New Jersey – St. Louis 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:0 (kon.) | Philadelphia – Colorado 0:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 3:5 (kon.) | Detroit – Washington 1:0 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:4 (kon.)
Florida – Calgary 4:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 7:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:3 (kon.)
Dallas – Toronto 2:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 2:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Toronto Maple Leafs
Středa 11.11.2015, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Niemi už je na střídačce a Dallas zkusí vyrovnat v šesti hráčích!
    Jake GARDINER - 2:3
     
    56:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká rána pro Stars, kteří opět inkasují a v závěru třetí části budou muset dotahovat! Kadri bekhendem poslal puk jen do rohu, kde si jej přivlastnil van Riemsdyk, po jehož přiťuknutí na modrou čáru se střelou z první prosadil JAKE GARDINER. Niemimu prošel puk těsně nad pravým ramenem. Asistence: James van Riemsdyk, Leo Komarov.
    Pierre-Alexandre PARENTEAU - 2:2
     
    52:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hráči Toronta se radují ze vstřelené branky, která znamená vyrovnání na 2:2! Reilly se vydal k zadnímu mantinelu, odkud přihrál do ohně, kde se nejlépe zorientoval PIERRE-ALEXANDRE PARENTEAU, jenž trefil brusli Jordieho Benna, od které putoval puk za brankovou čáru. Bez asistence.
    Vernon FIDDLER - 2:1
     
    45:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Velké zaváhání Jamese Reimera daruje domácím překvapivou branku! VERNON FIDDLER bekhendem poslal puk do brankoviště, kde hostující gólman nechal skulinku mezi levou tyčkou a ramenem, kam útočník Stars vtěsnal kotouč. Asistence: Jason Demers.
    Patrick SHARP - 1:1
     
    39:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Třiatřicet vteřin před koncem druhé části se domácím konečně povedlo překonat Jamese Reimera! Autorem branky je PATRICK SHARP, kterému u zadního mantinelu vrátil kotouč Demers a bývalý hráč Chicaga z brankové čáry s porcí štěstí dostal puk za záda brankáře. Asistence: Jason Demers, Johny Oduya.
     
    25:30
    Seguin v roli falešného obránce dvakrát vystřelil, v prvním případě rozhodil Reimera tečovanou ranou a z dorážky trefil břevno!
     
    24:48
    Jokipakka vyhodil na icing, Dion Phaneuf mezitím ale sekl do soupeřovy hokejky a je vyloučen.
     
    22:46
    Nyní už ano! Radek Faksa dostal chytrý pas od Roussela, ale poté vystřelil z výborné pozice nad horní tyč.
     
    21:32
    Obrovskou šanci Toronta bravurně zhatil Niemi! Van Riemsdyk zadovou vybýdl ke skórování Kadriho, ale Niemi se blýskl výborným zákrokem lapačkou.
    Peter HOLLAND - 0:1
     
    18:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Stars opět v oslabení inkasují a do vedení tak jde kanadský tým! Tyler Bozak přenechal puk Gardinerovi, jehož střelu od modré šikovně tečoval PETER HOLLAND a připsal si svůj druhý přesný zásah v sezóně. Asistence: Jake Gardiner, Tyler Bozak.
     
    17:05
    První přesilovou hru si zahrají Maple Leafs. Oduya za Niemim zezadu držel Matthiase a vysloužil si dvouminutový trest.
     
    14:09
    Klingberg jen tak nahodil kotouč od modré, Reimer jej betonem vyrazil k Hemskému, před kterým zívala prázdná branka, ovšem český útočník znovu potvrdil, že zkrátka není střelec a branku přestřelil.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 40. Sharp (Demers, Oduya), 46. Fiddler (Demers) – 19. Holland (Gardiner, Bozak), 53. Parenteau, 57. Gardiner (van Riemsdyk, Komarov)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski (A), Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn (C), Seguin, Sharp – Janmark, Eakin, Spezza – Hemský, Fiddler (A), Sceviour – Roussel, Faksa, Ničuškin.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bibeau) – Gardiner, Phaneuf (C), Hunwick (A), Rielly, Harrington, Polák – van Riemsdyk, Kadri, Komarov – Matthias, Bozak (A), Parenteau – Grabner, Spaling, Lupul – Holland, Froese, Boyes.

    Rozhodčí: Hebert, Leggo – Heyer, Henderson

    Diváci: 18 266
    bahis siteleri