Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 2:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 7:6 (2:1 po s.n.) | K. Vary – Vítkovice 1:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
BK Mladá Boleslav
7:6 (4:0, 2:4, 0:2 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 27.11.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lukáš ŽEJDL - 7:6
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Mladá Boleslav.
    Rozhodující samostatný nájezd si připsal LUKÁŠ ŽEJDL, který rozhodl o druhém vítězství domácích v řadě po samostatných nájezdech.
     
    61:35
    Miroslav Indrák (PLZ) byl potrestán osobním desetiminutovým trestem za nesportovní chování. Zápas pro něj tedy končí předčasně.
     
    61:14
    Sklenička na modré zlomil při střele hůl a do protiútoku se hnal Trončinský, který dokázal i přes to, že jej bránili dva hráči a upadl zakončit. Puk ale mezi Polívkovými betony neprošel.
     
    50:56
    Dominik Kubalík mohl přidat veledůležitou branku, puk ale nasměroval jen na levý Rittichův beton a boleslavský brankář kotouč bez problémů vykopl.
     
    50:56
    Do úniku se dostal Dominik Kubalík, jenž byl při koncovce hákován! Pojede se trestné střílení! Fauloval Stříteský (MBL)
     
    47:57
    Dnešní utkání sleduje 3 997 diváků.
     
    45:24
    Oddechový čas pro domácí.
    45:24 Jaroslav KRACÍK - 6:6
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    45:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Boleslavská obrana je dnes opravdu značně děravá a bezzubá. Obránci Bruslařů nechali trestuhodně volného JAROSLAVA KRACÍKA, který si mohl před Rittichem dělat skoro, co chtěl a ranou z mezikruží ho donutil inkasovat i pošesté v tomto utkání. Asistence: Miroslav Indrák.
    42:55 Lukáš PULPÁN - 6:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    42:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ PULPÁN dostal skvělou přihrávku zpoza brány a v mezikruží se napřáhl a překonal Davida Ritticha v domácí brance. Asistence: Michal Poletín.
     
    42:30
    Radan Lenc byl faulován, následně se strhla ještě menší potyčka. Jediným vyloučeným je ale David Sklenička (PLZ), který dostal dvě minuty za napadení.
     
    41:48
    Bárta namazal Holému, který od modré vystřelil a puk jako by už byl v brance, jenže odrazem o tyčku se dostal zpět. Nebude se volat ani video, rozhodčí hned rozpažil.
     
    38:39
    Dvě minuty za hákování dostal Jakub Lev (PLZ). Dočkáme se ještě další branky?!
     
    38:37
    Výhoda domácích!
    36:52 Miroslav INDRÁK - 6:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí opět inkasují. MIROSLAV INDRÁK byl v těsné blízkosti brankoviště nikým nehlídán a z bezprostřední blízkosti poklidně prostřelil Davida Ritticha i počtvrté v tomto utkání. Asistence: Jaroslav Kracík, Jakub Lev.
     
    36:17
    Popravdě, já ani zbytek stadionu včetně domácí střídačky asi nevíme, čím se měl Jiří Kučný (MBL) provinit, ale hlavní rozhodčí jej posílá na trestnou lavici poté, co signalizoval nedovolené bránění.
     
    33:27
    Přísné vyloučení pro domácí, ale na to se nikdo neptá. Sudí jsou jako vždy nekompromisní. V rohu byl nejspíše podražen Jaroslav Kracík. Dvě minuty odpyká Tomáš Urban (MBL).
     
    32:19
    Richard Jarůšek si málem připsal hattrick! Při svém úniku ale jen těsně minul prostor mezi brankářem a pravou tyčí.
     
    29:37
    Boleslavští se budou bránit. Dvě minuty za podražení dostal Michal Bárta (MBL).
    28:14 Miroslav INDRÁK - 6:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečné, co se dnes v Mladé Boleslavi odehrává. Domácí se nejspíše budou muset ještě strachovat o výsledek. MIROSLAVU INDRÁKOVI nahrál do pravého kruhu jeho loňský spoluhráč z juniorky Dominik Kubalík a prvně jmenovaný překonal domácího brankáře jedovatou střelou k pravé tyči. Asistence: Dominik Kubalík, Jaroslav Kracík.
    25:41 Richard JARŮŠEK - 6:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Během 21 sekund padla další branka. Hostující obrana opět úplně zcela zapomněla na RICHARDA JARŮŠKA, který dostal hodně prostoru na to, aby mazácky překonal Patrika Polívku ranou z pravého kruhu a zavěsil pod víko. Asistence: Jiří Kučný.
    25:20 Marcel HOSSA - 5:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ve městě automobilů se konají gólové hody. Indiáni snižují zásluhou MARCELA HOSSY, který se v pravém kruhu napřáhl a překonal Davida Ritticha střelou nad vyrážečku. Asistence: Lukáš Pulpán, Ján Sýkora.
     
