Řisuty – Jindř. Hradec 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 5:0 (kon.) | Nymburk – Sokolov 4:2 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 8:3 (kon.) | Frýdek-M. – SK Karviná 7:1 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 3:4 (0:1 po s.n.)
Břeclav – Vsetín 0:9 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 0:7 (kon.) | Mor. Budějovice – Opava 4:2 (kon.)
Klatovy – Pelhřimov 8:4 (kon.) | Bílina – Jablonec n/N 1:3 (kon.) | Trutnov – Klášterec nO 8:2 (kon.)
Děčín – Kolín 0:3 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 5:7 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
5:7 (1:2, 2:2, 2:3)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 03.10.2015, 18:00 • Praha - Braník • 2. liga skupina Západ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Vrchlabí tu dnes zvítězí. Prázdnou branku trefil JIŘÍ ŠIMONÍČEK. Asistence: Bláha.
     
    58:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Provinilec Jakeš nahodil kotouč na hostující branku, ale Jelínek zasahovat nemusel. Naopak přišel pas na druhou stranu, kde se zjevil proti Langerovi PATRIK URBAN a zakončil přesně pod lapačku Langera. Asistence: Beneš.
     
    57:31
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají! Matějka byl ve velké šanci,ve které nejprve neuspěl. Langer po svém zákroku ale kotouč nepřikryl a právě JAN MATĚJKA doslova došťouchal puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    50:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Vteřinu před začátkem přesilové hry Vrchlabí se ve hře čtyři na čtyři prosazují domácí. MILOSLAV CAFOUREK vystřelil přesně nad beton Jelínka. Asistence: Slanina, Jakeš.
     
    47:31
    Kobra právě vstřelila branku!
    Další branka ze seriálu šťastných. JIŘÍ JAKEŠ tečoval střelu Hantáka přesně k pravé tyči a Jelínek byl bez šance. Asistence: Hanták.
     
    39:24
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Po obrovské chybě jednoho z domácích obránců opět vrací vedení hostům JIŘÍ ŠIMONÍČEK. V samostatném úniku se trefil přesně nad lapačku Langera. Bez asistence.
     
    35:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    Martin Filip měl puk na hokejce na modré útočné čáře, ale zbytečně ho ztratil. K puku se dostal FILIP HANTÁK, udělal kličku poslednímu obránci a Jelínkovi nedal šanci. Asistence: Jakeš.
     
    27:41
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    V signalizované výhodě se po levé straně prohnal TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, natlačil se před Langera a zakončil přesně pod jeho lapačku. Branka padla ve hře čtyř proti čtyřem. Asistence: Filip.
     
    23:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po přihrávce od Šteinera si do dobré pozice sjel LUDĚK ŠKOP a z přibližně dvou metrů vymetl přesně pravou šibenici hostující branky. Asistence: Šteiner.
     
    09:45
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    PATRIK MAĎAR si vybruslil až do bezprostřední blízkosti domácí branky a střelou k pravé tyči brance Langera využívá přesilovku. Asistence: Šťastný.
     
    06:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    V mezikruží se dostal ke střele TOMÁŠ BLÁHA a zásluhou teče domácího hráče se kotouč objevil až za překvapeným Langerem. Asistence: Šimoníček.
     
    02:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Za záda hostujících obránců se dostal JIŘÍ JAKEŠ a střelou pod lapačku překonal bezmocného Jelínka. Domácí se ujímají vedení z první vážnější akce. Bez asistence.

    Marek Komárek

    Šimon Sýkora

    Branky a nahrávky: 3. Jakeš, 24. Škop (Šteiner), 36. Hanták (Jakeš), 48. Jakeš (Hanták), 51. Cafourek (Slanina, Jakeš) – 7. Bláha (Šimoníček), 10. Maďar (Šťastný), 28. Šťastný (Filip), 40. Šimoníček, 58. Matějka, 59. Urban (Beneš), 60. Šimoníček (Bláha)


    HC Kobra Praha: Langer (Bílek) – Cafourek, Verbík, Drahorád, Šteiner, Drábek, Lang, Bureš, Kulich – Jakeš (C), Slanina, Borovanský, Vlach, Škop, Hanták, Jedlička, Kučera, Hlinka, Kysela, Strnad
    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Beneš, Lenoch, Klement, deCarvalho, Jebavý, Kadavý, Chleborád – Jirků, Urban, Maďar, Šťastný, Filip, Matějka, Bláha, Šimoníček, Mrňa, Vacek, Srnský

    Rozhodčí: Veselý – Černý, Rubáš

    Diváci: 139
    bahis siteleri