Magnitogorsk – Ufa 4:6 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 1:3 (kon.)
Soči – Čeljabinsk 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Pátek 16.10.2015, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Anton Bělov však komplikuje svému týmu situaci! V rohu kluziště se pokoušel trefit v souboji s Ďalogou puk, nicméně trefil obličej slovenského obránce!
     
    55:42
    Ilja Kovalčuk se pokoušel dostat do útočného pásma, nicméně jeho postup zastavil Oscar Möller, který domácího kapitána podrazil! Přesilová hra také pro Kazaň!
     
    52:39
    Velká komplikace pro domácí celek! Necelých osm minut před koncem odchází na dvě minuty na trestnou lavici Ilja Kovalčuk!
     
    41:41
    A bude ještě hůře! Z vlastní třetiny poslal kotouč do hlediště Dmitrij Kalinin, který dostává dvě minuty za zdržování hry! Na Kazaň tak čeká dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    41:21
    Alexej Ponikarovskij trefil holí do obličeje Jakova Rylova, a odchází na trestnou lavici. To je SKA velká komplikace...
     
    35:45
    V útočném pásmu to udělal skvěle Zacharčuk, který na modré naznačil střelu, nicméně zvolil postup k brance Koskinena. Následně byl faulován Ketovem, a Kazaň si zahraje přesilovou hru!
     
    28:16
    Na trestnou lavici míří také Ilja Kovalčuk, který tak oslabuje svůj tým!
     
    27:00
    Máme zde první vyloučení ve druhé třetině! Za hákování míří na trestnou lavici hostující Vasilij Tokranov, a Petrohrad má možnost se dostat opět do vedení!
     
    10:49
    Za následnou potyčku za brankou Ježova si půjdou odpočinout na trestnou lavici domácí Jegor Jakovlev a hostující Michail Gluchov.
     
    06:36
    Lukojanov poslal hodně tvrdě na mantinel Vadima Šipačjova, a odchází na trestnou lavici! První přesilovou hru si tak zahraje také Petrohrad.
     
    03:43
    Antonín Jeřábek posílá na trestnou lavici Vadima Šipačjova, který zahákoval Marka Ďalogu!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 18. Ketov (Kadějkin, Burdasov) – 20. Rylov (Gluchov, Varnakov), 34. Tkačjov (Ďaloga), 59. Möller (Azevedo)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chafizullin, Bělov, Zubarev, Jakovlev, Rukavišnikov, Kalinin, Judin – Kovalčuk (C), Dadonov, Šipačjov (A) – Koskiranta, Lindström, Barabanov – Ketov, Kadějkin, Burdasov – Ponikarovskij, Arťjuchin (A), Chochorjakov – Dergačjov
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Zacharčuk, Rylov, Tokranov, Bělov, Kornějev, Ďaloga, Tkačjov – Mirnov, Svitov (C), Lukojanov (A) – Sjögren, Möller, Azevedo – Gluchov, Varnakov (A), Maljchin – Čibisov, Michejev, Obuchov
    bahis siteleri