Magnitogorsk – Ufa 4:6 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 1:3 (kon.)
Soči – Čeljabinsk 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Pátek 16.10.2015, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    AK BARS KAZAŇ
    Loňský poražený finalista, který byl blízko titulu zatím nezažívá příliš povedenou sezónu! Kazaň se nachází až na deváté pozici Východní konference, a vypadá to, že bude muset svést o příčky zaručující play-off velký boj. Kazaň sehrála čtyři domácí zápasy v řadě! Nejprve svěřenci trenéra Bilyjletdinova doam porazili silné Dynamo Moskva 3:2, v následujícím utkání však prohráli s Viťazem 2:4. V dalším utkání porazil Bars Záhřeb 2:0. V posledním zápase však Kazaň svým fanouškům radost neudělala. Do Kazaně přijel bratislavský Slovan, který zvítězil 1:0. Dnes bude v souboji se Slovanem považován za mírného favorita! Těšit se můžeme také na výkon bývalého obránce Sparty, Marka Ďalogy!
     
    SKA PETROHRAD
    Petrohradu se v letošní sezóně zatím příliš nedaří. SKA se nachází až na osmé příčce tabulky, což se vedeni jistě nezamlouvá. V posledních domácích zápasech navíc Petrohrad dvakrát prohrál. Nejprve s Lokomotivem Jaroslavl 0:3, a následně i se Soči 1:2. V posledním zápase si však Petrohrad spravil chut, když uspěl na ledě Spartaku Moskva 3:1!
     
    Příjemný podvečer všech hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem čtyři utkání. My se společně zaměříme na střetnutí SKA Petrohradu s Ak Bars Kazaň. Úvodní vhazování je naplánováno v 18:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Ježov (Koskinen) – Chafizullin, Bělov, Zubarev, Jakovlev, Rukavišnikov, Kalinin, Judin – Kovalčuk (C), Dadonov, Šipačjov (A) – Koskiranta, Lindström, Barabanov – Ketov, Kadějkin, Burdasov – Ponikarovskij, Arťjuchin (A), Chochorjakov – Dergačjov

    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Zacharčuk, Rylov, Tokranov, Bělov, Kornějev, Ďaloga, Tkačjov – Mirnov, Svitov (C), Lukojanov (A) – Sjögren, Möller, Azevedo – Gluchov, Varnakov (A), Maljchin – Čibisov, Michejev, Obuchov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:31
    První střelu dnešního utkání vyslal z levé strany domácí Dinar Chafizulin, který prověřil pozornost Emila Garipova.
     
    01:03
    Petrohradský celek se pokoušel dostat do útočného pásma přes pravou stranu, nicméně jeho přechod přes modrou čáru nebyl v pořádku, a je odpískán ofsajd!
     
    01:33
    Na druhé straně podnikl odvánž průnik Marek Ďaloga, který obkroužil branku a poslal kotouč před branku. Do zakončení se dostal Lukojanov i Michail Varnakov. Jejich střely však pochytal Ježov!
     
    02:20
    Chafizullin dokázal svým nahozením najít na útočné modré Ketova, který si kotouč v útočném pásmu skvěle kryl, a dokázal najít Kadějkina, tomu však nesedlo zpracování.
     
    02:51
    Domácí kapitán Ilja Kovalčuk si nabruslil do pásma přes pravou stranu, a poprvé v tomto zápase vystřelil. Jeho střelecký pokus však nemířil příliš přesně!
     
    03:20
    Hlavní rozhodčí signalizuje vyloučení na straně Petrohradu, a tak Kazaň rozhodně nespěchá s rozehrávkou ve vlastním pásmu, a vyčkává!
     
    03:43
    Antonín Jeřábek posílá na trestnou lavici Vadima Šipačjova, který zahákoval Marka Ďalogu!
     
    03:55
    Hned po vhazování se kotouč dostal na modrou, odkud vypálil Justin Azevedo, jehož ránu tečoval Sjögren, nicméně Ježov si dokázal poradit!
     
    04:29
    Petrohrad však zatím oslabení zvládá velmi dobře, tentokrát dvakrát v krátkém časovém sledu dokázal vyhodit kotouč.
     
    05:01
    Kazaň se velmi rychle přesunula do útočného pásma, a kombinovala. Přihrávku však pokrazil Arťjom Lukojanov, který našel protihráče Koskirantu, který kotouč poslal do pásma soupeře.
     
