Freiburg – Augsburg 0:3 (kon.) | Vik. Köln – Leverkusen 0:6 (kon.) | Dortmund – Paderborn 7:1 (kon.)
Carl Zeiss Jena – Stuttgart 0:2 (kon.) | Schalke – Mönchengladbach 0:2 (kon.) | W. Brémy – Kolín nad Rýnem 1:0 (kon.)
konec
FC Schalke 04
0:2 (0:1)
Borussia Mönchengladbach
Středa 28.10.2015, 20:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Německý pohár • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! FC Schalke 04 dnes v pohárovém utkání nepodalo špatný výkony, nicméně Borussia Mönchengladbach se dokázala dvakrát prosadit, a postupuje do dalšího kola!

    První poločas velmi sledovaného utkání nabídl dle očekávání velmi dobrou podívanou! Od úvodní minuty byl lepší domácí celek, nicméně do pořádně šance se dostal až ve 28. minutě Klaas-Jan Huntelaar, který dostal skvělou přihrávku za obranu, nicméně Sommera nepřekonal. Sám na Sommera postupoval i Di Santo, avšak ani on se nedokázal prosadit. Ve 42. minutě přišel šok pro domácí fanoušky. Matip udělal velkou chybu, a svůj samostatný únik dokázal proměnit Lars Stindl!

    Ve druhém poločase byla hra velmi vyrovnaná, nicméně hned na začátku poločasu kopal Gladbach penaltu. K té se postavil Thorgan Hazard, který se dokázal prosadit. Následně hostující tým hrál velmi takticky, a hrozil hlavně z protiútoku. Skóre už se však nezměnilo, a Borussia se může radovat z postupu!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (22:24:16)
    Fanoušci na Twitteru nezapomněli ani na Andrého Hahna, kterého zranil v nedělním utkání Johannes Geis ze Schalke! Hahn je již po operaci, a doufejme, že se brzy vrátí na trávník!

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ibrahima Traoré dostal míč na levé křídlo pro Larse Stindla, který následně ušetřil nějaké vteřiny. Jeho přihrávka našla Nordveita, který se pokoušel vybojovat rohový kop, to se mu však nepovedlo.
     
    90+2
    Na polovině Gladbachu se navíc prezentoval nedovoleným zákrokem Klaas-Jan Huntelaar, který poslal k zemi Andrease Christensena. U míče tak bude hostující celek ...
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje "pouze" tři minuty nad rámec základní hrací doby. Domácí celek tak již nemá příliš času, a o postupujícím je prakticky rozhodnuto!
     
    90
    Rakouský brankář Gspurning svým dlouhým nákopem našel na útočné polovině Leroye Saného, který podnikl parádní průnik do vápna, a následně poslal nebezpečnou přihrávku před branku. Ke střele se dostal Meyer, tu však zablokoval Nordveit. Následně střílel i Goretzka, i jeho střela však byla zablokovaná!
     
    89
    Fabian Johnson s Ibrahimou Traorém skvěle kombinoval na levé straně. Druhý jmenovaný následně poslal přihrávku do úniku pro Oscara Wendta. Švédský obránce však vybíhal z ofsajdového postavení.
    Gólová oslava hostujících hráčů po úvodní brance Larse Stindla

     
    88
    Na levé straně však dobře napadal střídající Choupo-Moting, který obral o míč Fabiana Johnsona, a Schalke velmi rychle pospíchá směrem vpřed. Obrana Gladbachu se však stačila velmi rychle zformovat!
     
    87
    Mönchengladbach zvládá závěr zápasu naprosto skvěle. Svého soupeře nepouští do žádného tlaku, ba naopak, sám kombinuje na útočné polovině, a dostává se k ohrožení branky Gspurninga.
     
    85
    O následující rohový kop se postaral Ibrahima Traoré s Mahmoudem Dahoudem! Druhý jmenovaný následně vymyslel pěknou přihrávku do vápna pro Havarda Nordveita, který se však octil v ostrém úhlu, a jeho střela mířila do boční sítě!
     
