Vrchlabí – Tábor 3:5 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 11:0 (kon.) | SHK Hodonín – Břeclav 3:0 (kon.)
Technika Brno – Frýdek-M. 0:2 (kon.) | Vsetín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Kobra – Řisuty 7:2 (kon.)
Žďár n/S – Nymburk 4:3 (po pr.) | Sokolov – Děčín 6:4 (kon.) | Kolín – Bílina 4:2 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.) | Klášterec nO – Klatovy 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 4:3 (kon.)
Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:3 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
6:4 (3:0, 0:1, 3:3)
HC Děčín
Pondělí 28.09.2015, 18:002. liga skupina Západ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté ještě přidávají další gól, když se po pěkné souhře dokázal trefit RADIM VACEK, ale Děčín má už hrozně málo času na to, aby se pokusil vyrovnat. Ale stát se samozřejmě může ještě cokoli. Asistence: Radek Fojt, Martin Kvaček.
     
    50:18
    Baník právě vstřelil branku!
    A z dalšího útoku už je to ve velmi rychlém sledu zase o dvě branky. ONDŘEJ BERÁNEK svým druhým přesným zásahem v utkání dává šestou branku Sokolova. To je pro hosty tvrdá rána. Bez asistence.
     
    49:43
    Baník právě vstřelil branku!
    Jenže hosté se radovali ze vstřelené branky pouhopouhých dvacet vteřin. Znovu na dvoubrankový rozdíl zvýšil PETR RAČANSKÝ a Sokolovu se tak zase o něco lépe dýchá. Asistence: Ivan Říha, Kamil Tvrdek.
     
    49:23
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají Sokolovu na dostřel jediné branky. Střelu Klementa tečoval RADEK FOJT a Medvědi jsou znovu zpátky ve hře. Asistence: Marek Klement, Tomáš Faigl.
     
    44:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenomže hosté dokázali na inkasovanou branku bleskově zareagovat a je to znovu o dvě branky. Marek Klement našel svou přihrávkou RADIMA VACKA, jenž se v předbrankovém prostoru Sokolova nemýlil a už je to zase pro hosty o něco veselejší. Asistence: Marek Klement.
     
    44:00
    Baník právě vstřelil branku!
    PAVEL KUBĚNA se dostal do samostatného úniku a ten přetavuje už ve čtvrtou branku Sokolova. Baník tak má na začátku třetí periody pohodlný náskok. Bez asistence.
     
    38:55
    Na druhé straně se do vyložené šance dostal také Děčín, který mohl snížit na rozdíl jediné branky. Jenže Fečo svým zákrokem velké hrozbě zabránil!
     
    36:26
    Beránek všem ujel ve vlastním oslabení a dostal se do samostatného úniku. Tváří v tvář Lavingerovi však neuspěl. Jeho velmi nebezpečná akce skončila na betonu hostujícího brankáře!
     
    35:24
    Přesilovka pro Medvědy. Truhlář inkasuje dvouminutový trest za sekání a oslabuje tak svůj tým.
     
    31:32
    Děčínský Ondřej Hříbal dostává dvě minuty za sekání a domácí mají k dispozici početní výhodu.
     
    24:07
    Domácí Beránek inkasuje dvě minuty za faul loktem. Hosté si zahrají přesilovou hru a mají šanci dostat se Sokolovu na dostřel jediné branky.
     
    22:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Do akce před domácí brankou se dostali Medvědi, kteří Feča ostřelovali. Až ze třetí dorážky se trefil TOMÁŠ FAIGL za záda bezmocného domácího ochránce svatyně a první gól na straně Děčína je na světě. Asistence: Radim Vacek, Radek Fojt.
     
    17:57
    Síly na ledě se srovnají. Havlíček už sedí na trestné lavici za nedovolené bránění a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    16:34
    Tvrdek inkasuje dvě minuty za napadení a je tu přesilová hra pro děčínské Medvědy.
     
    15:50
    Baník právě vstřelil branku!
    Místo toho přichází další branka v jejich síti. Sokolov se z menšího tlaku dokázal vymanit a z následující akce zvyšuje své vedení už na 3:0, když puk za záda Lavingera poslal JAKUB VRÁNA. Asistence: Ladislav Zikmund, Ondřej Beránek.
     
    11:30
    Teď si přesilovku vyzkouší hosté. Vrána inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a tentokráte to budou domácí, kteří budou hrát v oslabení.
     
    09:55
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí však nakonec přesilovku využívají z následné akce, když před Lavingerem sklepl kotouč do hostující branky PAVEL KUBĚNA. Sokolovští tak jdou do dvoubrankového náskoku. Asistence: Kamil Tvrdek.
     
    09:38
    Sokolovští si zahrají svou další přesilovou hru. Vacek putuje na dvě minuty za napadení a jeho tým se tak bude opět bránit v oslabení.
     
    05:30
    Máme tu první vyloučení dnešního utkání. Za katr putuje na dvě minuty Drnec a Baník má k dispozici přesilovou hru.
     
    01:41
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se hned v úvodu utkání ujímají vedení, když se přesně trefil ONDŘEJ BERÁNEK, jenž zužitkoval přihrávku Jiruška. Baník se tak ujímá vedení. Asistence: Miroslav Jirušek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Beránek (Jirušek), 10. Kuběna (Tvrdek), 16. Vrána (Zikmund, Beránek), 44. Kuběna, 50. Račanský (Říha, Tvrdek), 51. Beránek – 22. Faigl (Vacek, Fojt), 45. Vacek (Klement), 50. Fojt (Klement, Faigl), 60. Vacek (Fojt, Kvaček)


    HC Baník Sokolov: Fečo (Harakal) – Říha, J. Truhlář, Gombár, Priškin, Binias – Kuběna (C), Račanský (A), Tvrdek, Vrána, Beránek, Zikmund, Krejsa, Kašpar (A), Jirušek, V. Truhlář. Trenér: Carvan.
    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Procházka, Havlíček (A), Kaltenböck, Hříbal, Kvaček, Klement – Drnec, Volráb, Vacek, Faigl, Oliverius (C), Kuchynka, Musil, Kment, Fojt. Trenér: Chládek.

    Rozhodčí: Jakub Hornáček (Příbram) – Aleš Vavruška (Strakonice), Jakub Oudes (Písek)
    bahis siteleri