Everton – Sunderland 6:2 (kon.) | Southampton – Bournemouth 2:0 (kon.)
konec
Everton FC
6:2 (2:1)
Sunderland AFC
Neděle 01.11.2015, 14:30 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby sudí nastavil tři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Brendan Galloway (Everton FC).
     
    88
    Zničehonic tvrdě vypálil Kevin Mirallas, jehož projektil z hranice pokutového území Pantilimon vůbec nečekal a měl pořádnou kliku, protože míč těsně minul levou tyč jeho svatyně!
     
    81
    Svěřenci Sama Allardyce vystrčili růžky! Náramně to udělal mladík Watmore, který přízemním centrem z hranice brankové čáry našel napřaženého Larssona, jeho ránu však obětavě zblokoval John Stones.
     
    78
    Letos poprvé do zápasu Premier League zasáhne zkušený Leon Osman, jemuž místo na trávníku přepouští skvělý Lukaku.
    76. Arouna KONÉ - 6:2
     
    76
    Everton právě vstřelil branku!
    Může to být lépe provedené? Romelu Lukaku našel exkluzivním, opakuji exkluzivním, centrem mířícím přímo mezi dva zadáky Sunderlandu vyskočivšího AROUNU KONÉHO, který nechytatelnou hlavičkou dokonal hattrick!
     
    75
    Sam Allardyce sáhl k poslednímu střídání, zkušeného Stevena Fletchera nahradil mladíkem Watmorem.
     
    73
    Barkley našel rozběhnutého Kevina Mirallase, který lehoulince obešel Pantilimona, hostující gólman se ale nevzdal a znemožnil belgickému reprezentantovi zakončení do prázdné branky!
     
    65
    Za hlasitého potlesku hřiště opouští Gerard Deulofeu, na jehož místo nastupuje belgický snajpr Kevin Mirallas.
     
    64
    Mladík DeAndre Yedlin má odpracováno, na jeho místo nastupuje Sebastian Larsson.
    62. Arouna KONÉ - 5:2
     
    62
    Everton právě vstřelil branku!
    Nyní už sedm! M'Vila na útočné polovině ztratil míč a domácí vyrazili do rychlého protiútoku. McCarthy naznačil zasekávačku, místo toho ale přihrál balon volnému AROUNOVI KONÉMU, jenž z ostrého úhlu zamířil přesně do levé šibenice!
    60. Romelu LUKAKU - 4:2
     
    60
    Everton právě vstřelil branku!
    Ofenzivní podívaná pokračuje, za hodinu hry jsme viděli už šest gólů! Deulofeu si všiml nabíhajícího si ROMELUA LUKAKUA, na nějž stopeři Black Cats úplně zapomněli a Lukaku tak upaloval sám na Pantilimona, jehož si sebevědomou kličkou položil na zem a poté zakončil do prázdné branky!
     
    58
    Žlutou kartu dostává Jack Rodwell (Sunderland AFC).
    55. Sebastián COATES - 3:2
     
    55
    Everton právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, neuvěřitelné, neuvěřitelné – máme tu další trefu, kdy se gólostroj zastaví?! Deulofeuův centr z pravé strany byl adresován Lukakuovi, ale balon si do vlastní svatyně srazil nešťastník SEBASTIÁN COATES!
     
    54
    Hraje se ve strhujícím tempu. Nyní nebezpečně vypálil Arouna Koné, jenže jeho projektil těsně minul pravou tyč Pantilimonovy svatyně!
     
    53
    Žlutou kartu dostává Gerard Deulofeu (Everton FC).
     
    53
    Gerard Deulofeu si šel pro penaltu a po kontaktu s protihráčem upadl v šestnáctce, píšťalka hlavního sudího ale mlčí!
     
    52
    Gareth Barry se provinil zbytečným nedovoleným zákrokem na Defoea a rozhodčí přerušil hru, aby zpětně udělil žlutou kartu Johnu Stonesovi.
    50. Steven FLETCHER - 2:2
     
    50
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Tak tohle se nečekalo, v Goodison Parku budeme začínat znovu od začátku! Patrick van Aanholt se precizně provedenou zasekávačkou zbavil bránícího Colemana a přesně odcentroval míč přímo na hlavu STEVENA FLETCHERA, který nedal Howardovi šanci!
    45+4. Jermain DEFOE - 2:1
     
    45+4
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Tak to byla fotbalová fantazie! Coates původně jen tak nazdařbůh odkopl míč co nejdál od Pantilimona, ale k míči se přes nedůrazného Stonese a Funese Moriho dostal JERMAIN DEFOE, náramnou kličkou se uvolnil a poté zakončil nechytatelně k pravé tyči!
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu sudí Marriner nastavil hned tři minuty!
     