    84
    Střídající Mahmoud Dahodu parádně napadal rozehrávku domácího celku na pravé straně, a donutil Höwedese ke ztrátě míče. Jeho následný centr odvrátil Matip na rohový kop!
     
    84
    André Breitenreiter provádí své poslední střídání v tomto zápase. Po velmi dobrém výkonu odchází ze hřiště brazilský středopolař Júnior Caicara, kterého na hřišti na poslední minuty nahrazuje Choupo-Moting!
    Ibrahima Traoré dnes patří mezi nejlepší hráče na hřišti!

     
    83
    Exekuce následné standardní situace se ujal Ibrahima Traoré, jehož nadýchaný centr však dokázala obrana odvrátit! Schalke velmi pospíchá směrem vpřed!
     
    82
    Mahmoud Dahoud krásně přenesl hru na pravou stranu, kam si naběhl Tony Jantschke. Německého orbánce následně poslal k zemi střídající Højbjerg, který vidí od hlavního rozhodčího zaslouženou žlutou kartu!
     
    81
    Po pravé straně postupoval Ibrahima Traoré, který svým centrem hledal ve vápně Larse Stindla. Centr domácího záložníka byl však přetažený, nicméně míč na hrací ploše ještě stihl Dahoud, a akce Gladbachu pokračuje.
     
    80
    Ibrahima Traoré opět rozehrál velmi rychle, a našel ve středu hřiště Havarda Nordveita. Norský záložník vyslal nebezpečnou střelu, která skončila však těsně mimo! Následuje odkop od domácí branky!
     
    79
    Tony Janstchke zatím v dnešním utkání není příliš vidět. Tentokrát si německý obránce vyrazil na výlet po pravé straně, kde ho fauloval obránce Benedikt Höwedes. Gladbach tak má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    78
    Skvělou práci odvedl na levé straně Oscar Wendt, který obral o míč obránce Benedikta Höwedese. Následně byl navíc švédský obránce faulovaný, a ušetřil tak další cenné vteřiny!
     
    77
    Schalke je v posledních minutách velmi aktivní, nicméně obrana Gladbachu dnes pracuje na jedničku, a hostující celek míří za postupem!
    Fanouškům Schalke se pád Larse Stindla příliš nezdál ...

     
    74
    I Schalke se však dokázalo velmi rychle přesunout na útočnou polovinu. Leroy Sané je po svém přichodu velmi aktivní, a nyní vybojoval rohový kop. Toho se ujal Aogo, jehož centr však bez větších problémů odvrátil Christensen!
     
    73
    Mönchengladbach opět zahrozil z rychlého protiútoku! Granit Xhaka velmi povedenou přihrávkou vysunul Ibrahimu Traorého, který to zkusil z velké dálky. Jeho následná střela skončila těsně mimo!
     
    72
    Útoční Di Santo sklepl hlavičkou míč pro Leroye Saného, ten chytře roztáhl hru na levou stranu, kam naběhl Sead Kolašinac. Následný centr bosenského obránce byl však hodně nepovedený!
     
    70
    V tomto případě se již ujal standardní situace Dennis Aogo. Bývalý obránce berlínské Herty poslal do vápna prudký centr, který však odvrátil stoper Christensen!
     
    69
    Rozehrávky se ujal opět Júnior Caicara, kterému se však centr příliš nepovedl. Schalke se však následně za vápnem dostalo k míči, a pokoušelo se zaútočit přes levou stranu. V tomto prostoru byl faulovaný Max Meyer.
     
    68
    Leroy Sané si "osedlal" Granita Xhaku, který domácímu záložníkovi bránil v postupu. Hlavní rozhodčí následně odpískal faul Xhaky, kterému se rozhodnutí Tobiase Stielera vůbec nelíbilo. Následuje nebezpečná standardní situace!
     