    24:47
    První vyloučení na straně Mladé Boleslavi. Dvě minuty za podražení dostal Tomáš Voráček (MBL).
    24:35 Tomáš URBAN - 5:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    24:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři si svůj čtyřgólový náskok berou zpět. TOMÁŠ URBAN nejdříve odvedl dobrou práci za hostující brankou, poté nahrál Michalu Bártovi a ten z prostoru mezi modrou čárou a mezikružím vystřeli, přičemž puk tečoval a síť plzeňské branky rozvlnil právě Urban.
    22:01 Lukáš PULPÁN - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na modré se napřáhl LUKÁŠ PULPÁN a jeho střela skončila bez teče až za Rittichovými zády. Indiáni tedy také využívají přesilovku. Asistence: Ján Sýkora, Marcel Hossa.
     
    21:25
    Boleslavští faulovali. Plzeň si vytvořila velký tlak v pásmu a držení protihráče se dopustil Michal Bárta (MBL), který dostal dvě minuty na trestné lavici.
     
    18:27
    Indiáni jdou znovu do čtyř. Dvě minuty za držení protihráče dostal Jaroslav Kracík (PLZ).
    17:21 Tomáš URBAN - 4:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři vedou nevídaně v souboji o druhé místo v tabulce nad Plzní dvě a půl minuty před koncem prvního dějství už 4:0. Dokonce prolomili i své přesilovkové trápení. Na modré čáře se napřáhl Matěj Stříteský, jehož ránu tečoval pod břevno TOMÁŠ URBAN. Asistence: Matěj Stříteský, David Výborný.
     
    17:00
    Hrou vysokou holí se provinil Jan Holý (PLZ), který znovu oslabuje svůj celek. Na trestné lavici by měl strávit dvě minuty.
     
    14:48
    Nyní jsme ale měli možnost zhlédnout zatím největší šanci tohoto utkání na plzeňské straně. Na modré se dostal k puku Marcel Hossa, který jel na Davida Ritticha úplně sám. Útočník indiánů ale zakončil jen do brankářova těla.
     
    12:47
    Ve stejném čase dochází ke střídání plzeňských brankářů. Matěje Machovského nahradil Patrik Polívka.
    12:47 Marek TRONČINSKÝ - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    12:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Indiáni nechali ujet MARKA TRONČINSKÉHO, který svůj samostatný nájezd dotáhl do zdárného konce. Puk poslal ve výhodě domácích pod břevno. Asistence: Richard Jarůšek, David Výborný.
     
    05:53
    Dvě minuty za podražení vyfasoval David Sklenička (PLZ), který oslabuje svůj celek v krátkém časovém úseku podruhé.
     
    05:45
    Domácí mají výhodu!
    04:57 Matěj STŘÍTESKÝ - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    04:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po necelých pěti odehraných minutách vede Bruslařský klub v bitvě o druhé místo v tabulce už dvougólovým rozdílem. Na modré se napřáhl reprezentační obránce MATĚJ STŘÍTESKÝ a puk skončil až mezi třemi tyčemi. Asistence: Lukáš Pabiška.
     
    04:15
    Jsme svědky prvního vyloučení tohoto zápasu. Marcel Hossa (PLZ) dostal dvouminutový trest za hákování. Prolomí Boleslav přesilovkové trápení a navýší svůj náskok, nebo se indiáni ubrání?
    3:18 Richard JARŮŠEK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zrovna jsem chtěl napsat, že oba týmy hrají spíše opatrně a vyčkávají na soupeřovy chyby. Jedna taková ale přišla. Plzeňští beci si neohlídali RICHARDA JARŮŠKA, který dostal k pravému mantinelu přihrávku a z pravého kruhu poslal puk až za záda Matěje Machovského. Asistence: Marek Trončinský, Ctirad Ovčačík.
     
    01:47
    Urban trefil z dorážky břevno hostující branky.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 4. Jarůšek (Trončinský, Ovčačík), 5. Stříteský (Pabiška), 13. Trončinský (Jarůšek, Výborný), 18. Urban (Stříteský, Výborný), 25. Urban (Bárta, Látal), 26. Jarůšek (Kučný), rozh. náj. Žejdl – 23. Pulpán (Sýkora, Hossa), 26. Hossa (Pulpán, Sýkora), 29. Indrák (Kubalík, Kracík), 37. Indrák (Kracík, Lev), 43. Pulpán (Poletín), 46. Kracík (Indrák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Jarůšek (MBL)
    1:1   Pulpán (PLZ)
    2. série:
    1:1   Lenc (MBL)
    1:1   Kracík (PLZ)
    3. série:
    2:1   Žejdl (MBL)
    2:1   Hossa (PLZ)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Cikánek) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Kučný, Trška, Ovčačík – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Látal, Urban, Bárta – Hyka, Žejdl, Lenc – Kubica, Hruška, Musil
    HC Škoda Plzeň: Machovský (13. Polívka) – Chalupa, Jeřábek, Pulpán, Holý, Sklenička, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Schleiss – Hossa, Preisinger, Sýkora – Poletín, Lev, Beran

    Rozhodčí: Polák, Pavlovič – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 3 997
    bahis siteleri