New Jersey – St. Louis 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:0 (kon.) | Philadelphia – Colorado 0:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 3:5 (kon.) | Detroit – Washington 1:0 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:4 (kon.)
Florida – Calgary 4:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 7:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:3 (kon.)
Dallas – Toronto 2:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
Calgary Flames
Středa 11.11.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:06
    Po chybě Colbornea trefil Grimaldi tyč! Mohlo být rozhodnuto.
     
    53:48
    Neuvěřitelné situace během několika vteřin! Panthers slavili branku, ale nejspíš šlo pouze o tyčku a do úniku se řítil Gaudreau. Toho zastavil fantastickým obranným zákrokem Gudbranson, ale tlak pokračoval velkou šancí Russella, jehož vychytal Luongo!
     
    51:37
    Po zblokovaných střelách Monahana se puk odrazil k dobře postavenému Widemanovi, který ale nedokázal překonat ležícího Luonga.
    Jaromír JÁGR - 4:3
     
    48:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Velice šťastným gólem se domácí dostávají opět do vedení! Po chybě Brodieho se puk dostal k JAROMÍRU JÁGROVI, jemuž ale střela zblízka vůbec nesedla. Puk přesto pod Rämovým levým betonem doklouzal do sítě, český veterán si tedy dnes připisuje druhý bod.
    Asistence: Nick Bjugstad.
     
    45:15
    Puk se odrazil k Trocheckovi, který ve skvělé pozici nedokázal usměrnit skákající puk do branky.
     
    40:49
    Po Giordanově podklouznutí se do šance řítil Jonathan Huberdeau, který se snažil zasunout puk za Räma bekhendem, finský brankář ale perfektně zasáhl betonem a odolal i dorážkám.
    Sean MONAHAN - 3:3
     
    38:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, Flames svou první přesilovku využívají. Při Brodieho nahození dobře pracoval před brankou Hudler, od něhož se puk odrazil k SEANU MONAHANOVI, který překonal Luonga.
    Asistence: Jiří Hudler, T.J. Brodie.
     
    37:36
    První přesilovka pro Calgary. Dvougólový Jones si rovnal puk ke střele, byl ale podražen Huberdeauem, který dostává dvě minuty.
     
    33:58
    Další velká šance malého amerického útočníka, tentokrát Gaudreau zakončoval golfákem a Luongo opět úspěšný!
    David JONES - 3:2
     
    26:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Druhý gól DAVIDA JONESE v utkání ukončuje hluchou pasáž hry a dostává hosty na rozdíl jediné branky. Jones převzal skvělý pas od Matta Stajana a řítil se sám na Luonga, kterého překonal přesnou střelou zápěstím.
    Asistence: Matt Stajan, Deryk Engelland
    Aaron EKBLAD - 3:1
     
    23:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Karri Rämö se tak moc soustředil na možnou střelu Jágra, že vyjel z branky až příliš, český útočník si toho všiml a předložil krásně puk AARONU EKBLADOVI, který zakončoval do prázdné branky.
    Asistence: Jaromír Jágr, Jonathan Huberdeau.
     
    20:58
    Gaudreau teď rychlým pohybem za brankou zmátl Luonga a vypadalo to, že puk zasune zpoza branky z levé strany, puk se ale nakonec výborně zachytil na čáře Brian Campbell.
    Reilly SMITH - 2:1
     
    15:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers si berou vedení zpět po podobném gólu jako v prvním případě. Střelu od modré hned po buly Rämö pouze vyrazil a nejrychleji se zorientoval REILLY SMITH, který dorazil puk za finského brankáře.
    Asistence: Alex Petrovic, Vincent Trocheck.
    David JONES - 1:1
     
    07:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď hostů srovnává stav na 1:1. Huberdeau a Campbell se srazili ve středním pásmu, puk si vzal Joe Colborne a z pravé strany ho pak přihrál před branku, odkud se odrazil k DAVIDU JONESOVI, jenž prostřelil první střelou Flames v zápase Luonga.
    Asistence: Joe Colborne.
    Vincent TROCHECK - 1:0
     
    05:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Jussi Jokinen projel s pukem ze středního pásma až do střelecké pozice, odkud prověřil Räma. Brankář hostí puk pouze vyrazil do prostoru před sebe, kam přijel VINCENT TROCHECK a puk zblízka dorazil za jeho záda. Druhá přesilovka Panthers už končí tedy gólem.
    Asistence: Jussi Jokinen, Brian Campbell.
     
    04:54
    Kris Russell nepustil Wilsona za pukem a rozhodčí to vyhodnotili jako nedovolené bránění. Další přesilovka pro Floridu.
     
    04:31
    Toto je asi odplata za tvrdý zákrok na Ekblada, Jooris se totiž krátce po návratu na led porval s Derekem MacKenziem. Domácí útočník v bitce rozdal více ran, což domácí fanoušci, kterých dnes v aréně tradičně moc není, náležitě ocenili.
     
    02:06
    Domácí si hned na úvod zahrají přesilovku. Dvě minuty za naražení na hrazení pro Joshe Joorise, který tvrdě atakoval Ekblada.

    Michal Muška

    Branky a nahrávky: 6. Trocheck (Jokinen, Campbell), 16. Smith (Petrovic, Trocheck), 24. Ekblad (Jágr, Huberdeau), 49. Jágr (Bjugstad) – 8. Jones (Colborne), 27. Jones (Stajan, Engelland), 39. Monahan (Hudler, Brodie)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad – Mitchell "C", Gudbranson – Kulikov, Petrovic – Huberdeau, Bjugstad, Jágr – Jokinen "A", Trocheck, R.Smith – Pirri, Bolland, Grimaldi – Howden, MacKenzie "A", Wilson. Trenér: Gerard Gallant.
    Calgary Flames: Rämö (Ortio) – Giordano "C", Brodie – Russell "A", Hamilton – Wideman "A", Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Frolík, Backlund, Bennett – Colborne, Stajan, Jones – Ferland, Grant, Jooris. Trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Morton, Pochmara – Nowak, Barton.

    Diváci: 11.242
    bahis siteleri