Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Winnipeg 5:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 1:2 (kon.)
Anaheim – Nashville 4:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:1 (2:0, 3:0, 0:1)
Winnipeg Jets
Pondělí 02.11.2015, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Chris THORBURN - 5:1
     
    53:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak se hosté přece jen dočkali. V plné rychlosti zavezl kotouč za branku Scheifele, odkud hned po projetí za Condonem servíral útočník Jets prudkou přihrávku před brankoviště a CHRIS THORBURN přesnou ranou mezi betony propálil Mikea Condona. Asistence: Mark Scheifele, Nikolaj Ehlers.
    Lars ELLER - 5:0
     
    37:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Andrej Markov nahodil od modré kotouč, který se otřel o brusli projíždějícího LARSE ELLERA, čímž změnil puk směr přímo k tyčce Pavelcovy branky. Na tohle nemohl český brankář vůbec reagovat a hosté pykají za faul Enströma pátým inkasovaným gólem! Asistence: Andrej Markov, P.K.Subban.
    David DESHARNAIS - 4:0
     
    23:02
    Montreal právě vstřelil branku!
    Pro Jets to je start druhé třetiny jak z hořkého horrorového příběhu Alfreda Hitchcocka! DAVID DESHARNAIS vystřelil z kruhu a Hutchinson ránu jen vyrazil před sebe, puk znovu dojel sám Desharnais a z dorážky zvyšuje již na 4:0! Asistence: Tomáš Fleischmann, Nathan Beaulieu.
    Tomáš FLEISCHMANN - 3:0
     
    20:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ofenzivním tahounem Habs v dnešním utkání je zatím TOMÁŠ FLEISCHMANN! S přehledem se český forvard trefuje na bližší tyč Hutchinsonovy branky hned poté, co přejel nebráněn do útočného pásma a z vrcholu kruhu trefuje neomylně vedení 3:0! Asistence: Dale Weise, David Desharnais.
    Tomáš FLEISCHMANN - 2:0
     
    16:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    David Desharnais projel skrze celé kluziště, dostal se za obránce a bekhendem jednoruč chtěl na bližší tyči najít po pohybu Hutchinsona volné místo, to se mu ale nepodařilo, brankář Jets špičkou betonu kotouč vyrazil. Ovšem jen k dojíždějícímu TOMÁŠI FLEISCHMANNOVI, pro kterého nebyl problém za bezmocného brankáře dostat kotouč! Domácí vedou po rychlé akci 2:0! Asistence: David Desharnais, Alexej Jemelin.
    Paul BYRON - 1:0
     
    06:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nádherná branka domácích! Ač hitován, tak od vlastní modré od mantinelu vyslal perfektní přihrávku za obranu Torrey Mitchell a PAUL BYRON samostatný únik na Hutchinsona zvládl perfektně, rychlý náznak kličky a blafák na forhend se vešel k odkryté tyčce, po ledě Byron zastrčil kotouč za položený beton brankáře! A v oslabení Habs jdou do vedení! Asistence: Torey Mitchell, Jeff Petry.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 7. Byron (Mitchell, Petry), 17. Fleischmann (Desharnais, Jemelin), 21. Fleischmann (Weise, Desharnais), 24. Desharnais (Fleischmann, Beaulieu), 38. Eller (Markov, Subban) – 54. Thorburn (Scheifele, Ehlers)


    Montreal Canadiens: Condon (Tokarski) – Markov, Subban, Jemelin, Petry, Beaulieu, Gilbert – Pacioretty, Plekanec, Gallagher – Eller, Galchenyuk, Flynn – Fleischmann, Desharnais, Weise – Byron, Mitchell, Smith-Pelly
    Winnipeg Jets: Hutchinson (24. Pavelec) – Enström, Byfuglien, Chiarot, Myers, Stuart, Trouba – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Ehlers – Burmistrov, Lowry, Stafford – Petan, Copp, Thorburn

    Rozhodčí: Hebert, Kozan – Alphonso, Sericolo

    Diváci: 21288
    bahis siteleri