Magnitogorsk – Ufa 4:6 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 1:3 (kon.)
Soči – Čeljabinsk 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Pátek 16.10.2015, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Oscar MÖLLER - 1:3
     
    58:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme nejspíše rozhodnuto! Kazaň se prosadila při přesilové hře, a dostává se do dvoubrankového vedení! Justin Azevedo našel krásnou křížnou přihrávkou OSCARA MÖLLERA, který se z ostrého úhlu nemýlil! Asistence: Justin Azevedo
     
    57:26
    Anton Bělov však komplikuje svému týmu situaci! V rohu kluziště se pokoušel trefit v souboji s Ďalogou puk, nicméně trefil obličej slovenského obránce!
     
    55:42
    Ilja Kovalčuk se pokoušel dostat do útočného pásma, nicméně jeho postup zastavil Oscar Möller, který domácího kapitána podrazil! Přesilová hra také pro Kazaň!
     
    52:39
    Velká komplikace pro domácí celek! Necelých osm minut před koncem odchází na dvě minuty na trestnou lavici Ilja Kovalčuk!
     
    42:42
    Jakov Rylov si věměnoval kotouč mezi kruhy s Zacharčukem. Nakonec vypálil druhý jmenovaný, který však těsně minul!
     
    41:41
    A bude ještě hůře! Z vlastní třetiny poslal kotouč do hlediště Dmitrij Kalinin, který dostává dvě minuty za zdržování hry! Na Kazaň tak čeká dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    41:21
    Alexej Ponikarovskij trefil holí do obličeje Jakova Rylova, a odchází na trestnou lavici. To je SKA velká komplikace...
     
    36:41
    Justin Azevedo poslal křížnou přihrávku na Michaila Varnakova, kterému nesedlo zpracování, nicméně se kotouč odrazil na hokejku Mirnova který i v pádu dokázal zakončit. Kotouč se však domácí obraně nejspíše podařilo udržet před brankovou čárou! Antonín Jeříbek jde zkontrolovat video!
     
    35:45
    V útočném pásmu to udělal skvěle Zacharčuk, který na modré naznačil střelu, nicméně zvolil postup k brance Koskinena. Následně byl faulován Ketovem, a Kazaň si zahraje přesilovou hru!
     
    34:26
    Vedení Kazaně mohl navýšit Michail Varnakov, který se dostal do samostatného úniku, nicméně bekhendovým blafákem Koskinena překonat nedokázal!
    Vladimir TKAČJOV - 1:2
     
    33:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň otáčí skóre dnešního utkání, a dostává se do vedení 2:1! Skvělou práci odvedl Marek Ďaloga, který se dokázal dostat před obránce, a následně našel přihrávkou najetého VLADIMIRA TKAČJOVA, na jehož ránu byl Koskinen krátký! Asistence: Marek Ďaloga
     
    31:36
    Michail Gluchov vybídl Varnakova ke střele z hranice levého kruhu. Střela druhého jmenovaného prolétla kolem levé tyče Koskinenovi branky!
     
    28:16
    Na trestnou lavici míří také Ilja Kovalčuk, který tak oslabuje svůj tým!
     
    27:00
    Máme zde první vyloučení ve druhé třetině! Za hákování míří na trestnou lavici hostující Vasilij Tokranov, a Petrohrad má možnost se dostat opět do vedení!
     
    25:05
    Od modré čáry tvrdě vypálil obránce Jakov Rylov, jehož ránu vyrazil Koskinen pouze před sebe. Od těla Gluchova se kotouč následně odrazil těsně vedle levé tyče!
    Jakov RYLOV - 1:1
     
    19:03
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň však na úvodní branku velmi rychle odpovídá! Michail Varnakov zavezl kotouč do útočné třetiny, našel křížnou přihrávkou Michaila Gluchova, který krásně vylepšil pozici pro JAKOVA RYLOVA, a ten měl již práci jednoduchou! Asistence: Michail Varnakov, Michail Gluchov
    Jevgenij KETOV - 1:0
     
    17:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde v závěru první třetiny do vedení! Za brankou odvedl parádní práci Anton Burdasov, který byl pravděpodobně faulovaný, nicméně v jeho práci pokračoval Kadějkin, ketrý našel zcela volného JEVGENIJE KETOVA. Na ránu ruského útočníka byl Garipov krátký! Asistence: Alexander Kadějkin, Anton Burdasov
     
    11:47
    Po nepřesné střele Zacharčuka se ke kotouči dostal Dadonov, který uvolnil Kovalčuka. Domácí kapitán přejel modrou, a vystřelil. Jeho pokus však mířil nad branku!
     
    10:49
    Za následnou potyčku za brankou Ježova si půjdou odpočinout na trestnou lavici domácí Jegor Jakovlev a hostující Michail Gluchov.
     
    10:49
    Hned po návratu se Arťjom Lukojanov zapojil do hry. Na útočné modré udělal velkou chybu obránce Jakovlev, který poslal do úniku Gluchova, který našel lépe postaveného Lukojanova, jehož ránu však lapil Ježov!
     
    07:49
    Marek Ďaloga propadl v levém rohu, a ke kotouči se dostal Vadim Šipačjov, který šel do bekhendového zakončení. Garipova však nepřekonal!
     
    06:36
    Lukojanov poslal hodně tvrdě na mantinel Vadima Šipačjova, a odchází na trestnou lavici! První přesilovou hru si tak zahraje také Petrohrad.
     
    03:43
    Antonín Jeřábek posílá na trestnou lavici Vadima Šipačjova, který zahákoval Marka Ďalogu!
     
    01:33
    Na druhé straně podnikl odvánž průnik Marek Ďaloga, který obkroužil branku a poslal kotouč před branku. Do zakončení se dostal Lukojanov i Michail Varnakov. Jejich střely však pochytal Ježov!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 18. Ketov (Kadějkin, Burdasov) – 20. Rylov (Gluchov, Varnakov), 34. Tkačjov (Ďaloga), 59. Möller (Azevedo)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chafizullin, Bělov, Zubarev, Jakovlev, Rukavišnikov, Kalinin, Judin – Kovalčuk (C), Dadonov, Šipačjov (A) – Koskiranta, Lindström, Barabanov – Ketov, Kadějkin, Burdasov – Ponikarovskij, Arťjuchin (A), Chochorjakov – Dergačjov
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Zacharčuk, Rylov, Tokranov, Bělov, Kornějev, Ďaloga, Tkačjov – Mirnov, Svitov (C), Lukojanov (A) – Sjögren, Möller, Azevedo – Gluchov, Varnakov (A), Maljchin – Čibisov, Michejev, Obuchov
    bahis siteleri