Ústí n/L – Kladno 3:10 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:10 (0:3, 3:2, 0:5)
Rytíři Kladno
Úterý 10.11.2015, 16:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním výhry Kladna vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen hokejového) Onlajnu, na počtenou! (19:17:18)
     
    Siréna oznámila konec zápasu, ve kterém si nakonec Rytíři z Kladna připisují velmi vysokou výhru nad hostitelem z Ústí nad Labem. Přitom nic tak výraznému rozdílu nenasvědčovalo. Po prvních dvou třetinách bylo skóre vždy maximálně v rozdílu tří branek. Až v závěrečné dvacetiminutovce se podařilo hostům zaznamenat pět branek, zatímco domácí nevsítili ani jednu.
     
    Konec zápasu.
     
    58:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to už je doslova demolice Rytířů, kteří přidávají branku, po které se skóre přehouplo do dvoumístné cifry. Jejím úspěšným střelcem je TOMÁŠ BERNAT. Asistence: Petr Smažík.
     
    57:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra využita! Nápor Rytířů neutuchá ani po osmé brance. Devátou trefu do svatyně domácích přidává JAROSLAV SRBEK. Asistence: Pavel Karásek a Josef Flachs.
     
    56:04
    Na trestnou lavici usedá Martin Štěpánek (UNL), který vyfasoval dvouminutový trest za zdržování hry – vyhození puku.
     
    52:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Uplynulo dvacet sekund a skóre se mění opět na straně Kladna. Nyní se povedlo velmi rychle překonat Volkeho MATYÁŠI FILIPOVI. Asistence: Jaroslav Srbek.
     
    52:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou gólově při chuti. Již sedmý zásah do sítě Slovanu a druhý zásah v dnením utkání zaznamenává PAVEL KARÁSEK. Bez asistence.
     
    50:00
    Dnešní utkání sleduje 96 diváků.
     
    45:49
    Tomáš Stuchlý (UNL) si bude muset na trestné lavici odpykat dvouminutový trest za zdržování hry – vyhození puku.
     
    42:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenže to jsou Kladenští, kteří poprvé v zápase vedou o více jak tři branky. PAVEL KARÁSEK překonává domácího brankáře. Asistence: Jaroslav Srbek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá třetina, která nabídla hned pět branek. Zkraje druhé dvacetiminutovky dvěma góly snížilo domácí Ústí nad Labem, které využilo v jednom případě přesilovou hru, aby o tři minuty později vedlo Kladno opět o tři branky. Poslední branku a naději Slovanu ve druhé třetině vystřelil svou druhou trefou Jan Tůma. Ve třetí třetině tak na nás zřejmě čeká ještě pořádně dramatický boj, domácí Ústí není rozhodně bez šancí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:29
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Zásluhou druhé branky JANA TŮMY v zápase poslali hráči Slovanu již potřetí touš za záda Jirouška. Ústí se znovu snaží gólově dotáhnout na svého soupeře. Bez asistence.
     
    34:10
    Navíc si Pavel Vidlička (UNL) vysloužil od rozhodčích dvouminutový trest za faul kolenem.
     
    31:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí pořádně studená sprcha! Ještě před třemi minutami byl rozdíl mezi oběma celky jeden jediný gól. Nyní přidal pátý zásah Kladna JAROSLAV SRBEK. Rytíři tak mají zpět klidný tříbrankový náskok. Asistence: Pavel Karásek a Oto Rudovský.
     
    30:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    O více jak dvě minuty později ale Rytíři opět odskakují. VOJTĚCH TRŽIL vrací svému týmu dvoubrankové vedení. Asistence: Adam Zich.
     
    28:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra využita! Ústečtí pokračují v dotahování brankového manka. V početní výhodě zamířil do černého DMYTRO BATRYN. Asistence: Vít Šindelář a Pavel Gottfried.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 25. Tůma (Štěpánek, Harkabus), 29. Batryn (Šindelář, Gottfried), 38. Tůma – 6. Bláha, 12. Slabý (Zich, Filip), 17. Bernat (Filip), 31. Tržil (Zich), 32. Srbek (Karásek, Rudovský), 43. Karásek (Srbek), 53. Karásek, 53. Filip (Srbek), 58. Srbek (Karásek, Flachs), 59. Bernat (Smažík)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Brňák (31. Volke) – Štěpánek, Chmela, Kříž, Stuchlý, Mareš, Vidlička – Machulda, Harkabus, Batryn, Čermák, Magasanik, Šindelář, Herák, Janoušek, Tůma, Gottfried
    Rytíři Kladno: Jiroušek (Ženíšek) – Smažík, Zich, Slabý, Šmolík, Flachs, Rudovský – Hasil, Srbek, Karásek, Petrus, Kleveta, Kulma, Obadal, Filip, Bernat, Zíka, Bláha, Nagy, Tržil

    Rozhodčí: Vyštejn – Goltsch, Janíček

    Diváci: 96
    bahis siteleri