    05:19
    Fjodor Maljchin najel do útočného pásma, a vyslal nebezpečnou střelu zápěstím. Ježov však dokázal střelu lapit!
     
    05:45
    Petrohrad své první oslabení v tomto zápase zvládl vcelku dobře, Vadim Šipačjov je zpět na ledě, a domácí celek je kompletní!
     
    06:18
    Jevgenij Dadonov si najel na přihrávku Kovalčuka, a z pravé strany ohrozil Garipova. Ruský brankář však střelu chytil, a přerušuje hru.
     
    06:36
    Lukojanov poslal hodně tvrdě na mantinel Vadima Šipačjova, a odchází na trestnou lavici! První přesilovou hru si tak zahraje také Petrohrad.
     
    07:19
    Začátek přesilové hry se však SKA vůbec nevydařil. Kazaň skvěle přistupovala, dokázala se dostal ke kotouči, a vyhodit ho do pásma soupeře.
     
    07:49
    Marek Ďaloga propadl v levém rohu, a ke kotouči se dostal Vadim Šipačjov, který šel do bekhendového zakončení. Garipova však nepřekonal!
     
    08:13
    Dvouminutový trest Lukojanova se pomalu blízí ke svému konci. Petrohradu se teď navíc nepodařilo přejít přes modrou čáru, a je z toho ofsajd.
     
    08:59
    Tak Lukojanov si na trestné lavici posedí ještě dvě minuty, neboť za svůj zákrok na Šipačjova dostal 2+2 minuty!
     
    09:31
    Petrohrad se dostal do rychlé kombinace v útočném pásmu, avšak do zakočení nikoliv. Kazaň se následně osvobodila!
     
    10:05
    Kovalčuk posunul kotouč mezi kruhy pro Jevgenije Dadonova, do jehož střely však lehl Justin Azevedo!
     
    10:35
    Kazaň dlouhé oslabení zvládá na jedničku, a Arťjom Lukojano je zpět na ledě! Hra pokračuje v plném počtu!
     
    10:49
    Hned po návratu se Arťjom Lukojanov zapojil do hry. Na útočné modré udělal velkou chybu obránce Jakovlev, který poslal do úniku Gluchova, který našel lépe postaveného Lukojanova, jehož ránu však lapil Ježov!
     
    10:49
    Za následnou potyčku za brankou Ježova si půjdou odpočinout na trestnou lavici domácí Jegor Jakovlev a hostující Michail Gluchov.
     
    11:47
    Po nepřesné střele Zacharčuka se ke kotouči dostal Dadonov, který uvolnil Kovalčuka. Domácí kapitán přejel modrou, a vystřelil. Jeho pokus však mířil nad branku!
     
    12:27
    SKA se dokázalo usadit v útočném pásmu, nicméně do žádné vážnější šance se nedostalo. Kazaň následně vyhodila kotouč do útočné třetiny, a odchází střídat.
     
    12:59
    Hra již pokračuje v plném počtu, nicméně Petrohrad poslal kotouč na zakázané uvolnění, a následuje vhazování před Ježovem.
     
    13:56
    Útočná dvojice hostů Mirnov – Svitov skvěle napadala v útočném pásmu, nicméně ke kotouči se nedostala, a dopředu míří Petrohrad.
     
    14:26
    Anton Burdasov nabral rychlost ve vlastím pásmu, a namířil si to do útočného pásma přes levou stranu. Jeho následnou střelu přizvedl do ochranné sítě obránce Rylov. Následuje komerční přestávka!
     
    15:09
    Petrohrad se povedenou kombinací ve vlastní pásmu zbavil napadajících hráčů, a mohl zamířit vpřed. Nepřesnou přihrávkou se však prezentoval Chafizullin.
     
    15:31
    Vladimir Tkačjov nahodil kotouč na hůl Dmitrije Obuchova, kterému se zakončil nepovedlo, nicméně narazil do Ježova, čímž domácí fanoušky nepotěšil.
     
    16:09
    Vadim Šipačjov si chtěl narazit na modré s Jevgenijem Dadonovem, nicméně předávka nevyšla, a u puku je Kazaň!
     
