Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Winnipeg 5:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 1:2 (kon.)
Anaheim – Nashville 4:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:1 (2:0, 3:0, 0:1)
Winnipeg Jets
Pondělí 02.11.2015, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:52
    Dustin Byfuglien za svůj zákrok dostává dvě minuty za sekání, již sedmé vyloučení Jets v tomto utkání.
     
    36:19
    A další přesilovka pro Canadiens. Toby Enström dostává dvě minuty za držení Brendana Gallaghera.
     
    30:40
    Další zcela zbytečný zákrok hostů, Anthony Peluso, který v první třetině odehrál na ledě jen 50 vteřin, dostává dvě minuty za podražení. To vše u Condonovy branky. A na Jets čekají další dvě horké minuty, hned po reklamní přestávce.
     
    26:39
    Tak dvě minuty dostává Nic Petan, centr Jets u mantinelu napřáhl jak dřevorubec a pak ťal do hole Dalea Weiseho, zákrok viditelný i z nejzazších sedaček v Bell Centre, tohle by neukecal ani vyjednávač od FBI. Po reklamní přestávce začne přesilovka Jets.
     
    18:36
    Tak dvě minuty dostává Dustin Byfuglien za faul koktem, další dvě minuty Andrew Ladd za hrubost. A ten mnou původní faul hlášený jako také ze strany Jets byl zákrok Gallaghera, který v osobním souboji zasáhl holí do obličeje jednoho z hostů. A další dvě minuty ještě dostává Jemelin, takže poměr sil zůstává nakonec stejný, hraje se v pěti na obou stranách.
     
    09:14
    Hodně přísný verdikt sudí, kteří teď posílají Montreal znovu do čtyř za příliš mnoho hráčů na ledě, to střídání Habs podle mého názoru bylo hraniční, ale že by až tak? No nedá se nic dělat, domácí si musí odbránit třetí oslabení dnes, a to ještě nejsme ani v polovině první třetiny. Trest odsedí Galchenyuk.
     
    06:45
    A navíc se poměr sil vyrovná, Nic Petan dostává dvě minuty za nedovolené bránění vůči P. K. Subbanovi.
     
    06:05
    A hosté si zahrají druhou přesilovku v utkání, dvě minuty za hru vysokou holí dostává Max Pacioretty, který se při snaze dostat se k puku přes obránce Enströma provinil nebezpečnou hrou vysokou holí.
     
    01:32
    S napadáním to přehnal Tomáš Fleischmann, který fauloval Troubu a dostává dvě minuty. První přesilovka utkání ve prospěch Winnipegu.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 7. Byron (Mitchell, Petry), 17. Fleischmann (Desharnais, Jemelin), 21. Fleischmann (Weise, Desharnais), 24. Desharnais (Fleischmann, Beaulieu), 38. Eller (Markov, Subban) – 54. Thorburn (Scheifele, Ehlers)


    Montreal Canadiens: Condon (Tokarski) – Markov, Subban, Jemelin, Petry, Beaulieu, Gilbert – Pacioretty, Plekanec, Gallagher – Eller, Galchenyuk, Flynn – Fleischmann, Desharnais, Weise – Byron, Mitchell, Smith-Pelly
    Winnipeg Jets: Hutchinson (24. Pavelec) – Enström, Byfuglien, Chiarot, Myers, Stuart, Trouba – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Ehlers – Burmistrov, Lowry, Stafford – Petan, Copp, Thorburn

    Rozhodčí: Hebert, Kozan – Alphonso, Sericolo

    Diváci: 21288
    bahis siteleri