    67
    Následnou rozehrávku rohového kopu si vzal na starost Ibrahima Traoré, kterému se však centr příliš nepovedl, a obran Schalke si věděla rady. Domácí se následně dostali k míči, a kombinují na vlastní polovině.
    66. Nebezpečná střela Thorgana Hazarda
     
    66
    Thorgan Hazard je ve druhém poločase velmi aktivní! Tentokrát se belgický středopolař dokázal uvolnil ze souboje s Aogem, a nebezpečně vystřelil ze střední vzdálenosti. Brankář Gspurning jeho střelu vyrazil na rohový kop!
     
    65
    Ve středu hřiště si udělal místo Leon Goretzka, který dokázal prostrčit míč na Huntelaara. Zkušený nizozemský útočník se dostal ke střele, ta však Yanna Sommera nepřekvapila, a mířila mimo!
     
    64
    Trenér André Schubert provádí své druhé střídání ve dnešním zápase! Ze hřiště odchází obránce Julian Korb, který se snažil "tahat" čas při svém stířádní. Na jeho místo přichází Álvaro Domínguez, který by se měl plnil zejména defenzivní úkoly!
     
    62
    Havard Nordveit se dokázal na pravém křídle krásně uvolnit ze souboje s Leonem Goretzkou. Norský záložník následně krásně našel ve vápně centrem Hazarda. Belgičan se pokoušel patičkou dostat míč do branky, nicméně těsně minul!
     
    61
    Aktivní brazilský záložník Júnior Caicara si udělal prostor na pravé straně, odkud poslal nebezpečný centr do vápna. Na ten si nabíhal Huntelaar, nicméně nizozemský útočník na míč těsně nedosáhl!
    Thorgan Hazard si při penaltě vedl lépe než jeho bratr ve včerejším zápase anglického Ligového poháru

     
    59
    Exekuce standardní situace se zhostil Dennis Aogo, který poslal svůj centr na zadní tyč, kde se nacházel Sané. Před střídajícím hráčem však míč odhlavičkoval do bezpečí Wendt!
     
    58
    Ibrahima Traoré si na levém křídle nedokázal poradit s pronikajícím Maxem Meyerem, a německého záložníka poslal k zemi. Za žlutou to nebylo, nicméně Schalke má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    57
    Na levou stranu si naběhl na centr od Granita Xhaky Fabian Johnson. Americký obránce však nakonec míč na hrací ploše nestihl, a bude vhazovat domácí celek!
     
    56
    Velmi ostrý zákrok předvedl ve středu hřiště Júnior Caicara, který poslal k zemi Oscara Wendta. Následně viděl od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
     
    56
    Jak jsem již avizoval, Schalke provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází obránce Sascha Riether, kterého nahrazuje ofenzivní křídelník Leroy Sané!
     
    55
    Nahoru, dolů! Poslední minuty nabízí krásný fotbal! Po nepovedeném rohovém kopu domácího celku se dostal k míči Ibrahima Traoré, který postupoval po pravé straně směřem vpřed. Jeho následná střela z hranice vápně skončila těsně mimo!
     
    54
    Na druhé straně mohl domácí celek velmi rychle srovnat! Krásnou přihrávku od Goretzky dostal na hranici vápna Huntelaar, jehož ránu však vyrazil Yann Sommer nad branku!
    53. Thorgan HAZARD - 0:2
     
    53
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Gladbach se dostává do dvoubrankového vedení! K penaltovému puntíku se postavil THORGAN HAZARD, který však, narozdíl od svého bratra, penaltu proměnil! Gspurning však vystihl stranu, a málem míč vyrazil!
    52. Zákrok Gspurninga na Larse Stindla
     
    52
    Gladbach se však velmi rychle dostal do protiútoku, a za dlouhým míčem do vápna směřoval Lars Stindl. Už to vypadalo, že u míče bude první brankář, nicméně Stindl si míč chytře "píchl", a je z toho penalta!
     
    52
    Na druhé straně vybojovald omácí Schalke rohový kop. I v tomto případě se rozehrávky ujal Caicara, jehož centr našel ve vápně Matipa. Jeho hlavička však mířila mimo!
     