    16:50
    Jarno Koskiranta zavezl kotouč za branku, a následnou překvapivou zadovkou se pokoušelv vybídnout ke střele Barabanova, tomu však střela nevyšla!
     
    17:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde v závěru první třetiny do vedení! Za brankou odvedl parádní práci Anton Burdasov, který byl pravděpodobně faulovaný, nicméně v jeho práci pokračoval Kadějkin, ketrý našel zcela volného JEVGENIJE KETOVA. Na ránu ruského útočníka byl Garipov krátký! Asistence: Alexander Kadějkin, Anton Burdasov
    Jevgenij KETOV - 1:0
     
    18:13
    O další střelu domácího celku se postaral obránce Dinar Chafizullin, který však poslal kotouč mimo branku Emila Garipova!
     
    18:40
    Na druhé straně se pokouše odpovědět Igor Mirnov, při jehož střele Ježovovi stínil Lukojanov. Domácí brankář si však dokázal poradit!
     
    19:03
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň však na úvodní branku velmi rychle odpovídá! Michail Varnakov zavezl kotouč do útočné třetiny, našel křížnou přihrávkou Michaila Gluchova, který krásně vylepšil pozici pro JAKOVA RYLOVA, a ten měl již práci jednoduchou! Asistence: Michail Varnakov, Michail Gluchov
    Jakov RYLOV - 1:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina střetnutí dvou finalistů loňské sezóny nabídla velmi vyrovnaný hokej. V 18. minutě se dokázali prosadit domácí, když Kadějkin našel volného Jevgenije Ketova, který poslal kotouč za záda Garipova. Kazaň však velmi rychle odpověděla! Na konci krásné kombinace byl Jakov Rylov!

    Druhá třetina začne přibližně v 19:23!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:48
    Po pravé straně se pokoušel dostat do útočného pásma Joakim Linström, nicméně jeho postup zastavil hostující obránce Tokranov.
     
    21:17
    O další střelu ve druhé třetin se postaral domácí obránce Anton Bělov, který však Garipova střelou zápěstím nepřekonal.
     
    21:49
    Z levého rohu poslal kotouč před branku Jevgenij Ketov, který málem nachytal Garipova! Brankář Kazaně se však nakonec včas přesunul, a kotouč dostal za branku.
     
    22:24
    O první střelu hostujícího celku se postaral Vasilij Tokranov, který si najel na hranici pravého kruhu. Jeho střela však Koskinena nepřekonala.
     
    22:49
    Hostující Kazaň opět zaútočila přes levou stranu, kde se dostal do zakončení Vladimir Tkačjov. Koskinen byl však opět pozorný!
     
    23:29
    Zacharčuk poslal nahození na modrou čáru. Na přihrávku si najel Igor Mirnov, jehož postup však zastavil čistým způsobem Chafizullin!
     
    24:04
    Domácí kouč poslal na led svou první formaci, která se hned pokoušela dostat do útočného pásma přes pravou stranu. Přechod však nevyšel, a je odpískán ofsajd.
     
    24:32
    Na druhé straně ohrozil Mikka Koskinena Mattias Sjögren, který si najel přes pravou stranu do pásma, nicméně svým bekhendovým zakončením Koskinena nepřekonal.
     
    25:05
    Od modré čáry tvrdě vypálil obránce Jakov Rylov, jehož ránu vyrazil Koskinen pouze před sebe. Od těla Gluchova se kotouč následně odrazil těsně vedle levé tyče!
     
    25:41
    Ani Kazani se však při přechodu do útočného pásma nedaří. I hostům je odpískán ofsajd, a následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    26:36
    Jevgenij Dadonov si udělal v levém rohu místo, a následnou přihrávkou se pokoušel vybídnout ke střele najíždějícího Kalinina. Tomu však puk přeskočil hokejku!
     
    27:00
    Máme zde první vyloučení ve druhé třetině! Za hákování míří na trestnou lavici hostující Vasilij Tokranov, a Petrohrad má možnost se dostat opět do vedení!
     
    27:19
    První střelu v rámci přesilové hry vyslal domácí obránce Anton Bělov, který však trefil pouze Emila Garipova!
     
    28:16
    Na trestnou lavici míří také Ilja Kovalčuk, který tak oslabuje svůj tým!
     
