metljuk, Derljuk, Culygin – Lisin, Omark, Prochorkin – Makarov, Chlystov, Hartikainen – Soin, Čěrňov, Lazarev – Engqvist, Nesterov, Setdikov
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Menšikov, Ignatovič, Vereščagin, Ibragimov, Alexejev, Roth, Gimajev, Naumov – Šumakov, Moňja, Ullström – Ridderwall, Okulov, Vorošilo – Bobrov, Kopejkin, Sannikov – Žafjarov, Gubin, Žalunov

    Rozhodčí: Gusev, Oskirko – Aljošin, Nesterov
    bahis siteleri