Trnava – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 2:1 (kon.) | Humenné – Prešov 2:0 (pře.)
Bardejov – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 2:4 (kon.)
konec
HK 95 Považská Bystrica
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 16.10.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:41
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia štvtýkrát v zápase skórujú. Strelecky sa teraz presadil skúsený útočník Juraj Faith, ktorého spolupráca s Tomášom Banovským prinavracia Michalovciam dvojgólové vedenie.
     
    32:53
    Považská Bystrica dala gól!
    A hostia opäť inkasujú! Považská Bystrica strieľa svoj druhý presný zásah v zápase. O kontaktný gól sa postaral Patrik Ligas, ktorému pri góle asistovali Tomáš Čičala a Tomáš Paleček.
     
    23:47
    Považská Bystrica dala gól!
    Plány hostí o zisku troch bodov sa ale snaží narušiť Tomáš Kubín, ktorý po spolupráci s Lukášom Dubňom znižuje skóre zápasu na 1:3.
     
    21:41
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovčania potvrdili fakt, že presilové hry im skutočne svedčia a tretí gól do siete Považskej Bystrice strieľa najlepší kanonier hostí Tomáš Banovský po spolupráci s dvorným nahrávačom Petrom Kloudom a bekom Danielom Hančákom.
     
    18:00
    Dukla Michalovce dala gól!
    To už ale neplatí. Druhý gól Michaloviec v zápase strieľa Patrik Huňady, ktorému pri presnom zásahu asistovali Peter Čížek a Vladimír Urban. Presne 120 sekúnd pred koncom úvodnej tretiny tak hostia strieľajú súperovi nepríjemný gól do šatne.
     
    9:07
    Dukla Michalovce dala gól!
    A mladý brankár prvýkrát v zápase kapituluje. Skóre zápasu otvára skúsený útočník Martin Drotár, ktorý zužitkoval prihrávku Andreva Salnikov a posiela hostí do vedenia.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 24. Kubín (Dubeň), 33. Ligas (Čičala, Paleček) – 10. Drotár (Salnikov), 18. Huňady (Čížek, Urban), 22. Banovský (Klouda, Hančák), 38. Faith (Banovský)


    HK 95 Považská Bystrica: Kompas – Hriňa, Filo, Prášek, Mravec, Dubeň, Majerčík, Teska – Hudec, Koleda, Važan – Čičala, Paleček, Ligas – Kubín, Holák, Rosenberg – Švantner, Lokaj. Tréner: Ľuboš Meszároš
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Lučnikov – Čížek, Huňady, Fedorko – Hinďoš, Gavura, Schnelly. Tréner: Štefan Tóth

    Rozhodčí: Švajka – Peterka, Tvrdoň

    Diváci: 108
    bahis siteleri