    51
    Fabian Johnson se na pravém křídle dokázal uvolnit ze souboje s Kolašinacem, a poslal nebezpečný centr před branku Gspurninga. Na centr amerického obránce si však nikdo hostů nenaběhl!
     
    50
    U postranní čáry se aktivně rozcvičuje Leroy Sané, který pravděpodobě brzo půjd do hry. Mezitím bya hra přerušena, neboť se v ofsajdové pozici nacházel Huntelaar.
     
    48
    Rozehrávka Joëla Matipa byla hodně nepřesná, a míč skončil u hostujícího Andrease Christensena. Stoper, který v Gladbachu hostuje z Chelsea, si pomohl přihrávkou k brankáři Sommerovi.
     
    47
    Thorgan Hazard si naběhl na pravé křídlo na centr od Granita Xhaky. Před belgického záložníka se však dokázal dostat Benedikt Höwedes, kterého následně Hazard poslal k zemi.
     
    46
    Své první střídání v tomto zápase provádí hostující trenér André Schubert. Ze hry vcelku překvapivě odchází Josip Drmić, kterého na pravé straně nahrazuje americký obránce Fabian Johnson!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas velmi sledovaného utkání nabídl dle očekávání velmi dobrou podívanou! Od úvodní minuty byl lepší domácí celek, nicméně do pořádně šance se dostal až ve 28. minutě Klaas-Jan Huntelaar, který dostal skvělou přihrávku za obranu, nicméně Sommera nepřekonal. Sám na Sommera postupoval i Di Santo, avšak ani on se nedokázal prosadit. Ve 42. minutě přišel šok pro domácí fanoušky. Matip udělal velkou chybu, a svůj samostatný únik dokázal proměnit Lars Stindl!

    Druhý poločas začne ve Veltins Arena přibližně v 21:33!
    O úvodní branku dnešního utkání se postaral Lars Stindl!

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Exekuce se ujal Thorgan Hazard, kterému se však rozehrávka vůbec nepovedla, a míč skončíl přímo v zámezí.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby. Mezitím byl na levém křídle faulovaný Hazard, a i Borussie bude mít k dispozici standardní situaci!
     
    45
    Schalke mělo k dispozici v závěru poločasu standardní situaci z pravé straně, které se ujal Caicara. Centr brazilského záložníka našel ve vápně hlavu Kolašinace, který však mířil mimo branku!
     
    44
    Další chybu málem udělal Leon Goretzka, který zbytečně kličkoval před vlastním vápnem. Německého záložníka vysvobodil faul Granita Xhaky, který rozhodčí správně odpískal!
    42. Lars STINDL - 0:1
     
    42
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí celek pořádný šok! Ve středu hřiště předvedl pořádnou chybu Joël Matip, který nabídl míč LARSU STINDLOVI. Hostující útočník se dokázal vyhnout i Kolašinacovi, a postupoval na Gspurninga. Stindl rakouskému brankáři nedal šanci, a poslal míč přesně k tyči!
     
    41
    Leon Goretzka ve středu hřiště oklamal Xhaku, a nadýchaným centrem hledal za obranou Huntelaara. Nizozemský útočník však vyrazil pozdě, a neměl šanci míč stihnout.
     
    40
    Schalke se opět dostalo ke standardní situaci z levé strany. Tentokrát se ujal rozehrávky Dennis Aogo, jehož centr letěl do nebezpečného prostoru před branku. Yann Sommer však šel ven z branky, a míč lapil!
     
    38
    Havardu Nordveitovi nevyšla klička před vápnem, a následně na něj dopadl Höwedes, který šlápl na nohu norského záložníka. Byl to však právě domácí hráč, který zůstal ležet na zemi, moc nevím z jakého důvodu ...
     
    37
    Granit Xhaka nejdříve za obranou hledal Larse Stindla. Německý útočník se však k míči nedostal. Následně to Švýcar zkoušel na Josipa Drmiće, ani ten se však k míči nedostal, a jeho výkon zatím zůstává velkým zklamáním!
     
