Řisuty – Jindř. Hradec 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 5:0 (kon.) | Nymburk – Sokolov 4:2 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 8:3 (kon.) | Frýdek-M. – SK Karviná 7:1 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 3:4 (0:1 po s.n.)
Břeclav – Vsetín 0:9 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 0:7 (kon.) | Mor. Budějovice – Opava 4:2 (kon.)
Klatovy – Pelhřimov 8:4 (kon.) | Bílina – Jablonec n/N 1:3 (kon.) | Trutnov – Klášterec nO 8:2 (kon.)
Děčín – Kolín 0:3 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 5:7 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
IHC Králové Písek
Sobota 03.10.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Západ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    David kozlík se ještě probil do předbrankového prostoru a zkusil zblízka zasunout puk za Pipkova záda, ale neuspěl!
     
    58:58
    Jan Sýbek se dostal do přečíslení 2 na 1, ale místo nahrávky na Josefa Urbance to vzal na sebe a prověřil tvrdou ranou pozornost brankáře Nováka!
     
    57:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ťuk, ťuk, ťuk, gól! Havlíčkův Brod teď předvedl dechberoucí ťukes a završil pro hosty potupného bůra! Kirill Vlasov zpoza brány nahrál do kruhu Tomáši Ludvíkovi, jenž celou akci ještě vyšperkoval milimetrově přesným pasem do protějšího kruhu na volného JEVGENIJE KONDRATĚVA, jenž se tvrdou dělovkou z voleje nemýlil! Asistence: Tomáš Ludvík, Kirill Vlasov.
     
    56:52
    Nakonec chybělo jen pár centimetrů! Lukáš Endál zblízka tvrdě vypálil a zápěstím zacinkal na pravou Pipkovu tyčku!
     
    56:52
    Lukáš Endál byl v úniku faulovaný Janem Sýbkem a pojede trestné střílení!
     
    55:52
    A další velká šance domácích! Kirill Vlasov v přečíslení 2 na 1 vzal zodpovědnost na sebe a vypálil z mírného úhlu na pravé straně, ale jen do připraveného brankáře Pipka! Tomáš Ludvík číhal na dorážku marně.
     
    55:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že o vítězství Bruslařů je rozhodnuto! Kotouč putoval po ose Josef Kolda – Tomáš Ludvík – LUKÁŠ ENDÁL, posledně jmenovaný se objevil sám před bránou a i když mu střela vůbec nesedla, puk proklouzl smolně brankáři Pipkovi pod betonem až do sítě! Asistence: Tomáš Ludvík, Josef Kolda.
     
    54:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Petr Kuchta nejdřív neuspěl v přečíslení 2 na 1 se svou ranou ze strany, ale akce pokračovala, právě Kuchta našel hůl DAVIDA KOZLÍKA, jehož nahození z velké dálky k překvapení všech skončilo až za Pipkovými zády, tohle už budou mít hosté hodně těžké! Asistence: Petr Kuchta, David Vala.
     
    47:09
    Domácí soubor nakonec vybojoval puk a z mezikruží tvrdě vypálil Kirill Vlasov, který měl hodně času, ale pálil jen nad horní Pipkovu tyčku!
     
    45:57
    Stadionem se nese pokřik "Čéééněk Novák!"! Filip Vlček zamíchal před bránou s pukem a snažil se o kličku, jíž se proslavil Peter Forsberg, ale brankář Novák jeho úmysl přečetl a puk mu holí vypíchl!
     
    45:57
    A pozor, Písek pojede trestné střílení, když byl sražen v úniku k zemi Filip Vlček!
     
    43:31
    Miroslav třetina při přečíslení 3 na 1 zavezl puk až do rohu pásma a pěkným pasem poslal puk mezi kruhy na Lukáše Endála, jehož zápěstní střela skončila v Pipkově náruči!
     
    41:11
    Exbrodský Pavel Procházka našel zpoza brány krásným pasem svého spoluhráče "zaparkovaného" před bránou, ale ten zblízka trestuhodně minul v dobré pozici bránu!
     
    37:29
    Jevgenij Kondratěv si nabruslil do rohu pásma a hledal z něj nádherným pasem před brankovištěm najíždějícího Miroslava třetinu, který byl úplně sám, ale na prudký puk o kousek nedosáhl!
     
    32:16
    Filip Vlček postupoval v přečíslení 2 na 1 a hledal před brankovištěm najíždějícího Jana Sýbka, ale ten měl k puku ještě daleko a nedosáhl na něj!
     