    30:26
    Hostující Kazaň měla k dispozici zkrácenou přesilovou hru, nicméně se prosadit nedokázala. V závěru přesilovky vystřelil od modré Zacharčuk, jehož ránu však Koskinen lapil!
     
    30:58
    Po pravé straně najel do pásma hostující Mattias Sjögren, který bekhendem nahodil kotouč před Koskinena. Pohotový Chafizullin však kotouč odpálil do středního pásma.
     
    31:36
    Michail Gluchov vybídl Varnakova ke střele z hranice levého kruhu. Střela druhého jmenovaného prolétla kolem levé tyče Koskinenovi branky!
     
    32:17
    Arťjom Lukojanov skvěle napadal v útočném pásmu, a dokázal dostat kotouč na najíždějícího Kalinina, tomu však zakončení nesedlo.
     
    33:04
    Na druhé straně se tlačil do zakončení Ilja Kovalčuk. Jeho postup však zastavil obránce Jakov Rylov.
     
    33:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň otáčí skóre dnešního utkání, a dostává se do vedení 2:1! Skvělou práci odvedl Marek Ďaloga, který se dokázal dostat před obránce, a následně našel přihrávkou najetého VLADIMIRA TKAČJOVA, na jehož ránu byl Koskinen krátký! Asistence: Marek Ďaloga
    Vladimir TKAČJOV - 1:2
     
    34:26
    Vedení Kazaně mohl navýšit Michail Varnakov, který se dostal do samostatného úniku, nicméně bekhendovým blafákem Koskinena překonat nedokázal!
     
    34:56
    Mattias Sjögren rozjel útočnou akci Kazaně ve středním pásmu, a následně předal kotouč Oscau Möllerovi, jehož střela Koskinena nepřekvapila.
     
    35:45
    V útočném pásmu to udělal skvěle Zacharčuk, který na modré naznačil střelu, nicméně zvolil postup k brance Koskinena. Následně byl faulován Ketovem, a Kazaň si zahraje přesilovou hru!
     
    36:41
    Justin Azevedo poslal křížnou přihrávku na Michaila Varnakova, kterému nesedlo zpracování, nicméně se kotouč odrazil na hokejku Mirnova který i v pádu dokázal zakončit. Kotouč se však domácí obraně nejspíše podařilo udržet před brankovou čárou! Antonín Jeříbek jde zkontrolovat video!
     
    36:41
    Hlavní rozhodčí dlouhou dobu konzultoval situaci s video rozhodčím, následně však rozhodl, že se o branku nejednalo!
     
    37:01
    Nebezpečnou ránu od modré vyslal Jakov Rylov, jehož pokus vyrazil Koskinen pouze před branku, kde dorážel Sjögren. Švédský útočník však nemířil přesně.
     
    37:39
    Hostujícímu celku tato přesilová hra opravdu vyšla! Další nebezpečnou střelu Rylova musel řešit Koskinen, nicméně situaci zvládl!
     
    38:13
    Jevgenij Ketov dostal kotouč hned po svém návratu z trestné lavice, nicméně při zakončení byl tísněn obránce, a Garipov jeho střelu vyrazil.
     
    38:47
    Petrohrad se dostal do kombinace v útočném pásmu, nicméně hosté skvěle napadali, a dostali kotouč do středního pásma.
     
    39:28
    Vadim Šipačjov našel na modré Antona Bělova, jehož tvrdou střelu však zablokovala obrana Kazaně!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině jsme sledovali velmi vyrovnanou bitvu. Aktivnější však byla hlavně Kazaň, která se také dočkala v 34. minutě! Na začátku gólové akce byl Marek Ďaloga, který před brankou našel volného Vladimira Tkačjova, který dostal Kazaň do vedení 2:1!

    Petrohrad tak má ve třetí třetině co dohánět! Poslední perioda začne přibližně v 20:20!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Do poslední třetiny vstoupila aktivněji Kazaň! Po pravé straně postupoval Igor Mirnov, který následně nahazoval kotouč před branku pro Lukojanova, ten se však do zakončení nedostal.
     
    41:03
    Na druhé straně odvedl výbornou obrannou práci Justin Azevedo, který dokázal ubránit Lindströma, a Kazaň může otočit hru!
     
    41:14
    Hostům se však příliš nedařilo v přechodové fázi, a do protiútoku vyrazil Dinar Chafizullin, jehož ránu však lapil Garipov!
     