    36
    Thorgan Hazard si dokázal na pravém křídle udělal místo k centru. Belgický záložník našel ve vápně Havarda Nordveita, který se pokoušel zakončit patičkou, avšak jeho pokus zablokoval Matip!
    34. Ani Di Santo Sommera nedokázal překonat
     
    34
    Do další velké šance domácího celku se tentokrát dostal Franco Di Santo. Argentinský útočník následně z hranice pokutového území vypálil! Yann Sommer však předvedl další parádní zákrok!
     
    33
    Ve středu hřiště chyboval rozehrávající Leon Goretzka, který nabídl míč Nordtveitovi. Norský záložník hledal křížnou přihrávkou za obranou Drmiće. Přihrávka však byla nepřesná, a míč doputoval k brankáři Gspurningovi.
     
    32
    Ibrahima Traoré se pokoušel překvapit svého soupeře, a standardní situaci rychle rozehrál na Larse Stindla. Před německého záložníka se však dostal obránce Matip, který pohlídal, aby míč došel do zámezí!
     
    31
    Následného rohového kopu se ujal Dennis Aogo, v tomto případě si však obrana Gladbachu dokázala poradit. Na druhé straně se dostal k míči Drmić, kterého fauloval Matip, a je z toho standardní situace.
     
    30
    Ibrahima Traoré fauloval na levé straně Meyera, a Schalke zahrávalo standardní situaci. Centr Aoga našel na zadní tyči Huntelaara, jehož pomalá hlavička skončila na tyči. Schalke pokračovalo v kombinaci, a Riether našel centrem Meyera, jehož hlavičku Sommer vyrazil na rohový kop!
    28. Velkou šanci Huntelaar neproměnil
     
    28
    Ve středu hřiště skvěle zapracoval Júnior Caicara, který přesnou přihrávkou našel za obranou Klaase-Jana Huntelaara. Tentokrát bylo vše v pořádku, a nizozemský střelec se dostal do zakončení. Jeho střelu však skvěle lapil Yann Sommer!
     
    27
    Následně však byl ve středu hřiště faulovaný Aogo, a byla z toho zajímavá standardní situace pro domácí. Rozehrávky se ujal Meyer, jehož střelu tečoval ve vápně Matip pro Höwedese ten se však nacházel v ofsajdu!
     
    26
    Parádní pas za obranu Gladbachu vymyslel Leon Goretzka, který našel Klaase-Jana Huntelaara. Německý středopolař se však nacházel v ofsajdu!
    Dnešní utkání sleduje zaplněná Veltins Arena

     
    24
    Julian Korb si nabíhal na pravé křídlo na centr od Granita Xhaky. Před německým obráncem však odhlavičkoval centr Max Meyer. Následně se oba hráči velmi nepříjemně srazili, oba by však měli být v pořádku!
     
    23
    Thorgan Hazazrd se pokoušel najít na levé straně volného Josipa Drmiće. Švýcarský útočník však i v tomto případě špatně načasoval náběh, a u míče byl první brankář Gspurning.
     
    22
    Dlouhý odkop brankář Gspurninga měl najít na útočné polovině Klaase-Jana Huntelaar, nicméně hlavičkový souboj s nizozemský útočníkem vyhrál Christensen, a u míče je Gladbach!
     
    21
    Aktivní Schalke se dokázalo probojovat k dalšímu rohovému kopu! Exekuce se ujal Júnior Caicara, jehož centr našel ve vápně hlavu Matipa, který však hlavičkoval nad branku! Ještě předtím navíc fauloval Xhaku!
     
    20
    Tentokrát došlo na levé straně k dalšímu souboji Traoré – Meyer. Po jejich vzájemném souboji skončil míč v zámezí, a bude vhazovat domácí Schalke!
     
    19
    Na levé straně se dostal do konfliktu hostující Granit Xhaka s Maxem Meyerem. Situaci musel řešit Ibrahima Traoré, který švýcarského reprezentanta odvedl ze souboje ven!
     
