Třinec – Pardubice 0:1 (kon.) | Plzeň – Olomouc 3:5 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 0:1 (1:2 po s.n.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
HC Olomouc
Středa 11.11.2015, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marek LAŠ - 3:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto, Olomouc vstřelila poměrně šťastně gól do prázdné branky! Bližňákovi se nepodařilo vyhrát vhazování dle představ a puk v obranném pásmu odpaloval bekhendem a vzduchem MAREK LAŠ (7+0). Hrací předmět nakonec doklouzal až do plzeňské brány! Asistence: Jan Knotek (1+7).
    Tomáš MIKÚŠ - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    53:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se potřetí v utkání dostávají do vedení! Tomáš Houdek zachytil výhoz Preisingera a vyslal nebezpečný projektil po zemi, ale branku netrefil. O několik sekund později přihrál Petr Kafka na hůl TOMÁŠE MIKÚŠE (5+0), který prostřelil Matěje Machovského a dal svou druhou branku v zápase! Asistence: Petr Kafka (2+6) a Radim Kucharczyk (1+2).
    Tomáš MIKÚŠ - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    51:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno! Marek Laš nejprve nedokázal využít svou obrovskou šanci, moc ho to ale mrzet nemuselo, protože krátce poté se ke střele v mezikruží dostal po přihrávce od Petra Kafky TOMÁŠ MIKÚŠ (4+0). Jeho pokus nedokázal Matěj Machovský zastavit a hostující forvard tak upravil skóre na 3:3! Asistence: Petr Kafka (2+5).
    Miroslav PREISINGER - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    45:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek se poprvé v dnešním utkání dostává do vedení! Od Lukáše Pulpána se kotouč dostal na hůl MIROSLAVA PREISINGERA (3+6), který vyslal neskutečnou dělovku z otočky. Kotouč skončil až za zády bezmocného brankáře Olomouce, je to 3:2! Asistence: Lukáš Pulpán (1+7).
    Ján SÝKORA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nádherná akce domácího JÁNA SÝKORY (4+3) a je znovu vyrovnáno! Po pasu od Marcela Hossy se slovenský útočník s číslem 17 na zádech parádně uvolnil přes obránce Olomouce a následnou kličkou do forhendu v samostatném úniku překonal Branislava Konráda v brance kohoutů! Asistence: Marcel Hossa (7+5) a Miroslav Preisinger (2+6).
    Jiří ŘÍPA - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    38:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nedáš-dostaneš a hostující tým se dostává znovu do vedení! Schleiss v útočném pásmu Plzně nahrál na Jakuba Lva, který v dobré šanci přestřelil a do protiútoku tak šli hráči Olomouce. Puku se nakonec zmocnil JIŘÍ ŘÍPA (4+2), jehož nepříliš prudkou střelu zápěstím Matěj Machovský propustil za svá záda! Kohouti tak vedou v Plzni 2:1. Bez asistence.
    Nicholas JOHNSON - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    33:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, Škoda konečně dokázala využít přesilovou hru! Petr Kadlec na modré čáře vystřelil zápěstím a puk před brankou tečoval za záda Branislava Konráda NICHOLAS JOHNSON (10+3)! Stav je 1:1. Asistence: Petr Kadlec (0+8) a Ondřej Kratěna (4+6).
    Petr KAFKA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se dostávají do vedení po velké chybě Nicholase Johnsona! Americký útočník ve vlastním pásmu rozehrál puk jen na napadajícího PETRA KAFKU (2+4), který nekompromisní střelou zápěstím do víka otevřel skóre dnešního zápasu! Bez asistence.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 34. Johnson (Kadlec, Kratěna), 42. Sýkora (Hossa, Preisinger), 46. Preisinger (Pulpán) – 4. Kafka, 39. Řípa, 52. Mikúš (Kafka), 54. Mikúš (Kafka, Kucharczyk), 60. Laš (Knotek)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Moravčík, Jeřábek "A", Sklenička, Kadlec "A", Pulpán, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna "C" – Hossa, Preisinger, Sýkora – Poletín, Lev, Schleiss
    HC Olomouc: Konrád (Vošvrda) – Vyrůbalík "C", Houdek, Jaroměřský, Valenta, Staněk, Ondrušek "A", Rašner – Laš "A", Knotek, Buc – Mikúš, Zeman, Kafka – Vodný, Řípa, Eberle – Jergl, Herman, Kucharczyk

    Rozhodčí: Fraňo, Svoboda – Lučan, Kis

    Diváci: 3 520
    bahis siteleri