Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Winnipeg 5:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 1:2 (kon.)
Anaheim – Nashville 4:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:1 (2:0, 3:0, 0:1)
Winnipeg Jets
Pondělí 02.11.2015, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání v Bell Centre sledovalo 21 288 diváků, což znamená jediné – VYPRODÁNO.
     
    55:27
    Domácí se opět dostávají pod tlak a velmi nebezpečně vozí kotouč kolem branky Andrew Ladd, Trouba ještě pálí!
    Chris THORBURN - 5:1
     
    53:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak se hosté přece jen dočkali. V plné rychlosti zavezl kotouč za branku Scheifele, odkud hned po projetí za Condonem servíral útočník Jets prudkou přihrávku před brankoviště a CHRIS THORBURN přesnou ranou mezi betony propálil Mikea Condona. Asistence: Mark Scheifele, Nikolaj Ehlers.
     
    51:40
    Fleischmann našel najetého Byrona, ten ale nepropálil Pavelce!
     
    48:35
    Ondřej Pavelec si znovu zachytal, hosté se dostali pod obrovský tlak a jen se štěstím teď Jets uhájili podobu současného výsledku.
     
    48:01
    Beaulieu zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej poslal doleva, podíval se na to, zda se k němu dostane někdo z jeho spoluhráčů, a už chytl tvrdý hit od Myerse!
     
    46:52
    Dustin Byfuglien za svůj zákrok dostává dvě minuty za sekání, již sedmé vyloučení Jets v tomto utkání.
     
    46:52
    Tomáš Fleischmann dostal přihrávku za obranu, už se dostával do samostatného úniku a zakončení mu překazil jen vracející se Dustin Byfuglien, který sekl českého útočníka přes rukavice. Bude se vylučovat.
    Lars ELLER - 5:0
     
    37:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Andrej Markov nahodil od modré kotouč, který se otřel o brusli projíždějícího LARSE ELLERA, čímž změnil puk směr přímo k tyčce Pavelcovy branky. Na tohle nemohl český brankář vůbec reagovat a hosté pykají za faul Enströma pátým inkasovaným gólem! Asistence: Andrej Markov, P.K.Subban.
     
    37:20
    Mike Condon dnes předvádí jeden skvělý zákrok za druhým, teď znovu neskutečně lapačkou vychytal Wheelera, který si najel do dobré střelecké pozice! Útočník Jets jen zaklonil v zoufalství hlavu, Condon ještě dotáhl zákrok lapačkou do efektní podoby.
     
    36:19
    A další přesilovka pro Canadiens. Toby Enström dostává dvě minuty za držení Brendana Gallaghera.
     
    35:48
    Ale i Ondřej Pavelec tasí od svého příchodu do brankoviště skvělé zákroky, teď vychytal v obrovské šanci Torreyho Mitchella, který zkoušel blafák, ale Pavelec výtečně zakročil a podržel teď své spoluhráče!
     
    34:49
    Další ostrý Condonův zákrok, který teď drží čisté konto výtečnými momenty. Bomba nejproduktivnějšího hráče Winnipegu Blakea Wheelera končí jen na chráničích pohotového Condona!
     
    33:17
    Mike Condon fantasticky vychytal Nikolaje Ehlerse! Hosté zahrozili už pár vteřin předtím, ale pak se znovu puk vrátil před branku Canadiens a u levé tyčky Condonovy branky se ocitl z ničeho nic Ehlers, který z první zakončoval, ale gólman Habs se stačil přesunout a kotouč lapit!
     
    32:41
    Ještě Pavelec musel zasahovat s koncem přesilovky při bombě Jeffa Petryho!
     
    31:13
    Divoká situace před Pavelcem, vedle něj i za ním. Tvrdá bomba od modré skončila za brankou, kotouč se ale od mantinelu odrazil zpět do brankoviště, kam již byl natlačen Gallagher, který prosvištěl Pavelcovy za zády, ještě se pokoušel dorážet Pacioretty, ale Pavelec udržel puk před brankovou čárou!
     
