Real Sociedad – Sevilla 2:0 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 0:4 (kon.) | Espanyol – Malaga 2:0 (kon.)
Valencia – Las Palmas 1:1 (kon.) | La Coruňa – Celta Vigo 2:0 (kon.)
konec
Deportivo La Coruňa
2:0 (1:0)
Celta de Vigo
Sobota 21.11.2015, 22:05 • Estadio Municipal de Riazor • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že dnešní duel sledovalo 30666 diváků se s vámi loučím a přeji dobrou noc! (00:13:25)
     
    Galicijské derby je u konce! Sledovali jsme velmi atraktivní utkání se šancemi na obou stranách a velkým množstvím osobních soubojů – prostě galicijské derby, jak má být! V závěru se sice hosté nadechovali k tlaku, ale Deportivo nakonec vstřelilo druhý gól. Nebo takhle – nevstřelilo, on si ho totiž dal Jonathan Castro bizarním způsobem sám...
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Jonathan CASTRO - 2:0
     
    90+4
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    O vítězi galicijského derby je rozhodnuto díky neuvěřitelnému gólu, který jsem v životě neviděl! Álvarez vyběhl daleko za hranici pokutového území, ale JONNY CASTRO si myslel, že je stále ve své svatyni, a tak zahrál jakousi "malou domů", která samozřejmě skončila až v síti! Něco tak bizarního jsem už nějaký ten pátek neviděl...
     
    90+3
    Domácí znovu odkopli míč do bezpečí a zdá se, že o vítězi je už rozhodnuto.
     
    90+2
    John Guidetti tvrdě narazil na zeď jménem Pedro Mosquera, který se poté zbavil hned dvou hráčů soupeře a založil další rychlý protiútok Deportiva.
     
    90
    Už známe i délku nastavení, to bude hned pětiminutové!
     
    89
    Nyní se hosté přeci jen dostali k souvislejší kombinaci, ale obětavě se vrátil Bergantiños a na pravé straně získal míč zpět pro barvy La Coruni.
     
    88
    Před námi už jsou poslední minuty základní hrací doby a hráči v modrobílých dresech posílají na soupeřovu polovinu jeden míč za druhým. Zdá se, že o vítězi je rozhodnuto.
     
    87
    Domácí se velmi svědomitě brání a nedovolují čtvrtému týmu tabulky, aby se dostal k závěrečnému tlaku. Nyní se to pokusil změnit John Guidetti, ale ani střídající útočník Celty Vigo nepochodil.
    85.
     
    85
    Germán Lux musel po delší době zasahovat, ale s pokusem Aspase z hranice pokutového území mířícím přímo doprostřed brány si poradil doslova levou zadní.
     
    84
    Nyní to přehnal s důrazem Nolito, který bude po dnešním výkonu asi hodně kritizován – neproměněná penalta, poměrně nevýrazný výkon a ještě k tomu žlutá karta mluví za vše.
     
    83
    Emoce se nám začínají projevovat, hra je plná zbytečně agresivních zákroků a diváci lační po "krvi" hostujících fotbalistů...
     
    82
    Do pokutového území Deportiva po dlouhé době proletěl poměrně nebezpečný centr, který ale vyběhnuvší Lux ve spolupráci s Navarrou odvrátil do bezpečí.
     
    80
    Právě Juanfran nyní opouští hrací plochu, na jeho místo nastupuje Jonás Gutiérrez.
     
    79
    Nakonec jsou z toho žluté karty pro Jonnyho Castra a právě Juanfrana.

    Vojtěch Balon

    Branky: 23. Lucas, 90+4. J. Castro (vla.)

    Karty:   23. Lucas (DEP), 25. Lux (DEP), 53. Mosquera (DEP), 53. Jonathan Rodríguez (DEP), 70. Luisinho (DEP), 79. Juanfran (DEP) – 40. P. Hernández (CVG), 79. J. Castro (CVG), 84. Nolito (CVG)

    Neproměněná penalta: 26. Nolito (CVG), brankář Lux zneškodnil


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:1. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:13.
    Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran (80. Gutiérrez), Arribas, Sidnei, F. Navarro – Cani (68. Fajr), Bergantiños, Mosquera, Luisinho – Lucas, Jonathan Rodríguez (75. Laure).
    Náhradníci: Manu – O. Riera, Laure, Cartabia, Fajr, Lopo, Gutiérrez.

    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo, Sergi Gómez, Fontàs (58. Planas), J. Castro – Augusto Fernández, Wass – Orellana, P. Hernández (72. Guidetti), Nolito – Aspas.
    Náhradníci: Blanco – Guidetti, Dražić, Madinda, Planas, Señé, B. Fernández.

    Rozhodčí: Álvarez – Gallego, Marco

    Diváci: 30666
    bahis siteleri