Třinec – Pardubice 0:1 (kon.) | Plzeň – Olomouc 3:5 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 0:1 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
BK Mladá Boleslav
0:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
Berani Zlín
Středa 11.11.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš ČACHOTSKÝ - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Autorem vítězné branky je ČACHOTSKÝ.
     
    55:52
    Další povedený zákrok v podání zlínského Libora Kašíka! Jarůšek objel branku a následně do ideální pozice nabil Matěji Stříteskému, ovšem brankář PSG puk po akrobatickém zásahu schoval ve své lapačce!
     
    53:07
    Další vyloučení na straně zlínského PSG! Na trestnou lavici usedá obránce Martin Matějíček, jenž se proti pravidlům provinil hrubostí. Dočkáme se první branky tohoto utkání?
     
    50:20
    Na dnešní utkání si do ŠKOENERGO Arény našlo cestu 3748 diváků!
     
    44:39
    Šance pro domácí. Na dvě minuty za podražení je vyloučen Tomáš Žižka.
     
    43:09
    Obrovský závar teď vznikl před Řehořem! Několik střeleckých pokusů vyslal Tomáš Čachotský, ale ve většině případů trefil na brankovišti ležícího Voráčka.
     
    40:41
    Obrovská šance Boleslavi! Z protiakcí přispěchal aktivní Jarůšek, ovšem Kašík se proti jeho střele opravdu vyznamenal a předvedl parádní zákrok!
     
    39:34
    Trončinský třikrát obkroužil útočné pásmo a nakonec se přeci jen odhodlal ke střele! Mířil do horní poloviny branky, ovšem svůj cíl jen o vlásek minul!
     
    34:08
    A bude se vylučovat, Zlín si zahraje svou dnešní první kompletní přesilovou hru! Na trestnou lavici usedá právě Richard Jarůšek, jenž si odpyká dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    33:31
    Ihned po vhazování velice nebezpečně vypálil Filip Čech, jehož tvrdá rána jen o chloupek prosvištěla okolo levé tyče branky naprosto nicnetušícího Řehoře!
     
    31:00
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Dvě minuty za hákování si odsedí domácí forvard Lukáš Žejdl.
     
    30:05
    Další vyloučení na straně Beranů. Za katr usedá Ondřej Veselý – dvě minuty, sekání. Dokáží Bruslaři ve své třetí početní převaze uspět?
     
    29:06
    A málem přišel trest! Domácí se hnali do přečíslení 3 na 1, nakonec to na sebe celé vzal Lukáš Žejdl, avšak Kašík jeho pokus dokázal vyrazit maskou!
     
    24:24
    Řehoř si připisuje další zákrok, hra se přerušuje a bude se vylučovat. Za sekání si dvě minuty odsedí hostující Martin Cibák.
     
    22:42
    Domácí chybovali v rozehře a nabídli dobrou šanci Jiřímu Ondráčkovi! Ten si vybruslil od mantinelu, avšak střelou z mezikruží mířil těsně vedle!
     
    15:09
    Uvidíme první přesilovku a zahrají si ji domácí! Na dvě minuty za nedovolené bránění je vyloučen Oldřich Horák.
     
    13:15
    Ovšem Zlín umí také zahrozit! Filip Čech se dostal až do předbrankového prostoru, načež svým bekhendovým pokusem pořádně protáhl Řehoře, který však v poslední okamžik dokázal vytasit svůj pravý beton!
     
    11:26
    Zatím největší šance dnešního mače! Pabiška se dravě probojoval až do útočné třetiny, kde si počkal na z druhé vlny si najíždějícího Jarůška, jehož pokus jen o vlásek minul pravou tyč Kašíkovy pokladnice!
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Čachotský

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Havlík (ZLN)
    0:1   Hyka (MBL)
    2. série:
    0:1   Čech (ZLN)
    1:1   Jarůšek (MBL)
    3. série:
    1:2   Čachotský (ZLN)
    1:2   Stříteský (MBL)


    BK Mladá Boleslav: Řehoř (Cikánek) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Robar – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Látal, Urban, Pacovský – Hyka, Žejdl, Klimenta – Musil, Hruška, Bárta
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Urbanec, Marušák, Matějíček, Žižka, Kotvan, Horák – Kubiš, Holík, Říčka – Havlík, Vlach, Veselý – Čachotský, Cibák, Sýkora – Ondráček, Maruna, Čech

    Rozhodčí: Hribik, Hrubý – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 3748
    bahis siteleri