Jablonec – Slavia 0:0 (kon.) | Olomouc – Liberec 1:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Brno 1:1 (kon.)
Slovácko – Ostrava 2:1 (kon.) | Teplice – Jihlava 0:1 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:2 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
2:1 (2:1)
FC Baník Ostrava
Sobota 17.10.2015, 17:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty seniora • Synot liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Poslední střídání Slovácka. Habanec stáhl ze hřiště dvoubrankového Jaroslava Diviše a na závěrečné minuty poslal Martina Kuncla.
     
    88
    Druhé střídání Slovácka. Ze hřiště odešel Lukáš Sadílek a místo něj nastupuje Vlastimil Daníček.
     
    82
    První změna ve slovácké sestavě. Mladíka Eldara Civiče vyměnil Filip Hlúpik.
     
    76
    Po standardní situaci zahrané Havlíkem míč hlavičkoval Došek, brankář Pavlenka uchránil Ostravu od třetí inkasové branky.
     
    71
    Poslední střídání Ostravy. Vojtěch Engelmann vyměnil Marka Červenku.
     
    64
    Sadílek posunul míč na pravou stranu, dnes dobře hrajícímu Divišovi, který našel Doška, který v ideální pozici přestřelil. Branka by stejně neplatila, protože domácí forvard byl v ofsajdu.
     
    59
    Druhé střídání Baníku. Richard Lasík dnes dohrál a místo něj se na hřiště podívá Patrik Mišák.
     
    58
    Po levé straně míč zatáhl Narh, který centroval balon na malé vápno, před dobíhajícími hráči Baníku míč vyškrábl Heča k de Azevedovi, jenž napálil míč nad branku.
     
    55
    Zajímavá možnost pro Slovácko se zrodila po centru Civiče, Došek v akrobatickém pádu netrefil míč přesně a ten dopadl těsně před brankovou čáru. Brankář Pavlenka následně balon schoval do rukavic.
     
    46
    Radomír Korytář se rozhodl pro první změnu. Do druhého poločasu poslal na hřiště Carlose Dyjana de Azeveda místo Karola Mondeka.
    45+2. Jaroslav DIVIŠ - 2:1

     
    45+2
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci trenéra Habance otáčejí brankou do šatny vývoj utkání! Opět za to může centr ze strany, Došek, který se odpoutal od svého strážce Machovce sklepl míč na zcela volného JAROSLAVA DIVIŠE, jenž nedal Pavlenkovi šanci a prosadil se již podruhé v tomto zápase.
    38. Jaroslav DIVIŠ - 1:1

     
    38
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Domácí borci si za svoji útočnou snahu vyrovnání zaslouží! Po přesném centru Reinberka ze strany se do míče z voleje opřel JAROSLAV DIVIŠ a přesně zamířil k tyči.
     
    27
    Baník mohl využít rychlý kontr Červenkou, který šel z pravé strany na brankáře Heču a mířil na první přední tyč, brankář Slovácka míč vykopnul na rohový kop.
     
    18
    Šance Slovácka na vyrovnání. Havlík předal míč do pokutového území zcela volnému Divišovi, který mířil pod břevno, skvělě zasáhl Pavlenka a vyrazil míč na roh. Kulatý nesmysl ještě orazítkoval boční tyč.
    12. Davor KUKEC - 0:1

     
    12
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník jde do zaslouženého vedení. Ostrava kombinovala na polovině Slovácka. Francis Narh předložil míč DAVORU KUKECOVI, který se střelou ze střední vzdálenosti nemýlil, rána směřovala přesně k tyči, brankář Heča byl na ni krátký.
     
    7
    První velká šance Baníku! Obrana Slovácka dala dost volného prostoru a času na zakončení Mondekovi, který nejprve obehrál stopera domácího celku a následně zakončil pravou nohou těsně vedle.

    Tomáš Kučera

    Branky: 38. Diviš (Reinberk), 45+2. Diviš (Došek) – 12. Kukec (Narh)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:8.
    1.FC Slovácko: Heča – Chvátal, Břečka, S. Hofmann, Reinberk – Šumulikoski – Diviš (90. Kuncl), Havlík, Sadílek (88. Daníček), Civič (82. Hlúpik) – Došek (C).
    Náhradníci: Daněk – T. Rada, Hlúpik, Kovář, Daníček, Kuncl, Košút.

    FC Baník Ostrava: Pavlenka (C) – Dostál, Kaša, Machovec, Holzer – Ježdík, Lásik (59. Mišák) – Narh, Kukec, Mondek (46. de Azevedo) – Červenka (71. Engelmann).
    Náhradníci: Šrom – Mišák, Engelmann, de Azevedo, Honiš, Celba, Mičola.

    Rozhodčí: Jech – Hájek, Urban

    Diváci: 5134
    bahis siteleri