    41:21
    Alexej Ponikarovskij trefil holí do obličeje Jakova Rylova, a odchází na trestnou lavici. To je SKA velká komplikace...
     
    41:41
    A bude ještě hůře! Z vlastní třetiny poslal kotouč do hlediště Dmitrij Kalinin, který dostává dvě minuty za zdržování hry! Na Kazaň tak čeká dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    42:06
    Tvrdou ránu Zacharčuka od modré dokázal dostat Koskinen do rohu kluziště.
     
    42:16
    Zacharčuk vyslal i další střelu. Koskinen tentokrát vyrazil kotouč na hůl Bělova, který vyhazuje!
     
    42:42
    Jakov Rylov si věměnoval kotouč mezi kruhy s Zacharčukem. Nakonec vypálil druhý jmenovaný, který však těsně minul!
     
    43:16
    Azevedo našel v mezikruží Michaila Varnakova, který tvrdě vystřelil. Jeho ránu však zablokoval Anton Bělov!
     
    43:41
    Petrohrad těžkou chvíli ve třetí třetině zvládl, a je v plném počtu! Dál tak živí naději na vyrovnání ...
     
    44:06
    Po levé straně si najel do pásma Joakim Linström, který zkoušel Garipova překvapit střelou na přední tyč. Brankář Kazaně však dokázal střelu vyrazit!
     
    44:30
    O další střelecký pokus hostujícího celku se postaral Dmitrij Obuchov, který však střelou zápěstím Koskinena nepřekonal.
     
    45:19
    Alexander Barabanov bojoval o kotouč v útočném pásmu, nakonec úspěšně, a dostal jej na modrou, kde se nacházel Bělov. Jeho střela však skončila mimo!
     
    45:51
    Tlak Petrohradu pokračoval! Z levé strany vystřelil Ponikarovskij, jehož pokus se pokoušel tečovat právě Barabanov. Garipov vyrazil kotouč před sebe, a následně si ho švédský brankář dokázal najít!
     
    46:25
    Joakim Lindström se projel po útočném pásmu, následně poslal kotouč na pravou stranu, kam si sjel Koskiranta. Střela finského útočníka však skončila v náruči Garipova.
     
    47:39
    Chochrjakov si najížděl do pásma za nahozením od Arťuchina. Kotouč se však od mantinelu odrazil k hostujícímu brankáři, který raději přerušil hru.
     
    48:05
    Na modré čáře skvěle zapracoval Oscar Möller, který vypíchl kotouč Kovalčukovi, a SKA tak přišlo o útočné pásmo!
     
    48:38
    Dinar Chafizullin dostal přihrávku na pravou stranu. Následnou křížnou přihrávkou se pokoušel najít Lindströma, nicméně švédský útočník nedokázal kotouč zasáhnout!
     
    49:19
    Petrohrad je v posledních minutách jasně lepší, a pokouší se vyrovnat. Další střelu Chafizullina od modré čáry tentokrát lapil Garipov!
     
    49:59
    Zubarev společně s Jakovlevem rozehrávali z vlastního pásma, nicméně přihrávka prvně jmenovaného našla na útočné modré pouze hostujícího Sjögrena.
     
    50:31
    Ze středního pásma to zkoušel tvrdou střelou Rukavišnikov, který však Emila Garipova v brance Kazaně nepřekvapil!
     
    51:09
    Do útočného pásma zavezl kotouč Dmitrij Kalinin, který následně chytře pustil kotouč pod sebe pro Lindströma. Švédský útočník však Garipova nepřekonal!
     
    51:49
    Arťjom Lukojanov odvedl na vlastní modré dobrou práci, když dokázal obrat o kotouč Koskirantu. Následně odešel ruský útočník vystřídat.
     
    52:27
    Ponikarovskij chtěl u mantinelu tvrdě dohrát Tokranova, nicméně v rozhodující moment podklouzl, a skončil na zemi právě on!
     
    52:39
    Velká komplikace pro domácí celek! Necelých osm minut před koncem odchází na dvě minuty na trestnou lavici Ilja Kovalčuk!
     
    53:15
    Justin Azevedo zkoušel z levé strany střílet na přední tyč. Koskinen jeho střelu dokázal vyrazit do ochranné sítě!
     
