Standard – Westerlo 1:2 (kon.) | Lokeren – Leuven 1:2 (kon.) | Waasland-Beveren – Genk 0:1 (kon.)
Mechelen – Sint-Truiden 3:0 (kon.)
konec
YR KV Mechelen
3:0 (1:0)
Sint-Truiden VV
Sobota 17.10.2015, 20:30 • Argos Oil Stadion Achter de Kazerne, Mechelen • Belgická Jupiler Pro League • 11. kolo
     
    Dnešní utkání je u konce! Do dnešního zápasu vstoupil daleko lépe YR KV Mechelen, který se dostal do vedení již ve dvanácté minutě, kdy se z penalty prosadil Kosanovič. Ve druhém poločase navýšil domácí vedení Matthys, což byl možná rozhodující moment utkání, neboť Sint-Truiden se již zpět do hry dostat nedokázalo. Po druhé brance byla hra velmi vyrovnaná, nicméně v 78. minutě se ještě prosadil domácí Hanni, který upravil na konečných 3:0!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:26:09)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí stoper Vanlerberghe se pokoušel najít dlouhým centrem za obranou střídajícího Veselinoviće. Srbský záložník však míč na hrací ploše nestihl.
     
    90+1
    Mechelen se pokouší dohrát utkání v klidu, a kombinuje na vlastní polovině. Hráči Sint-Truidenu se však ještě pokouší napadat.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! O výsledku je však rozhodnuto ...
     
    88
    Sint-Truiden vybojoval rohový kop, kterého se ujal Schoofs. Obrana Mechelnu jeho centr odvrátila, nicméně na trávniku zůstal ležet Vanlerberghe, který je ošetřován.
     
    87
    Ve vápně Mechelenu si udělal prostor Edmilson Junior, který porvdil, že je v dnešním utkání velmi aktivní. Střela brazilského středopolaře však mířila mimo branku!
     
    86
    Utkání se již spíše dohrává, neboť domácí kontrolují hru na vlastní polovině, a vpřed se rozhodně nikterak neženou!
     
    84
    Edmilson Junior dokázal uvolnit hostujícího Momiho, který se dostal z hranice vápna ke střele. Gillet byl však pozorný, a jeho střelecký pokus lapil!
     
    83
    Velmi ostrý nedovolený zákrok předvedl ve středu hřiště domácí Verdier, který poslal k zemi Schoofse. Hostující celek velmi rychle rozehrává.
     
    82
    Střídání v týmu YR KV Mechelen: ze hřiště odchází Kosanovič, přichází Satli.
     
    81
    Aktivní domácí celek kombinoval na útočné polovině, nicméně do zakončení se nedostal. Matthys však alespoň vybojoval rohový kop!
     
    80
    Mechelen navíc po třetí brance kontroluje hru na vlastní polovině. Hostující celek se snaží, nicméně si je vědom, že dohnat tříbrankovou ztrátu již bude hodně obtížné!
    78. Sofiane HANNI - 3:0
     
    78
    Mechelen právě vstřelil branku!
    Domácí celek se prosazuje potřetí, a je pravděpodobně rozhodnuto! Krásnou akci ve středu hřiště předvedl SOFIANE HANNI, který prošel mezi protihráči, a jeho následná střela zapadla přesně k tyči!
     
    77
    Sint-Truiden uklidnil situaci na vlastní polovině, a následně se postupnou kombinaci přesunul na útočnou polovinu, kde kombinuje.
     
    75
    Hostující celek se pokouší snížit, nicméně v posledních minutách je aktivnější Mechelen. Ze střední vzdálenosti vypálil Cissé, který však trefil pouze Fernandese, a bude z toho rohový kop.
     
    74
    Střídající Claes se pokoušel dostat středem hřiště do vápna, nicméně jeho postup zastavil čistým způsobem Edmilson Junior, který se skvěle vrátil.
     
    72
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Verdier, přichází Claes.
     
    71
    Domácí útočník Verdier poslal přízemní centr za obranu Sint-Truidenu, na který si naběhl Hanni. Domácí záložník se však nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    70
    Po neúspěšném rohovém kopu hostů se dostal do protiútoku Mechelen! De Petter poslal krásnou křížnou přihrávku pro Veselinoviće, který však svou střelu zamířil vedle! Střela však byla sražena do zámezí!
     
    69
    Hostující celek se opravdu velmi aktivně snaží o vyrovnání. Další rohový kop vybojoval střídající Rodriguez. Exekuce se ujal Schoofs, jehož centr byl odvrácen.
     
    67
    Aktivní Sint-Truiden se žene za snížením! Nyní hosté vybojovali další rohový kop, kterého se ujal Schoofs. Jeho centr našel za vápnem naběhlého Momiho, který však mířil nad branku!
     
