Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 2:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 7:6 (2:1 po s.n.) | K. Vary – Vítkovice 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Kometa Brno
Pátek 27.11.2015, 17:30 • SD ARÉNA, Chomutov • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Roman ČERVENKA - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    54:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovský kapitán Michal Vondrka zachytil brněnské vyhození obloučkem a přihrávkou z pravé strany našel ROMANA ČERVENKU, který vrací domácímu celku dvoubrankové vedení. Asistence: Michal Vondrka.
    Leoš ČERMÁK - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    52:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá i druhou početní výhodu v dnešním duelu. Po nepřesné rozehrávce zachytil kotouč Dujsík, jenž ho poslal na LEOŠE ČERMÁKA, který střelou z levého kruhu překonal Kopřivu. Puk prošel chomutovskému brankáři nad ramenem. Asistence: Tomáš Dujsík.
     
    43:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak nakonec to byla branka! Puk tak rychle vylétl ze sítě, že to nebylo chvíli jisté. Střelu Petra Šidlíka tečoval před brankou ONDŘEJ DLAPA. Asistence: Petr Šidlík a Antonín Dušek.
    Vladimír RŮŽIČKA - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    38:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se Pirátům podařilo dnes využít početní výhodu. Vondrka našel za brankou Červenku, který rychlou přihrávkou před Čiliaka našel VLADIMÍRA RŮŽIČKU, jenž vrací Chomutovským vedení. Asistence: Roman Červenka a Michal Vondrka.
    Martin DOČEKAL - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    24:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Káňa našel u modré čáry Kováčika, jehož pokus Kopřiva vyrazil, ale pohotový MARTIN DOČEKAL dostal kotouč za záda brankáře Pirátů a srovnává stav zápasu na 1:1. Asistence: Jozef Kováčik a Jan Káňa.
    Jan RUTTA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    00:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je parádní začátek pro domácí barvy! JAN RUTTA si nabruslil do mezikruží a rychlou střelou po Červenkově přihrávce otevírá skóre zápasu. Asistence: Roman Červenka.
    Marken.cz

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 1. Rutta (Červenka), 39. Růžička (Červenka, Vondrka), 44. Dlapa (Šidlík, Dušek), 55. Červenka (Vondrka) – 25. Dočekal (Kováčik, Káňa), 53. Čermák (Dujsík)


    Piráti Chomutov: Kopřiva (Strmeň) – Skinner, Rutta, Jánošík, Harant, Pereťagin, Šidlík, Dlapa – Tomica, Červenka, Pospíšil – Vondrka "C", Růžička, Květoň – Sklenář, Kämpf, Chlouba – Hřebejk "A", Dušek, Veselý. Trenér: Vladimír Růžička starší
    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kaberle "A", Štindl, Hanzlík, Kuboš, Malec, Kováčik, Dujsík – Ostřížek, Němec, R. Zohorna – Káňa, Čermák "C", Svoboda – Burian, Koreis "A", H. Zohorna – Mrázek, Dočekal, Raška. Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Hribik, T. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda

    Diváci: 5 056
    bahis siteleri