Trnava – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 2:1 (kon.) | Humenné – Prešov 2:0 (pře.)
Bardejov – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 2:4 (kon.)
konec
HK 95 Považská Bystrica
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 16.10.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Považská Bystrica bude hrať 6 sekúnd dokonca v trojici! Tomáš Paleček inkasuje dvojminútový trest za sekanie.
     
    58:52
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná, domáci hráči teda budú mať viac priestoru, aby ešte skúsili zápas zdramatizovať. Vylúčenie prichádza na michalovskej strane, kde hráčska lavička inkasuje trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    57:16
    Domáci hokejisti si zbytočne komplikujú situáciu! Za vrazenie na mantinel je na dve minúty vylúčený Lukáš Dubeň.
     
    52:01
    Svoju dnešnú chabú bilanciu z presilových hier môžu domáci vylepšiť po ďalšom vylúčení hosťujúceho hráča. Tentoraz si za hru so zdvihnutou hokejkou na trestnú lavicu sadá Martin Boboš.
     
    50:59
    Rovnako ako domáci bek Filo, aj hosťujúci Daniel Hančák odchádza na trestnú lavicu.
     
    50:59
    Nervozita na ľade by sa dala krájať. Tentoraz sa do šarvátky dostali Jaroslav Filo s Danielom Hančákom.
     
    50:21
    Aby toho nebolo málo. K spoluhráčovi na trestnej lavici sa teraz pridáva aj Alexej Voronov, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    49:39
    A ďalšia príležitosť domácich na strelenie kontaktného gólu. Martin Drotár odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    44:01
    Jaroslav Filo si ale na svoje konto pripisuje druhý dvojminútový trest v dnešnom súboji. Tentoraz sa dopustil nedovoleného bránenia. Michalovce budú mať k dispozícii dvojminútovú presilovú hru.
     
    37:41
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia štvtýkrát v zápase skórujú. Strelecky sa teraz presadil skúsený útočník Juraj Faith, ktorého spolupráca s Tomášom Banovským prinavracia Michalovciam dvojgólové vedenie.
     
    32:53
    Považská Bystrica dala gól!
    A hostia opäť inkasujú! Považská Bystrica strieľa svoj druhý presný zásah v zápase. O kontaktný gól sa postaral Patrik Ligas, ktorému pri góle asistovali Tomáš Čičala a Tomáš Paleček.
     
    28:32
    Presilová hra domácich ale trvala necelú minútu. Na trestnú lavicu odchádza strelec jediného gólu domácich Tomáš Kubín, ktorý chcel vybojovať pre svoj tím presilovú hru o dvoch hráčov, no jeho teatrálnemu pádu rozhodca neuveril a vylúčil ho za filmovanie.
     
    27:34
    Hostia síce prečkali vylúčenie Hinďoša a neinkasovali, no opäť sa budú musieť brániť. Svoj druhý dvojminútový trest v dnešnom súboji si ide na trestnú lavicu odpykať Patrik Huňady, tentoraz sa dopustil nedovoleného bránenia.
     
    24:11
    A Matej Hinďoš sa teraz previnil hákovaním a domácim hráčom dáva dokonalú príležitosť streliť kontaktný gól.
     
    23:47
    Považská Bystrica dala gól!
    Plány hostí o zisku troch bodov sa ale snaží narušiť Tomáš Kubín, ktorý po spolupráci s Lukášom Dubňom znižuje skóre zápasu na 1:3.
     
    21:41
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovčania potvrdili fakt, že presilové hry im skutočne svedčia a tretí gól do siete Považskej Bystrice strieľa najlepší kanonier hostí Tomáš Banovský po spolupráci s dvorným nahrávačom Petrom Kloudom a bekom Danielom Hančákom.
     
    20:15
    Situáciu z úvodnej tretiny sa opakuje. Hneď po niekoľkých sekundách sa domáci dopúšťajú faulu a Michalovce budú hrať presilovú hru. Jaroslav Filo si bude odpykávať dvojminútový trest za podrazenie.
     
    18:00
    Dukla Michalovce dala gól!
    To už ale neplatí. Druhý gól Michaloviec v zápase strieľa Patrik Huňady, ktorému pri presnom zásahu asistovali Peter Čížek a Vladimír Urban. Presne 120 sekúnd pred koncom úvodnej tretiny tak hostia strieľajú súperovi nepríjemný gól do šatne.
     
    9:07
    Dukla Michalovce dala gól!
    A mladý brankár prvýkrát v zápase kapituluje. Skóre zápasu otvára skúsený útočník Martin Drotár, ktorý zužitkoval prihrávku Andreva Salnikov a posiela hostí do vedenia.
     
    5:26
    To už ale neplatí. Na trestnej lavici Hančáka doplní Patrik Huňady, ktorý bol za hákovanie potrestaný dvojminútovým trestom.
     
    4:32
    Tentoraz ale budú mať výhodu presilovej hry aj domáci. Na trestnú lavicu si sadá pilier defenzívy Michaloviec Daniel Hančák za podrazenie.
     
    0:23
    A hneď v úvode zápasu si hosťujúci hráči zahrajú presilovú hru. Filip Hudec podrazil protihráča a úderná ofenzíva Dukly tak dostáva prvú príležitosť na skórovanie.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 24. Kubín (Dubeň), 33. Ligas (Čičala, Paleček) – 10. Drotár (Salnikov), 18. Huňady (Čížek, Urban), 22. Banovský (Klouda, Hančák), 38. Faith (Banovský)


    HK 95 Považská Bystrica: Kompas – Hriňa, Filo, Prášek, Mravec, Dubeň, Majerčík, Teska – Hudec, Koleda, Važan – Čičala, Paleček, Ligas – Kubín, Holák, Rosenberg – Švantner, Lokaj. Tréner: Ľuboš Meszároš
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Lučnikov – Čížek, Huňady, Fedorko – Hinďoš, Gavura, Schnelly. Tréner: Štefan Tóth

    Rozhodčí: Švajka – Peterka, Tvrdoň

    Diváci: 108
    bahis siteleri