New Jersey – St. Louis 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:0 (kon.) | Philadelphia – Colorado 0:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 3:5 (kon.) | Detroit – Washington 1:0 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:4 (kon.)
Florida – Calgary 4:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 7:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:3 (kon.)
Dallas – Toronto 2:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 2:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
7:5 (1:3, 3:2, 3:0)
Ottawa Senators
Středa 11.11.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Dělovku Karlssona od modré čáry s velkou námahou zastavil finský gólman, který stačil přikrýt puk před případnou dorážkou!
     
    58:43
    Teď měl ale obrovskou šanci Patrick Wiercioch, který si sjel před bránu, ale v tísni dvou beků Predatorů nedokázal využít dobrou přihrávku zpoza brány.
     
    57:26
    Snížení se Ottawě snažil získat Mike Hoffman, ale jeho rána šla těsně nad bránu. Sens mezitím odvolali Andersona a zkouší to v šesti!
     
    55:54
    A na druhé straně už mohlo být definitivně rozhodnuto, jenže to by musel Sissons zamířit ještě o něco lépe než do tyče!
    51:43 Gabriel BOURQUE - 7:5
     
    51:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    A sedmá branka Nashvillu je na světě! Obrovský tlak domácích dospěl ke střele od modré čáry, kterou Craig Anderson vyrazil pouze k GABRIELU BOURQUEMU. Toho neubránil Karlsson a puk tak skončil v odkryté části branky. Asistence: Austin Watson, Mattias Ekholm
    50:09 Barret JACKMAN - 6:5
     
    50:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Andersonovi nepomohla ani tyč a Nashville jde podruhé v zápase do vedení! Na útočný výlet se vydal další obránce, BARRET JACKMAN, který přihrával před bránu a kotouč se po dvou odrazech od bruslí ottawského beka Borowieckého dostal až za brankovou čáru. Asistence: Seth Jones, Mike Ribeiro
     
    49:43
    Jeden z domácích se podél mantinelu protáhl až k mantinelu, ale zakončení zastavila zřejmě tyč Andersonovy brány!
     
    46:17
    Obrovská chyba v obraně Ottawy věnovala další slibnou šanci domácím. Hodgson dostal puk před bránu, ale přes pozorného Andersona svou druhou branku v utkání nepřidal. Je tady komerční přestávka.
     
    44:31
    A nyní se vyznamenal Rinne, který stačil reagovat na nebezpečnou ránu z hranice brankoviště!
     
    44:16
    Seth Jones zaměstnal hostujícího brankáře několika tvrdými pokusy, ale ze závaru před bránou se domácí neprosadili! Sledujeme skvělou pasáž!
    42:29 Mattias EKHOLM - 5:5
     
    42:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nevyužitá šance může Hoffmana mrzet dvojnásob, neboť domácí krátce po této akci vyrovnávají. Nashville se udržel v útočném pásmu, kotouč se odrazil k Ellisovi, který šikovně zadovkou našel MATTIASE EKHOLMA a ten tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Třetí branka domácích, kterou vsítil obránce! Asistence: Ryan Ellis, Austin Watson
     
    42:05
    Mike Hoffman bez problémů přebruslil dva obránce Nashvillu, ale podruhé v tomto utkání v souboji jeden na jednoho proti Rinnemu neuspěl.
    39:08 Curtis LAZAR - 4:5
     
    39:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže i hodně nepovedenou přesilovou hru se nakonec hostům podařilo využít! Na straně střídaček měl v útočném pásmu obrovské množství času i prostoru Hoffman, který protáhl Rinneho a odražený puk si před brankovištěm našel CURTIS LAZAR, jenž bleskovou dorážkou poslal Ottawu znovu do vedení. Asistence: Mike Hoffman, Mark Stone
     
    37:26
    Ryan si sebral odražený kotouč, Miikka Salomaki (NSH) ho podrazil a je z toho přesilová hra Senátorů.
    29:32 Erik KARLSSON - 4:4
     
    29:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující trenér si po čtvrté brance domácích vybral oddechový čas a ten se, zdá se, vyplácí! Senátoři si pokyny trenéra vzali očividně k srdci a velmi rychle vyrovnávají! Bleskový protiútok do rozhozené obrany vykombinovala dvojice Ryan-Zibanejad výborně a právě druhý zmíněný poslal puk na hůl dojíždějícího ERIKA KARLSSONA, který přesnou střelou opět srovnal stav utkání a napravil tak své zaváhání u gólu Romana Josiho. Asistence: Mika Zibanejad, Bobby Ryan
    28:51 Austin WATSON - 4:3
     
    28:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Skvělý obrat domácího celku je dokonán! Další vyhrané vhazování znamenalo zisk puku ve prospěch Predátorů, od modré čáry poté na Andersona přiletěla dobrá střela, kterou hostující brankář vůbec neviděl a na teč v podání AUSTINA WATSONA navíc reagovat prostě a jednoduše nemohl. Asistence: Seth Jones, Gabriel Bourque
    27:57 Roman JOSI - 3:3
     
    27:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Domácí obránce ROMAN JOSI získal puk u červené čáry, u té modré si doslova povodil hostujícího kapitána Karlssona a poté už si tváří v tvář s brankářem Ottawy věděl rady. Krásná akce švýcarského reprezentanta! Bez asistence.
    26:23 Shea WEBER - 2:3
     
    26:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra Nashvillu! Domácí se usadili v útočném pásmu hned po vyhraném buly, sražená střela skončila na hokejce Neala, který chytře zadovkou našel SHEA WEBERA, který pohotovou ranou do odkryté části brány snížil! Asistence: James Neal, Filip Forsberg
     
    26:15
    Celá střídačka Nashvillu teď hodně hlasitě signalizovala přestupek proti pravidlům a nakonec je také vyslyšena! Na trestnou lavici usedá podruhé v zápase Patrick Wiercicoch (OTT). Tentokrát je bek Ottawy potrestán za vyhození puku do hlediště.
     
