Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Minsk – Novokuzněck 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:5 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Dinamo Minsk
5:4 (3:1, 1:2, 0:1 - 0:0)
Metallurg Novokuzněck
Pátek 04.12.2015, 17:30 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Rozhodující nájezd proměnil RYAN VESCE.
     
    47:17
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Minsk přichází o tříbrankový náskok!! Cade Fairchild nabral rychlost ve středním pásmu, přejel do toho útočného a poslal puk na pravou stranu na úplně volného KIRILLA LEBEDĚVA a Glass už se nestačil přesunout a inkasuje počtvrté. Asistence: Cade Fairchild.
     
    38:38
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Je zde rozdíl pouze jediné branky!! Na modré čáře dostal kotouč NIKITA LJAMIN, který udělal pár kroků k brance Glasse a pak střelou zápěstím rozvlnil síť. Asistence: Alexander Romanov, Robert Kousal.
     
    37:03
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali snížení ještě před koncem druhého dějství! Nádhernou individuální akcí se blýskl KIRILL LEBEDĚV, který skvěle oklamal obránce a bekhendovou kličkou zasunul puk za Glasse. Asistence: Alexander Romanov, Artur Amirov.
     
    23:06
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý gól v síti Novokuzněcku je na světě!! Alexander Pavlovič poslal puk z levé strany na hranici kruhu na ANDREJE MICHALJOVA, který tvrdou ránou překonává Podjapolskijho. Asistence: Alexander Pavlovič.
     
    18:15
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle přidávají třetí branku!! Fenomenální přihrávku přes celé útočné pásmo od pravého mantineulu vymyslel Nick Bailen, který našel před brankou MATTA ELLISONA, jenž překonává potřetí brankáře Novokuzněcku. To byla opravdu oku lahodící akce. Asistence: Nick Bailen.
     
    14:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Bleskurychlá otočka Minsku!! Střelu Alexandera Matěruchina Karejev vyrazil jen před sebe k Andreji Stěpanovovi, jehož dorážku bravurně pokryl brankář Novokuzněcku, kotouč se však odrazil k SERGEJI DROZDOVI, který měl před sebou prázdnou bránu a tu s přehledem trefil. Asistence: Andrej Stěpanov, Alexander Matěruchin.
     
    13:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají skóre utkání. Z rohu kluziště Nikita Komarov přihrával do předbrankového prostoru, kde si z pozice obránce sjel NICK BAILEN a svou střelou překonává Karejeva. Asistence: Nikita Komarov.
     
    07:51
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Zpoza brány nechala domácí obrana vybruslit Andreje Karavajeva, kterému puk trochu utekl, naštěstí pro Mettalurg doputoval přímo na hokejku ALEXEJE RAZUMOVA, který trefuje odkrytou Glassovu klec. Asistence: Andrej Karavajev, Stanislav Butuzov.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 14. Bailen (Komarov), 15. Drozd (Stěpanov, Matěruchin), 19. Ellison (Bailen), 24. Michaljov (Pavlovič), rozh. náj. Vesce – 8. Razumov (Karavajev, Butuzov), 38. Lebeděv (Romanov, Amirov), 39. Ljamin (Romanov, Kousal), 48. Lebeděv (Fairchild)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Zemčenko (NOV)
    1:1   Vesce (MIN)
    2. série:
    1:1   Lebeděv (NOV)
    1:1   Stěpanov (MIN)
    3. série:
    1:1   Kaprizov (NOV)
    1:1   Meleško (MIN)
    4. série:
    2:1   Vesce (MIN)
    2:1   Komaristij (NOV)


    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Šinkevič (A), Bailen, Lisovec, Krajíček, Filičkin, Gunderson, Znacharenko – Cheechoo (C), Ellison, Vesce – Matěruchin, Drozd, Stěpanov – Meleško, Kolcov (A), Komarov – Ambrožejčik, Pavlovič, Michaljov
    Metallurg Novokuzněck: Karejev (Podjapolskij) – Manuchov, Faichild, Amirov, Ljamkin, Skutar, Glebov, Postnikov, Kamalov – Kaprizov, Kousal, Kazakov (A) – Mitrjakov, Romanov (C), Komaristij – Orlov, Zemčenko, Lebeděv – Butuzov, Razumov, Karavajev

    Rozhodčí: Beljajev, Vasiljev – Aljošin, Nestěrov
    bahis siteleri