    30:40
    Další zcela zbytečný zákrok hostů, Anthony Peluso, který v první třetině odehrál na ledě jen 50 vteřin, dostává dvě minuty za podražení. To vše u Condonovy branky. A na Jets čekají další dvě horké minuty, hned po reklamní přestávce.
     
    28:33
    Ještě jedna obrovská šance, Paul Byron mohl po Mitchellově přiťuknutí přidat druhý gól v zápase, ale minul střelou na zadní tyč Pavelcovy branky!
     
    26:55
    Obrovský závar v brankovišti Ondřeje Pavelce, ten vychytal Gallaghera, tady visel ve vzduchu velmi nízko pátý gól Canadiens, skvělá práce českého gólmana.
     
    26:39
    Tak dvě minuty dostává Nic Petan, centr Jets u mantinelu napřáhl jak dřevorubec a pak ťal do hole Dalea Weiseho, zákrok viditelný i z nejzazších sedaček v Bell Centre, tohle by neukecal ani vyjednávač od FBI. Po reklamní přestávce začne přesilovka Jets.
     
    23:02
    A v brance hostů dochází ke změně, Michael Hutchinson míří na střídačku a šanci dostane Ondřej Pavelec.
    David DESHARNAIS - 4:0
     
    23:02
    Montreal právě vstřelil branku!
    Pro Jets to je start druhé třetiny jak z hořkého horrorového příběhu Alfreda Hitchcocka! DAVID DESHARNAIS vystřelil z kruhu a Hutchinson ránu jen vyrazil před sebe, puk znovu dojel sám Desharnais a z dorážky zvyšuje již na 4:0! Asistence: Tomáš Fleischmann, Nathan Beaulieu.
    Tomáš FLEISCHMANN - 3:0
     
    20:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ofenzivním tahounem Habs v dnešním utkání je zatím TOMÁŠ FLEISCHMANN! S přehledem se český forvard trefuje na bližší tyč Hutchinsonovy branky hned poté, co přejel nebráněn do útočného pásma a z vrcholu kruhu trefuje neomylně vedení 3:0! Asistence: Dale Weise, David Desharnais.
     
    19:20
    Smith-Pelly našel křižnou přihrávkou rozjetého Petryho, jeho rána míří nad branku Hutchinsona! Další solidní šance Canadiens. Poměr střel v tuto chvíli 6:6.
     
    18:36
    Tak dvě minuty dostává Dustin Byfuglien za faul koktem, další dvě minuty Andrew Ladd za hrubost. A ten mnou původní faul hlášený jako také ze strany Jets byl zákrok Gallaghera, který v osobním souboji zasáhl holí do obličeje jednoho z hostů. A další dvě minuty ještě dostává Jemelin, takže poměr sil zůstává nakonec stejný, hraje se v pěti na obou stranách.
     
    18:36
    Uuuuuu, tak teď nad ledovou plochou poletovala nosítka! Gallagher najíždějící do útočného pásma dostal od Byfugliena tvrdou ránu na hlavu loktem, tohle je jednoznačně likvidační zákrok, to už předtím byl pískán faul jinému hráči Jets. Gallagher se ihned vydal Byfuglienovi vysvětlit, že takové zákroky si líbit nenechá. Na ledě se samozřejmě objevil i Ladd, který se také pustil do vzájemných strkanic. Ovšem Byfuglienovi teď v hlavě bouchly saze a tohle nemuselo vůbec dopadnout dobře.
     