    38
    Odchovanec Evertonu Jack Rodwell za hlasitého potlesku přichází na hřiště, místo na place mu uvolňuje hostující kapitán Cattermole.
    31. Arouna KONÉ - 2:0
     
    31
    Everton právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly! AROUNA KONÉ si na hranici pokutového území vyměnil míč s Lukakuem a poté vypálil nechytatelně pod břevno, Pantilimon byl zcela bez šance!
     
    28
    Ou, to byla šance! Defoe si na hranici pokutového území všiml neobsazeného Adama Johnsona, jehož rána proletěla těsně vedle levé tyče Howardovy svatyně!
     
    25
    Je to tak, Bryan Oviedo už do tohoto utkání nezasáhne, na hřišti jej nahrazuje Brendan Galloway.
     
    24
    Sunderlandští reklamují penaltu, jelikož rána Stevena Fletchera orazítkovala Barryho ruku. To by ale byl hodně přísný pokutový kop...
     
    22
    Koné si zkušeně počkal na z druhé vlny si nabíhajícího Séamuse Colemana a přenechal mu míč. Krajní zadák liverpoolského celku vypálil z první a Pantilimon vytáhl parádní reflexivní zákrok!
    19. Gerard DEULOFEU - 1:0
     
    19
    Everton právě vstřelil branku!
    Toffees jdou do vedení! Van Aanholt s Jonesem úplně zapomněli na GERARDA DEULOFEUA, který si zpracoval náramný Koného pas a z bezprostřední blízkosti překonal bezmocného Pantilimona!
     
    18
    Sudí Marriner dnes poprvé vytáhl z náprsní kapsičky žlutý kartonek a udělil ho Jermainu Defoeovi.
     
    15
    Neskutečné! Na Oviedův nepovedený pas si počkal van Aanholt a zamířil do rychlého protiútoku. Hostující zadák přenechal míč Defoeovi, jehož ránu Howard reflexivně vyrazil, ale pouze k Adamu Johnsonovi, jenž měl před sebou prázdnou svatyni Toffees, mířil ale jen do tyče!
     
    10
    Koné sklepl Lukakovu hlavičku nabíhajícímu si Rossi Barkleymu, před kterým se otevřela dálnice volného prostoru a domácí středopolař vypálil. Míč proletěl těsně vedle pravé tyče Pantilimonovy svatyně!
     
    4
    Svěřenci Sama Allardyce se mohli ujmout překvapivého vedení! Fletcher našel chirurgicky přesným pasem v šestnáctce Patricka van Aanholta, který z voleje orazítkoval tyč!

    Vojtěch Balon

    Branky: 19. Deulofeu (Koné), 31. Koné (R. Lukaku), 55. Coates (vla.), 60. R. Lukaku (Deulofeu), 62. Koné (McCarthy), 76. Koné (R. Lukaku) – 45+4. Defoe (Coates), 50. S. Fletcher (van Aanholt)

    Karty:   52. Stones (EVE), 53. Deulofeu (EVE), 90. Galloway (EVE) – 18. Defoe (SUN), 58. Rodwell (SUN)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 8:9. Střely mimo: 7:8. Rohy: 6:1. Fauly: 6:5.
    Everton FC: Howard – Coleman, Stones, Ra. Funes Mori, Oviedo (25. Galloway) – McCarthy, Barry – Deulofeu (65. Mirallas), Barkley, Koné – R. Lukaku (78. L. Osman).
    Náhradníci: Robles – Mirallas, Lennon, Naismith, L. Osman, Galloway, D. Gibson.

    Sunderland AFC: Pantilimon – Jones, Brown, Coates, van Aanholt – Yedlin (64. Seb Larsson), Cattermole (38. Rodwell), M'Vila, Johnson – S. Fletcher (75. Watmore), Defoe.
    Náhradníci: Mannone – Seb Larsson, Rodwell, Jordi Gómez, Watmore, Lens, Graham.

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, West

    Diváci: 36617
    bahis siteleri