    22:10
    Milan Michálek našel bekhendovou přihrávkou zcela volného Pageaua, jenž však nedokázal zpracovat neposedný kotouč a Rinne nakonec zasahovat nemusel. I tak se jednalo o velkou šanci Sens.
    19:23 Zack SMITH - 1:3
     
    19:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hosté dokázali udeřit ve vlastním oslabení! Zadovku Josiho na modré čáře nezpracoval Fisher, kterému kotouč vypíchl ZACK SMITH, jenž poté mířil sám na Rinneho a toho přesnou střelou překonal. Druhá branka v zápase pro hostujícího hráče číslo 15! Bez asistence.
     
    17:37
    Anderson si na druhé straně připsal velmi dobrý zákrok, nicméně Ottawa bude hrát v oslabení. Za držení je vyloučen Patrick Wiercioch (OTT).
     
    17:05
    Hostující Mike Hoffman nabral velkou rychlost, díky které prosvištěl mezi dvěma beky Nashvillu, ale ani on tváří v tvář Rinnemu neuspěl!
     
    15:18
    Zakázané uvolnění znamenalo vhazování v pásu Ottawy, ale ta se velmi rychle dostala do velké šance! Bobby Ryan se od mantinelu pěkně prokličkoval až před bránu, avšak Rinneho bekhendovým zakončením nepřekonal!
     
    14:18
    Za sekání je vyloučen Seth Jones (NSH), jenž tedy oslabuje Nashville, který bude čelit druhé přesilovce Senátorů.
     
    13:21
    Velká šance na navýšení vedení hostujícího celku! Po rychlé výměně puku mezi Ryanem a Zibanejadem došlo před ránou k zajímavé přihrávce, jenž jen o centimetry minula hokejku najíždějícího si Chiassona.
     
    07:11
    Za faul kolenem si jde na trestnou lavici odpočinout Jared Cowen (OTT). První přesilová hra pro domácí.
    06:55 Colton SISSONS - 1:2
     
    06:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Na začátku zápasu se nám roztrhl pytel s góly! Anderson zpoza vlastní brány rozehrál po mantinelu, avšak na modré čáře kotouč zastavil Ryan Ellis, který okamžitě střílel a povedenou tečí se tentokrát prezentoval COLTON SISSONS. Gólman Sens na tuto změnu směru střely od modré jen horko těžko reagoval a nakonec musel lovit puk ze sítě. Asistence: Ryan Ellis
    05:54 Zack SMITH - 0:2
     
    05:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté zničehonic přidávají druhou branku! Obrana Predátorů si neporadila s kotoučem, který záhy ztratila a rychlou střelu na bránu poté vyslal Cowen. Pekka Rinne dokázal puk vyrazit jen do ZACKA SMITHE, od kterého se kus černé pryže odrazil do sítě domácího brankáře. Trochu smolný moment pro finského gólmana. Asistence: Jared Cowen, Chris Neil
    04:33 Milan MICHÁLEK - 0:1
     
    04:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže Senátoři se velmi rychle dostali zpátky do útočného pásma a nakonec slaví branku. Karlsson na modré čáře chvíli podržel kotouč a poté ke střele vybídl Ryana. Svižný pokus amerického hráče tečoval před bránou skvěle postavený MILAN MICHÁLEK a Rinne neměl šanci reagovat! Asistence: Bobby Ryan, Erik Karlsson
     
    03:55
    Dlouhá výhoda hostujícího celku je u konce a na trestnou lavici už míří James Neal (NSH), který se provinil podražením Mikea Hoffmana.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 7. Sissons (Ellis), 27. Weber (Neal, Forsberg), 28. Josi, 29. Watson (Jones, Bourque), 43. Ekholm (Ellis, Watson), 51. Jackman (Jones, Ribeiro), 52. Bourque (Watson, Ekholm) – 5. Michálek (Ryan, Karlsson), 6. Smith (Cowen, Neil), 20. Smith, 30. Karlsson (Zibanejad, Ryan), 40. Lazar (Hoffman, Stone)


    Nashville Predators: Rinne (Mazanec) – Josi, Weber "C", Ekholm, Ellis, Jackman, Jones – Forsberg, Fisher "A", Neal "A" – Salomaki, Ribeiro, C.Smith – Wilson, Jarnkrok, Hodgson – Bourque, Gaustad, Watson
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Methot, Karlsson "C", Wiercioch, Ceci, Cowen, Borowiecki – Hoffman, Turris "A", Stone – Prince, Zibanejad, Ryan – Michálek, Pageau, Chiasson – Z.Smith, Lazar, Neil "A"

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Graham Skilliter – Derek Amell, Matt MacPherson

    Diváci: 16.963
    bahis siteleri