Třinec – Pardubice 0:1 (kon.) | Plzeň – Olomouc 3:5 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 0:1 (1:2 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 11.11.2015, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:02
    Maxwell pokryl nahození Linharta lapačkou a Tomáš Marcinko (PCE) při vykrývání dojíždějícího Rákose hodně netradičně fauloval. Zasáhl totiž protihráče po odpískání holí do obličeje a odsedí si dvě minuty.
     
    32:20
    Tybor zasekl puk před L. Douderou a přihrál Svobodovi, který naskočil ze střídačky. Pak byla ale hra přerušena a pardubická lavice je potrestána dvěma minutami za hru v šesti. Trest odpyká Radoslav Tybor (PCE).
     
    28:41
    Mezitím proběhla komerční přestávka, domácí nejsou s rozhodnutím sudích ale vůbec spokojeni. Na trestnou lavici totiž usedl také Marek Růžička (TRI), a to na dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    28:41
    Martin Štajnoch (PCE) hodně nešetrně fauloval Rákose ve středním pásmu a na opakované záběry není vůbec hezký pohled. Štajnoch je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem, Rákos je v pořádku.
     
    23:21
    Také třetí faul v zápase mají na svědomí Oceláři. Daniel Rákos (TRI) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí proti Starému.
     
    19:24
    Také druhé vyloučení je na straně domácího mužstva. Jiří Polanský (TRI) byl ještě v závěru první třetiny potrestán dvěma minutami za sekání.
     
    11:12
    První přesilovou hru si zahrají Pardubice. Na trestnou lavici usedl na dvě minuty za podražení Tybora Vladimír Roth (TRI).
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 14. Gregorc (Svoboda)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Nosek, Klesla (C), Roth, M. Doudera, Hrabal, L. Doudera – Kopecký, Klepiš, Irgl – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Svačina, Plíhal, Rákos – Orsava, Růžička, Hrňa. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kristan) – Gregorc, Štajnoch, Čáslava (C), Nedbal, Ščotka, Bokroš, Šeda, Havlík – Svoboda, Marcinko, Tybor – Rolinek (A), Nahodil, Sýkora (A) – Starý, Redenbach, Moučka – Voženílek, Tomášek, Poulíček. Trenér: Richard Král.

    Rozhodčí: Pavel Hodek, Roman Mrkva – Rudolf Tošenovjan, Marek Hlavatý

    Diváci: 4401 (85 % celkové kapacity)
    bahis siteleri