    17
    Následného rohového kopu se ujal Leon Goretzka. Mladý německý záložník našel svým centrem Kolašinace, který dostal míč na Huntelaara, jehož střelu z otočky zablokoval Korb!
     
    16
    Následnou standardní situaci si vzal na starost právě Júnior Caicara. Jeho ostrý centr našel ve vápně Höwedese, nicméně hlavičku německého reprezentanta tečoval Jantschke na rohový kop!
     
    15
    První žlutou kartu dnešního utkání ukázal hlavní rozhodčího hostujícímu Oscaru Wendtovi. Švédský obránce si na pravém křídle nedokázal poradit s Caicarou, kterého poslal k zemi.
     
    15
    Josip Drmić na druhé straně operoval s míčem v levém rohu, nicméně ho následně ztratil. Švýcarský střelec následně poslal k zemi Matipa, což neuniklo pozornosti hlavního rozhodčího.
    14. Povedený centr Maxe Meyera
     
    14
    Teď to však udělala skvěle na pravé straně Max Meyer, který se uvolnil ze souboje s Korbem, a poslal nadýchaný centr za obranu Gladbachu, na kteý si naběhl Júnior Caicara. Brazilskému záložníkovi však nevyšlo ve skluzu zakončení!
     
    13
    Tentokrát se ve středu hřiště uvolni Granit Xhaka, který následným centrem hledal na útočné polovině Josipa Drmiće. Švýcarský útočník však opět špatně načasoval svůj náběh!
     
    12
    Ve středu hřiště zapracoval skvěle domácí Leon Goretzka, který vyhrál osobní souboj s Xhakou. Následně však Schalke s míčem nenaložilo dobře. Přihrávka Aoga na Meyera postrádala přesnost, a u míče je Korb!
     
    10
    Borussia se dostala do kombinace na vlastní polovině. Ta však evidentně přestala bavit Andrease Christensena, který poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, na který si měl naběhnout Drmić. Švýcarský útočník však svůj náběh špatně načasoval.
     
    9
    V obraně skvěle zapracoval stoper Joël Matip, který povedou přihrávkou našel ve středu hřiště Maxe Meyera. Mladý německý záložník roztáhl hru na levou stranu, odkud odcentroval Aogo. Tentokrát si však pro centr došel Yann Sommer!
    8. První větší šance Huntelaara
     
    8
    Aktivní Dennis Aogo si udělal prostor na levé straně, a dokázal odcentrovat přes Juliana Korba. Jeho nadýchaný centr našel ve vápně Klaase-Jana Huntelaara, který se dostal k hlavičce, tu však lapil Yann Sommer!
     
    7
    Leon Goretzka se vrátil do základní sestavy, a od úvodních minut je velmi aktivní. Mladý německý talent vyslal do úniku Júniora Caicaru. Brazilský středopolař se však nacházel v ofsajdu!
     
    6
    Ibrahima Traoré našel křížnou přihrávkou na pravé straně Juliana Korba, který o víkendovém střetnutí těchto dvou týmu zvyšoval v závěru na 3:1! Tentokrát si ho však dokázal pokrýt Dennis Aogo, vhazovat však bude Gladbach!
     
    5
    Michael Gspurning se zapojil do hry i teď, neboť mu přihrál bosenský obránce Kolašinac. Zkušený rakouský brankář poslal dlouhý odkop, který však na útočné polovině nikoho z domácích nenašel.
     
    4
    Domácí celek kombinoval na vlastní polovině, nicméně hráči Gladbachu rozehrávku skvěle napadali, a tak musel Benedikt Höwedes poslat míč až ke svému brankáři.
     
    3
    Do prvního útoku se pustila také hostující Borussia. Švýcarský reprezentant Granit Xhaka se pokoušel projít přes levou stranu, a dostat se k centru. Jeho postup však zastavil dobře bránící Sascha Riether.
     