    31:33
    Svěřenci trenéra Karla Slabého se zabydleli v útočném území a ze své aktivity vytěžili přesilovou hru. Na lavici hanby usedá Ondřej Hlídek (HBR) ke dvouminutovému trestu, protože Havlíčkův Brod hrál v šesti.
     
    30:49
    Jan Sýbek se objevil úplně sám za brodskou obranou a uháněl sám tváří v tvář brankáři Novákovi, který jeho kličku přečetl a zasáhl betony!
     
    28:34
    Lukáš Endál nabral rychlost na levém křídle a protože neměl před bránou nikoho ze spoluhráčů, zkusil svou oblíbenou akci a rychle obkroužil bránu. Kotouč k tyčce ale neprostrčil, brankář pipek tam měl beton včas!
     
    27:50
    Lukáš Endál našel před brankovištěm hezkým pasem Miroslava Třetinu, jehož svižnou ránu parádně vyrazil gólman Pipek svými betony!
     
    26:15
    Hosté si teď málem dali vlastní gól! Vladimír Hanus trefil puk hodně nešťastně v kruhu obranného pásma a poslal ho přímo na brankáře Pipka, který naštěstí pro hosty dával pozor!
     
    25:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, to je studená sprcha pro Jihočechy, kteří v Kotlině ztrácejí už dvě branky! Ránu Miroslava Dubna z mezikruží neudržel brankář Pipek ve výstroji, odražený puk mohl zamést do brány Miroslav Třetina, ale místo střely zblízka ještě prostrčil puk vedle sebe na osamoceného parťáka LUKÁŠE ENDÁLA, jenž tvrdou ranou z voleje propálil brankáře Pipka, který se nemohl stihnout přesunout včas! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    24:39
    Václav Novák v samostatném úniku nastřelil jen Novákovy betony a z dorážky z úhlu neuspěl po něm ani Jiří Ferebauer! Velká škoda pro Písek!
     
    23:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Toto hokejové přísloví navštívilo Kotlinu a zajistilo Bruslařům vedení! Po písecké tyčce domácí založili rychlý protiútok, při němž kotouč putoval po ose Tomáš Ludvík – Jevgenij Kondratěv – KIRILL VLASOV a posledně jmenovaný v samostatném úniku zblízka nekompromisně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jevgenij Kondratěv, Tomáš Ludvík.
     
    23:20
    Ta přišla okamžitě po vhazování, z mezikruží tvrdě vypálil Karel Mošovský, ale zacinkal jen na tyčku!
     
    21:29
    Igor Loginovskij tvrdě vystřelil od modré čáry a brankář Pipek těžkou střelu vyrazil betony před sebe, kde se snažili domácí neúspěšně dorážet!
     
    20:23
    První útok Bruslařů teď pořádně zatopil písecké defenzivě! Patrik Přidal s Lukášem Endálem a Davidem Valou doráželi z bezprostřední blízkosti, ale gólman Pipek se vyznamenal!
     
    11:33
    Karel Mošovský našel před brankoviště krásnou nahrávkou úplně volného Jakuba Bernada, který okamžitě střílel, ale brankář Novák ho skvěle vychytal!
     
    10:36
    Tomáš Ludvík se ocitl v obrovské šanci, když uháněl sám na bránu. Pokusil se udělat kličku, ale dostal se do úhlu a ani nadvakrát puk nedostrkal za ležícího Václava Pipka!
     
    02:08
    Od modré čáry vypálil Josef Kolda a jeho spoluhráči si počínali hodně důrazně v předbrankovém prostoru. Probili se sice k vyraženému puku, ale nikdo ho nedokázal usměrnit za gólmana Pipka!
     
    01:24
    David Ciboch (PIS) se provinil podražením a usedá na trestnou lavici.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Vlasov (Kondratěv, Ludvík), 26. Endál (Třetina), 55. Kozlík (Kuchta, Vala), 56. Endál (Ludvík, Kolda), 58. Kondratěv (Ludvík, Vlasov)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Kořínek, Mendl, Kolda, Loginovskij, Pecen – Přidal, Třetina "C", Endál – Ludvík, Vlasov, Kondratěv – Kozlík, Havel, Kuchta – Kraučuk, Cejpek, Hlídek.
    Trenéři: Aleš Totter a Ladislav Fixa.

    IHC Králové Písek: Pipek (Panec) – Procházka "C", Jirků, Hřebíček, Hanus, Hrubý, R. Volf, Koutenský – Mošovský, Sýbek "A", Vlček, Urbanec, Růžička "A", Ciboch, Bernad, Suchan, Ferebauer, J. Volf, V. Novák.

    Rozhodčí: Petr Přikryl – Drahomír Vožda, Michal Zedník

    Diváci: 495
    thejrc.org