    66
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Cuevas, přichází Rodríguez.
     
    65
    Následně se míč odrazil na nohu Rubena Fernandese, který z pravé strany poslal do vápna další centr. Brankář Gillet však dokázal míč vyboxovat. Ono však při souboji sáhl rukou do obličeje Volkovi, a ten je ošetřován!
     
    64
    Hostující celek však velmi aktivně kombinoval na útočné polovině, a vybojoval rohový kop! Exekuce se ujal Edmilson, jehož centr na přední tyči odvrátil Matthys.
     
    62
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Boli, přichází Momi.
     
    62
    Tim Matthys křížnou přihrávkou uvolnil Verdiera, který poslal nebezpečný centr před branku, avšak brankář Dutoit si dokázal situaci pohlídat.
     
    61
    Mechelen momentálně kontroluje hru na vlastní polovině, a pokouší se postupnou kombinací dostat do zakončení.
     
    60
    Na druhé straně zahrozil ze standardní situace domácí Miloš Kosanović, jehož přízemní zakončení mířilo těsně mimo!
     
    59
    Sint-Truiden následně vybojoval rohový kop, kterého se ujal Edmilson Truiden, jehož centr našel ve vápně Ona, nicméně jeho hlavička nebyla přesná.
     
    58
    Na útočné polovině předvedl velkou chybu domácí Petter, který poslal do úniku hostujícího Ona. Japonského záložníka poslal k zemi Kosanović, který dostává žlutou kartu!
     
    56
    Na druhé straně mohl zahrozit ze standardní situace hostující Schoofs, kterému zakončení vyšlo, nicméně trefil pouze prostor, kde se nacházel brankář Gillet!
    54. Tim MATTHYS - 2:0
     
    54
    Mechelen právě vstřelil branku!
    Domácí však předchozí neproměněná šance nemusí vůec mrzet! O pár desítek sekund se totiž prosazují! Povedenou přihrávku na pravou stranu poslal Cissé, který našel TIMA MATTHYSE, který míč zasekl, a poslal ho přesně k tyči!
     
    54
    Obrovskou chybu při rozehrávce udělal hostující Erichot, který poslal míč přímo na nohu Verdiera. Domácí útočník přesprintoval obránce, a dostal se do zakončení. Jeho střela však byla hodně slabá, a brankář Dutoit dokázal zasáhnout!
     
    53
    Poprvé ve druhém poločase se domácí celek dostal do pokutového území, nicméně postup Verdiera dokázal zastavil hostující stoper Ruben Fernandes.
     
    52
    Střídání v týmu YR KV Mechelen: ze hřiště odchází Rits, přichází De Petter.
     
    51
    Hostující Schoofs se ujal rozehrávky standardní situace z levé strany. Jeho centr našel ve vápně však pouze domácího De Witteho, který míč odhlavičkoval.
     
    49
    Hostující celek navazuje na aktivní hru ze závěru prvního poločasu! Ve středu hřiště se uvolnil Schoofs, který vyslal přízemní střelu, tu však zablokoval stoper De Witte.
     
    48
    Edmilson Junior se ve vzdušném souboji nepříjemně srazil s domácím Ritsem. Brazilský záložník měl v obličeji krvavé zranění, nicméně vy měl pokračovat ve hře!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nabídl velmi vyrovnanou podívanou! Hned ve dvanácté minutě se domácí celek dostal do vedení zásluhou Miloše Kosanoviče, který se prosadil z nařízeného pokutového kopu. Na další velkou šanci jsme čekali až do 39. minutě, kdy nebezpečně vypálil Boli, Gillet však zasáhl!

    Druhý poločas začne přibližně v 21:33!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Velmi ostrý zákrok předvedl ve středu hřiště domácí Cissé, který poslal k zemi Edmilsona Juniora. V tomto případě však hlavní rozhodčí žlutou kartu neudělil!
     
    44
    Domácí Mechelen zahrával na útočné polovině zajímavou standardní situaci, které se ujal Miloš Kosanović. Centr srbského záložníka však skončil v zámezí.
     
    43
    Dlouhý centr za obranu Mechelenu poslal středopolař Cuevas, který našel Edmilsona Juniora. Brazilský ofenzivní útočník následně spadl ve vápně po kontaktu s De Wittem. Penalta se však pískat nebude!
     
    42
    Hostující útočník Boli si před vápnem kryl míč před bránícím Vanlerbergheho. Boli následně domácího stopera udeřit ostře loktem do obličeje, za což dostává žlutou kartu!
     