    53:33
    Kazani se příliš nepovedla kombinace v útočném pásmu, a Chafizullin mohl vyhodit, nicméně to nedokázal, neboť na modré byl včas Rylov!
     
    53:58
    Kombinaci hostujícího celku v útočném pásmu zastavil hvizd hlavního rozhodčího, který odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    54:58
    Kazaň nedokázala využít nabídnout příležitost, a přesilovou hru nevyužila. Ilja Kovalčuk je již zpět na ledě!
     
    55:42
    Ilja Kovalčuk se pokoušel dostat do útočného pásma, nicméně jeho postup zastavil Oscar Möller, který domácího kapitána podrazil! Přesilová hra také pro Kazaň!
     
    55:59
    Hned na začátku přesilové hry vypálil Ilja Kovalčuk, jehož rána však letěla vysoko nad branku!
     
    56:26
    Petrohrad dlouhou dobu kombinoval v útočném pásmu, následně však ztratil kotouč Barabanov, a Igor Mirnov vyhazuje!
     
    56:54
    Z hranice pravého kruhu vypálil Joakim Lindström, jehož ránu vyrazil Garipov pouze před sebe. Dorážka Koskiranty mířila mimo!
     
    57:26
    Anton Bělov však komplikuje svému týmu situaci! V rohu kluziště se pokoušel trefit v souboji s Ďalogou puk, nicméně trefil obličej slovenského obránce!
     
    57:39
    Petrohrad zkoušel ještě využít krátké chvíle, kdy se hrálo čtyři na čtyři, a nebezpečně pálil Andrej Zubarev, který však Garipova nepřekonal.
     
    58:05
    Od modré zkoušel nahodit kotouč na branku Koskinena Justin Azevedo. Kotouč chtěl tečovat Möller, to se mu však nepodařilo.
     
    58:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme nejspíše rozhodnuto! Kazaň se prosadila při přesilové hře, a dostává se do dvoubrankového vedení! Justin Azevedo našel krásnou křížnou přihrávkou OSCARA MÖLLERA, který se z ostrého úhlu nemýlil! Asistence: Justin Azevedo
    Oscar MÖLLER - 1:3
     
    59:44
    Petrohrad se ještě pokouší ohrozit branku Garipova, nicméně času je již málo!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! SKA Petrohrad opět v domácím prostředí nedokázal zvítězit, dnes prohrál s Ak Bars Kazaň 1:3 !

    První třetina střetnutí dvou finalistů loňské sezóny nabídla velmi vyrovnaný hokej. V 18. minutě se dokázali prosadit domácí, když Kadějkin našel volného Jevgenije Ketova, který poslal kotouč za záda Garipova. Kazaň však velmi rychle odpověděla! Na konci krásné kombinace byl Jakov Rylov!

    Ve druhé třetině jsme sledovali velmi vyrovnanou bitvu. Aktivnější však byla hlavně Kazaň, která se také dočkala v 34. minutě! Na začátku gólové akce byl Marek Ďaloga, který před brankou našel volného Vladimira Tkačjova, který dostal Kazaň do vedení 2:1!

    Ve třetí třetině se SKA pokoušelo vyrovnat, nicméně v závěru přišla zbytečná vyloučení Kovalčuka a Bělova. Kazaň dokázala využít přesilovou hru, a rozhodla o svém vítězství brankou Oscara Möllera!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Marek Ďaloga (KZN) – 0+1, žádná střela, TOI – 17:20

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (20:57:24)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 18. Ketov (Kadějkin, Burdasov) – 20. Rylov (Gluchov, Varnakov), 34. Tkačjov (Ďaloga), 59. Möller (Azevedo)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chafizullin, Bělov, Zubarev, Jakovlev, Rukavišnikov, Kalinin, Judin – Kovalčuk (C), Dadonov, Šipačjov (A) – Koskiranta, Lindström, Barabanov – Ketov, Kadějkin, Burdasov – Ponikarovskij, Arťjuchin (A), Chochorjakov – Dergačjov
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Zacharčuk, Rylov, Tokranov, Bělov, Kornějev, Ďaloga, Tkačjov – Mirnov, Svitov (C), Lukojanov (A) – Sjögren, Möller, Azevedo – Gluchov, Varnakov (A), Maljchin – Čibisov, Michejev, Obuchov
    bahis siteleri