    17:50
    Vysoké nahození z obranného pásma skončilo až u Ehlerse, který pak příklepem vypálil na Condona. Jistý zákrok domácího brankáře, který si ještě vybruslil proti střele.
    Tomáš FLEISCHMANN - 2:0
     
    16:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    David Desharnais projel skrze celé kluziště, dostal se za obránce a bekhendem jednoruč chtěl na bližší tyči najít po pohybu Hutchinsona volné místo, to se mu ale nepodařilo, brankář Jets špičkou betonu kotouč vyrazil. Ovšem jen k dojíždějícímu TOMÁŠI FLEISCHMANNOVI, pro kterého nebyl problém za bezmocného brankáře dostat kotouč! Domácí vedou po rychlé akci 2:0! Asistence: David Desharnais, Alexej Jemelin.
     
    15:00
    Galchenyuk se prohnal po pravém křídle, jeho rána na zadní tyč ale končí vedle Hutchinsonovy branky!
     
    11:42
    Obrovský závar před Hutchinsonem a Ellerovu teč brankář Jets fantasticky kryje! Ještě Galchenyuk se zmocnil volného kotouče, ale za záda brankáře jej už nestačil zastrčit, trefil jen boční konstrukci branky.
     
    09:14
    Hodně přísný verdikt sudí, kteří teď posílají Montreal znovu do čtyř za příliš mnoho hráčů na ledě, to střídání Habs podle mého názoru bylo hraniční, ale že by až tak? No nedá se nic dělat, domácí si musí odbránit třetí oslabení dnes, a to ještě nejsme ani v polovině první třetiny. Trest odsedí Galchenyuk.
     
    06:45
    A navíc se poměr sil vyrovná, Nic Petan dostává dvě minuty za nedovolené bránění vůči P. K. Subbanovi.
    Paul BYRON - 1:0
     
    06:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nádherná branka domácích! Ač hitován, tak od vlastní modré od mantinelu vyslal perfektní přihrávku za obranu Torrey Mitchell a PAUL BYRON samostatný únik na Hutchinsona zvládl perfektně, rychlý náznak kličky a blafák na forhend se vešel k odkryté tyčce, po ledě Byron zastrčil kotouč za položený beton brankáře! A v oslabení Habs jdou do vedení! Asistence: Torey Mitchell, Jeff Petry.
     
    06:05
    A hosté si zahrají druhou přesilovku v utkání, dvě minuty za hru vysokou holí dostává Max Pacioretty, který se při snaze dostat se k puku přes obránce Enströma provinil nebezpečnou hrou vysokou holí.
     
    05:12
    Divoké momenty na obou stranách, nejprve Condon kryje ránu Scheifeleho z kruhu, poté domácí rychle přešli přes celé kluziště a Hutchinsona čekala první vážnější zkouška při ráně Weiseho!
     
    01:32
    S napadáním to přehnal Tomáš Fleischmann, který fauloval Troubu a dostává dvě minuty. První přesilovka utkání ve prospěch Winnipegu.
     
    Oba týmy jsou již na ledové ploše a halou v Bell Centre zní kanadská hymna, která postupně utichla a místo reprodukované verze se mezi ochozy vznáší zpěv tisíců přítomných fanoušků... Impozantní...

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 7. Byron (Mitchell, Petry), 17. Fleischmann (Desharnais, Jemelin), 21. Fleischmann (Weise, Desharnais), 24. Desharnais (Fleischmann, Beaulieu), 38. Eller (Markov, Subban) – 54. Thorburn (Scheifele, Ehlers)


    Montreal Canadiens: Condon (Tokarski) – Markov, Subban, Jemelin, Petry, Beaulieu, Gilbert – Pacioretty, Plekanec, Gallagher – Eller, Galchenyuk, Flynn – Fleischmann, Desharnais, Weise – Byron, Mitchell, Smith-Pelly
    Winnipeg Jets: Hutchinson (24. Pavelec) – Enström, Byfuglien, Chiarot, Myers, Stuart, Trouba – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Ehlers – Burmistrov, Lowry, Stafford – Petan, Copp, Thorburn

    Rozhodčí: Hebert, Kozan – Alphonso, Sericolo

    Diváci: 21288
    bahis siteleri