Fiorentina – Frosinone 4:1 (kon.) | Bologna – Atalanta BC 3:0 (kon.) | Carpi FC – Hellas Verona 0:0 (kon.)
Janov – Neapol 0:0 (kon.) | Udinese – Sassuolo 0:0 (kon.) | Lazio – AC Milán 1:3 (kon.)
konec
Janov CFC
0:0 (0:0)
SSC Neapol
Neděle 01.11.2015, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Další žlutou kartu udělil hlavní rozhodčí hostujícímu Davidu Lópezovi, který nestíhal v souboji s Costou, a domácího středopolaře poslal k zemi!
    90+2. Standardní situace Gabbiadiniho
     
    90+2
    Exekuce standardní situace se zhostil střídající Gabbiadini, jehož střelu někdo z domácích nepříjemně tečoval, a brankář Perin reagoval až na poslední chvíli, nicméně míč dokázal vyrazit!
     
    90+1
    Alberto Costa poslal ve středu hřiště k zemi brazilského záložníka Jorginha, a od hlavního rozhodčího viděl žlutou kartu!
    86. Velká šance hostujícího celku
     
    86
    Velká šance hostujícího celku! Neapol vhazovala aut z pravé straně, Hysaj našel ve vápně Insigneho, který poslal míč před branku, do zakončení se dostal Gabbiadini, nicméně jeho nepovedená střela skončila těsně mimo!
     
    85
    Další žlutou kartu hlavní sudí Daniele Doveri udělil střídajícímu Gabbiadinimu, který u postranní čáře nestíhal v souboji s Costou, a tak ho poslal k zemi!
     
    83
    Střídající Olivier Ntcham neudržel nervy na uzdě ve středovém kruhu, a rukou praštil hostujícího Davida Lópeze. Daniele Doveri mohl udělit červenou, nicméně zůstal u žluté karty!
     
    82
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Allan, přichází David López.
     
    77
    Na druhé straně měla obrovskou příležitost hostující Neapol! Lorenzo Insigne skvěle načasoval přihrávku pro Marka Hamšíka, kterého však dokázal vychytat brankář Perin, který včas vyběhl!
     
    71
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Tomás Rincón, přichází Issa Cissokho.
     
    67
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Manolo Gabbiadini.
     
    57
    Hostující celek provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Dries Mertens, který si pravděpodobně přivodil nějaké zranění. Na jeho místo přichází italský křídelník Lorenzo Insigne!
    53. Velká šance Higuaína
     
    53
    Další velká šance hostujícího celku! Útočnou akci Neapole rozběhl na levém křídle Dries Mertens, který se dokázal uvolnil, a našel ve vápně Higuaína. Hostující útočník se obtočil kolem bránícího hráče, a vystřelil. Jeho pokus však zablokoval stoper Ansaldi!
    48. Koulibaly stál dle názoru rozhodčích v ofsajdu
     
    48
    Následně však kombinace hostujícího celku na útočné polovině pokračovala. Z hranice vápna vyslal nebezpečnou střelu Callejón! Perin vyrazil míč přesně do míst, kde se nacházel Koulibaly, jehož následná dorážka skončila v brance. Branka však nebyla uznána, neboť se hostující stoper dle názoru rozhodčích nacházel v ofsajdu, což však opakované záběry nepotvrdily.
     
    45
    Domácí provádějí na konci druhého poločasu své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Blerim Džemaili, který si přivodil v jednom ze soubojů nějaké zranění, a nemůže pokračovat ve hře. Na jeho místo přichází Ntcham!
     
    36
    První žlutou kartu dnešního zápasu udělil hlavní rozhodčí domácímu Armandovi Izzovi, který nedovoleným zákrokem zastavil protiútoku Neapole, který táhl středem hřiště Higuaín!
    5. Nebezpečná rána Callejóna
     
    5
    Do první zajímavé šance se dostal José Callejón, který se dokázal uvolnil na pravé straně, a natáhl si míč do středu. Jeho pokus mířící na vzdálenější tyč vak Perin vyrazil na roh!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   36. Izzo (JAN), 83. Ntcham (JAN), 90+1. Costa (JAN) – 85. Gabbiadini (NEA), 90+3. David López (NEA)


    Střely na branku: 3:12. Střely mimo: 6:6. Rohy: 1:6.
    Janov CFC: Perin – Muñoz, Burdisso, Izzo – Rincón (71. Cissokho), Džemaili (45. Ntcham), Costa, Ansaldi – Perotti, Pavoletti, Laxalt.
    Náhradníci: Lamanna, Ujkani – Figueiras, Gakpé, Ntcham, Lazović, Tachtsidis, Cissokho.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan (82. David López), Jorginho, Hamšík – Callejón (67. Gabbiadini), Higuaín, D. Mertens (57. L. Insigne).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Strinić, Henrique, Valdifiori, Ch. Maggio, David López, Chiricheş, Gabbiadini, L. Insigne, El Kaddouri, Chalobah.

    Rozhodčí: Daniele Doveri – Marrazzo, Paganessi (vš. Itálie)
    bahis siteleri