    41
    Symaptickou kombinaci předvedla ve středu hřiště domácí dvojice Rits – Cissé. Následně ze střední vzdálenosti vypálil Verider, který však mířil vysoko nad branku!
     
    40
    Na druhé straně se pokoušel prodrat do pokutového území domácí Veselinovć. Při svém postupu však fauloval Bagayoka, a je pískáno!
    39. Nebezpečná rána Boliho
     
    39
    Ve středu hřiště se dokázal uvolnit hostující Boli, který vyslal zajímavou střelu. Projektil francouzského útočníka však brankář Gillet dokázal vyrazit!
     
    38
    Mechelen je po úvodní brance hodně zatažený, a směrem vpřed příliš aktivní není. Teď však domácí celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Rits. Pro jeho centr si však došel brankář Dutoit.
     
    36
    Tentokrát Sint-Truiden zahrozil opět z levé strany, odkud dokázal odcentrovat Edmilson Junior. Na jeho centr si nabíhal Schoofs, který však míč těsně nezasáhl!
     
    35
    Aktivní Edmilson Junior dostal na levou stranu povedený centr od Agbana. K brazilskému záložníkovi však velmi rychle přistoupil obránce Mathys, který ho do vápna nepustil.
     
    33
    Skvělou práci při napadání odvedl na útočné polovině střelec první branky Kosanovič, který napadal rozehrávku hostujících hráčů. K míči se sice nedostal, avšak rozehrávku alespoň přizastavil.
     
    32
    Hostující Sint-Truiden opět vhazoval z levé strany, kde provedl autové vhazování Rherras. Následně postupoval vpřed Edmilson Junior, který však narazil v souboji s De Wittem, po kterém ztratil míč.
     
    30
    Skvělou práci odvedl ve středu hřiště Rits, který obral o míč Edmilsona Juniora, a postupoval vpřed. Následně však raději akci zabrzdil.
     
    29
    Sint-Truiden vybojoval na levé straně autové vhazování, které provedl obránce Rherras. Ten rozehrál na Edmilsona, který se pokoušel poslat míč do vápna. Jeho přihrávka však byla zablokovaná.
     
    28
    V posledních minutách je jednoznačně aktivnější hostující celek, který se však nemůže dostat do zakončení, a brankář Gillet je zatím prakticky bez práce.
     
    26
    Ve středu hřiště dostal hodně prostoru Agban, který krásnou křížnou přihrávkou uvolnil Edmilsona Juniora. Brazilský záložník se však prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Vanlerberghem.
     
    25
    Zajímavý centr do vápna poslal z pravé strany obránce Bagayoko, který našel Boliho. Francouzský útočník si však míč špatně zpracoval, a ten skončil v náruči Gilleta!
     
    24
    Následně Sint-Truiden pokračoval před vápnem v kombinaci, nicméně tu zastavil útočným faulem právě Ono, který poslal k zemi Veselinoviće!
     
    23
    Sint-Truiden zahrával z pravé strany zajímavou standardní situaci, které se ujal japonský záložník Ono, jehož centr však dokázala odvrátit obrana Mechelenu.
     
    22
    U postranní čáry na levé straně kombinovala dvojice Edmilson Junior s Cuevas. Druhý jmenovaný však pokazil přihrávku, a míč skončil v zámezí.
     
    21
    Kombinace Sint-Truidenu na útočné polovině pokračovala. Do zakončení se dostal ve středu hřiště Agban, jehož střelecký pokus však zablokovala domácí obrana.
     
    20
    Tentokrát ve středu hřiště zaúřadoval hostující Cuevas, který krásnou křížnou přihrávkou uvolnil na levé straně Edmilsona Juniora, jehož následný centr však ve vápně nikoho nenašel.
     
    19
    Hostující celek kombinoval na útočné polovině. Brazilský záložník Edmilson Junior se pokoušel uvolnit Boliho, avšak jeho přihrávka byla zablokovaná.
     
    17
    Cuevas ve středu hřiště krásně uvolnil Edmilsona Juniora, ten se pokoušel poslat do úniku Boliho, což se povedlo. Francouzský útočník se však nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    16
    Akce Mechelenu však pokračovala, a z pravé strany poslal do vápna centr Mathys. Na jeho centr si nabíhal útočník Verdier, který se však k hlavičce nakonec nedostal.
     
    15
    Vůbec první rohový kop v tomto zápase zahrával domácí Mechelen. Exekuce se ujal Rits, jehož nadýchaný centr však dokázala odvrátit hostující obrana!
     
