Německo – Česko 2:6 (kon.)
konec
Německo
2:6 (0:3, 2:1, 0:2)
Česko
Neděle 20.09.2015, 08:45 • NETZSCH-Arena, Selb • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    58:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na českou střídačku se díky skvělému závěru zápasu vrátily úsměvy a na tváře našich děvčat upřímná radost. Kristýna Hájková v rychlé kombinaci našla VALENTÝNU ČERNOU, která oslavila svůj gól parádním kotoulem – 2:6! Asistence: Kristýna Hájková, Vivien Šmajdová.
     
    57:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně to tam KRISTÝNĚ KALTOUNKOVÉ spadlo! Naše bojovnice s osmičkou neodejde ze zápasu s prázdnou. Anna Fabšicová našla na středu hřiště Sáru Čajanovou, jejíž střelu vyrazila gólmanka jen před sebe a Kaltounková ji okamžitě poslala za její záda – 2:5! Asistence: Sára Čajanová, Anna Fabšicová.
     
    39:54
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky dokázaly podruhé v řadě skórovat z přesilovky a krátce před přestávkou snižují na docela nepříjemné skóre. Vlastně ne docela, ale hodně. Kolem branky se obtočila LUISA WELCKEOVÁ a stihla zakončit k tyčce dřív, než u ní měla Julie Pejšová pravý beton – 2:4. Asistence: Lilli Welckeová.
     
    33:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vynikající střídání přece jenom končí čtvrtou brankou, která by nám mohla hodně pomoci. Před Neuertovou se o puk prala Nikola Dýcková a na dorážku si počkala NATÁLIE MLÝNKOVÁ, která dokázala gólmanku přehodit a je to 1:4! Asistence: Nikola Dýcková, Martina Exnerová.
     
    29:02
    Německo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejistky třetí přesilovou hru využívají a snižují skóre. Po německém výjezdu vznikla u tyčky nepřehledná situace, nicméně ALEXANDRA NITZSCHEOVÁ dokázala i ze vzduchu dorazit puk do branky – 1:3. Asistence: lisa Idschoková, Franziska Klingerová.
     
    16:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale tohle byla nádhera, potřetí v zápase se prosazuje naše druhá formace! Martina Exnerová našla na pravé straně Natálii Mlýnkovou, která místo střely správně zvolila přihrávku před prázdnou klec na NIKOLU DÝCKOVOU. Pak už to bylo naprosto jednoduché – 0:3! Asistence: Natálie Mlýnková, Martina Exnerová.
     
    12:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zatímco z tlaku se nám příliš nedaří, rychlé úprky přidělávají Němkám větší problémy. Nikola Dýcková zatáhla puk po levé straně, z rohu přihrála Natálii Mlýnkové, která ho ještě posunula napříč brankovištěm MARTINĚ EXNEROVÉ. Pro naši šestku už nebyl problém zakončit do opuštěné brány a raduje se podruhé v zápase – 0:2! Asistence: Natálie Mlýnková, Nikola Dýcková.
     
    01:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    No vida, už po 80 sekundách jdeme do vedení! V rychlé akci vysunula Natálie Mlýnková dopředu MARTINU EXNEROVOU, která se mezi obránkyněmi protáhla do sóla. Neměla tolik místa na zakončení, tak zvolila bekhend, který nádherně zaplul do druhého růžku svatyně – 0:1! Asistence: Natálie Mlýnková, Anna Kotounová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 30. Nitzscheová (Idschoková, Klingerová), 40. Luisa Welckeová (Lilli Welckeová) – 2. Exnerová (Mlýnková, Kotounová), 13. Exnerová (Mlýnková, Dýcková), 17. Dýcková (Mlýnková, Exnerová), 34. Mlýnková (Dýcková, Exnerová), 58. Kaltounková (Čajanová, Fabšicová), 59. Černá (Hájková, Šmajdová)


    Německo: Neuertová (Dislová) – Harková, Levringhausová, Gawronová, Raschkeová, Klingerová "C", Merkleová, Schattnerová, Idschoková – Kubiczeková, Anzingerová, Miguezová, Bartellová, Lilli Welckeová, Luisa Welckeová, Heinzová, Ellmamierová, Jekelová, Beschererová, Leonhardtová, Nitzscheová. Trenér: Florian Neumeyer.
    Česko: Švejdová (32. J. Pejšová) – Jandušíková, Škrdlová, Vlková, Kotounová, Horáková, Škorpíková, Sovjáková, Šmajdová – Čajanová, D. Pejšová, Kaltounková – Mlýnková "C", Dýcková, Exnerová – Mazancová, Černá, Sarnovská – Seroiszková, Fabšicová, Hájková. Trenéři: Roman Kosina a Jana Krylová.
    bahis siteleri