    2
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Max Meyer, jehož centr našel ve vápně Kolašinace. Hlavička bosenského obránce však mířila nad branku Yanna Sommera, který si tak první zákrok v zápase nepřipsal.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Tobias Stieler právě zahájil dnešní pohárové střetnutí! Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté domácího celku, kteří se hned dostal k prvnímu útoku po pravé straně. Centr Caicary byl zablokován, a je z toho rohový kop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Ve Veltins Arena je vše připraveno na dnešní utkání!

     
    Úvodní sestavy:

    FC Schalke 04: Gspurning – Riether, Höwedes, Matip, Kolašinac – Júnior Caicara, Goretzka, Aogo, Meyer – Di Santo, Hunterlaar
    Náhradníci: Choupo-MOting, Neustädter, Højbjerg, Ayhan, Sané, Friedrich, Wetklo

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Jantschke, Wendt – Hazard, Nordtveit, Xhaka, Traoré – Stindl, Drmić
    Náhradníci: Álvaro Domínguez, Hrgota, Dahoud, Heimeroth, Elvedi, Schulz, Johnson

    Rozhodčí: Tobias Stieler – Thielert, Heft (vš. Německo).
    Nástup hostujících hráčů na rozcvičku

     
    Příjemný středeční večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Německý pohár DFB má v tomto týdnu na programu své druhé kolo. Po včerejším šlágru Bayernu s Wolfsburgem dnes přichází také velmi zajímavý duel. Ve Veltins Arena se střetne FC Schalke 04 s Borussií Mönchengladbach! Úvodní výkop je naplánováný v 20:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Dnešní velmi pikantní duel bude reprízou víkendového střenutí těchto soupeřů. Trenér Gladbachu André Schubert však uvedl, že se bude jednat o zcela jiné utkání, a očekává velmi vyrovnanou bitvu. V Borussia-Parku se oba celky střetly v neděli odpoledne. Do utkání vstoupila lépe Borussia, která se dostala do vedení po brance Larse Stindla. Schalke bylo v prvním polačase neškodné, a hrozilo hlavně ze standardní sitaucí. K vyrovnání hostům pomohl Andreas Christensen, který si dal vlastní gól. Do druhého poločasu však svěřneci Andrého Breitenreitera vstoupili daleko lépe! Schalke mělo více ze hry, nicméně prosadit se nedokázalo. V 70. minutě tak domácí poslal zpět do vedení Raffael. V 84. minutě navíc pečetil vítěství Gladbachu Julian Korb.

    Gladbach si připsal celkem páté vítězství v domácí soutěži v řadě. To Schalke se příliš nedaří ... Je jasné, že hostující celek rozhodně nezapomněl na zákrok Johannese Geisse, který vyřadil ze hry Andrého Hahna, a dostal rovnou červenou kartu! Uvidíme, zda-li Geiss dnes nastoupí ...

    Dnešní utkání bude mít jistě velký náboj, a čeká nás parádní podívaná. Pokud nechcete přijit o nic zásadního, ve 20:30 si zapněte náš přenos!

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Stindl, 53. Hazard (pen.)

    Karty:   56. Caicara (SCH), 82. Højbjerg (SCH) – 15. Wendt (MNC)


    FC Schalke 04: Gspurning – Riether (55. Sané), Höwedes, Matip, Kolašinac (77. Højbjerg) – Júnior Caicara (84. Chupo-Moting), Goretzka, Aogo, Meyer – Di Santo, Hunterlaar
    Náhradníci: Choupo-MOting, Neustädter, Højbjerg, Ayhan, Sané, Friedrich, Wetklo

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb (64. Domínguez), Christensen, Jantschke, Wendt – Hazard (76. Dahoud), Nordtveit, Xhaka, Traoré – Stindl, Drmić (46. Johnson)
    Náhradníci: Álvaro Domínguez, Hrgota, Dahoud, Heimeroth, Elvedi, Schulz, Johnson

    Rozhodčí: Tobias Stieler – Thielert, Heft (vš. Německo)
    bahis siteleri