    14
    Ve středu hřiště se dokázal uvolnit hostující Edmilson Junior, který napřáhl z velké dálky ke střele. Jeho projektil však trefil pouze spoluhráče Cuevase, od kterého se míč odrazil do zámezí.
    12. Miloš KOSANOVIČ - 1:0
     
    12
    Mechelen právě vstřelil branku!
    K exekuci následného pokutového kopu se postavil MILOŠ KOSANOVIĆ, který poslal Dutoita na druhou stranu, a penaltu zkušeně proměnil!
     
    11
    Za postranní čarou však stále zůstává ležet domácí Verdier, který je ošetřován!
    10. Souboj, po kterém hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop
     
    10
    Domácí Verdier krásně prošel mezi dvojici protihráčů, a mířil do vápna! Jeho postup následně zastavil portugalský stoper Ruben Fernandes, a je z toho penalta!
     
    9
    To se hostujícímu celku také povedlo! Edmilson Junior se protáhl kolem Mathyse, a přihrávkou našel ve středu hřiště Ona, jehož rána však letěla těsně vedle!
     
    8
    Hostující tým postupně převzal inciativu, a v posledních minutách je jednoznačně aktivnější. Momentálně kombinuje na útočné polovině, a pokouší se dostat do zakončení.
     
    6
    Na levé straně se dokázal uvolnit Edmilson Junior, který přešel přes Mathyse, a svým centrem našel ve vápně Cuevase, jehož tvrdou ránu zablokovala domácí obrana!
     
    5
    Dlouhé autové vhazování Mathyse hledalo ve středu hřiště Veselinoviće. Srbský středopolař však nedokázal míč zpracovat, a ten mu utekl k protihráči.
     
    4
    Exekuce se ujal domácí Kosanović, jehož vysoký centr se však snesl pouze do rukavic brankáře Dutoita. Francouzský brankář velmi rychle rozehrál, nicméně jeho dlouhý výkop na útočné polovině nikoho z hostů nenašel.
     
    3
    Na pravé straně se prezentoval nedovoleným zákrokem hostující Agban, který poslal k zemi pronikajícího Veselinoviće. Mechelen tak má k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    2
    Ve středu hřiště dobře zapracoval domácí středopolař Volkov, který se pokoušel vysunout na pravou stranu Veselinoviće. Přihrávku však zblokoval do zámezí Edmilson Junior.
     
    1
    Hlavní rozhodčí van De Velde právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měli k dispozici hostující celek, který tak má výhodu prvního útoku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Příjemný sobotní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Belgická Jupiler Pro League se také rozjíždí po reprezentační přestávce. My se společně zaměříme na utkání YR KV Mechelenu proti Sint-Truidenu VV. Úvodní výkop je naplánován v 20:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    YR KV MECHELEN
    Mechelenu se zatím v úvodu nové sezóny příliš nedaří, nachází se až na třinácté pozici, a na svém kontě má devět bodů. Ani v posledních zápase belgické ligy to žádná sláva nebyla. Nejprve YR prohrálo v domácím prostředí prohrál se Sportingem 0:1. Následovala cenná remíza proti Anderlechtu, když domácí tým neproměnil celkem tři pokutové kopy, a utkání skončilo remízou 1:1! Reprezentační přestávku Mechelen vyplnil přátelským utkání s nizozemským AZ, ve kterém uspěl 2:1!
     
    SINT-TRUIDEN VV
    To Sint-Truiden zažívá povedený vstup do sezóny! Momentálně se nachází na sedmé pozici se ziskem čtrnácti bodů! V posledních zápasech se však VV příliš nedaří. Na půdě Anderlechtu Sint-Truiden rozhodně nebyl v pozici favorita, nicméně Anderlecht se dokázal prosadit pouze jednou, a vyhrál 1:0. V posledním ligovém utkání před reprezentační přestávkou Sint-Truiden prohrál v domácím prostředí s Waasland-Beveren 1:3. Uvidíme, jak si svěřenci trenéra O'Loughlina povednou po reprezentační pauze!

    Jan Havlovic

    Branky: 12. Kosanovič, 54. Matthys, 78. Hanni

    Karty:   58. Kosanović (MEC) – 42. Boli (SIT)


    YR KV Mechelen: Gillet – Mathys, Vanlerberghe, De Witte, Kosanović, Volkov – Rits (52. Petter), Cissé – Veselinović, Hanni – Verdier
    Náhradníci: Paulussen, Satli, Leal, Wolski, De Petter, Coosemans, Claes

    Sint-Truiden VV: Dutoit – Bagayoko, Ruben Fernandes, Erichot, Rherras – Agban – Edmilson Junior, Cuevas, Schoofs, Ono – Boli
    Náhradníci: De Winter, Alfonso Artabe, Momi, Schils, Nirisarike, Rodríguez, Gerits

    Rozhodčí: Van de Velde – Dens, Walschap (vš. Belgie)
    bahis siteleri