Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Minsk – Novokuzněck 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:5 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
4:3 (1:0, 2:3, 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 04.12.2015, 10:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Příjemné páteční dopoledne při sledování online přenosu z utkání Kontinentální hokejové ligy, ve kterém tentokrát zamíříme až na dalekou ruskou Sibiř na led Admiralu Vladivostok, jenž na svém ledě od 10:30 přivítá celek Jugry Chanty-Mansijsk.
     
    Jugra Chanty-Mansijsk

    Hostující celek po výtečném vstupu do letošní sezóny, kdy v jednu chvíli dokonce držel druhou příčku na Východě, jakoby pomalu ztrácel dech a v současnosti již vypadl z elitní osmičky Východní konference. Aktuálně hráči Jugry drží desátou pozici a šestibodovou ztrátu na osmý Nižněkamsk, ten má však odehráno o jedno utkání méně. Forma hostů v poslední době opravdu nebyla bůhvíjak dobrá a teprve v posledním vítězném duelu se Záhřebem přerušili sérii porážek, jenž čítala už pět zápasů

    Na soupisce hostujícího celku nenalezneme žádného hráče s českými či slovenskými kořeny, ba co víc, ani jiného cizince. Kádr Jugry totiž tvoří výhradně hokejisté ruské národnosti.

    Poslední zápasy

    Chanty-Mansijsk – Záhřeb 4:1
    Chanty-Mansijsk – Slovan Bratislava 1:3
    Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 3:1

    Nejproduktivnější hráči

    Igor Bortnikov – 19 bodů (11+8)
    Konstantin Panov – 19 bodů (8+11)
    Andrej Ivanov – 15 bodů (2+13)
     
    Admiral Vladivostok

    Domácí hráči jsou na tom o něco lépe než jejich dnešní soupeř. V sedmatřiceti zápasech získali 56 bodů za devatenáct výher a osmnáct porážek a drží místo v postupové osmičce do Play off, konkrétně sedmou pozici v tabulce Východní konference. Admiral se na domácím kluzišti představí po čtyřzápasovém venkovním tripu, ve kterém vybojoval dvě výhry po nájezdech na ledě Čerepovce a Nižného Novgorodu. Forma domácích hokejistů se tak dá označit za průměrnou.

    Ani v sestavě domácího Admiralu nenalezneme žádného hokejistu české nebo slovenské národnosti, dnešní duel se tak odehraje bez účasti středoevropanů.

    Poslední zápasy

    Nižnij Novgorod – Vladivostok 2:3sn
    Dinamo Minsk – Vladivostok 5:3
    Čerepovec – Vladivostok 4:5sn

    Nejproduktivnější hráči

    Konstantin Makarov – 19 bodů (11+8)
    Arťom Podšendjalov – 18 bodů (9+9)
    Alexandr Kuzněcov – 18 bodů (8+10)
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se v letošním ročníku KHL už jednou utkaly a z vítězství v poměru 3:0 se radovali hráči tehdy domácí Jugry. Dokáže dnes Admiral svému soupeři tuto porážku oplatit?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Rafikov, Zemčjonok, Lisov, Kosmačjov, Mnacjan – Makarov, Podšendjalov, Kuzněcov – Booth, Ugarov, Dugin – Fisenko, Lugin, Gorškov – Mamin, Alexandrov, Voronin – Sajustov.

    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gerašvili) – Kalašnikov, Želdakov, Antonov, Mamkin, Chvostov, Pogorišnyj, Ďjakov -- Panov, Gorbunov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Lapenkov – Bulajnskij, Taratuchin, Medvěděv – Ševčenko, Jacenko, Ankudinov – Beljajev.

    Rozhodčí: Gamalej, Dějev – Nazarov, Palej.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:40
    Lisov si sjel středem hřiště až před hostující klec, jeho střela backhandem však branku Jugry minula.
     
    01:09
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak tenhle zákrok si Gerašvili za rámeček rozhodně nedá! Od modré čáry jen lehce nahazoval na hostující klec Lugin, před brankou ještě kotouč tečoval ALEXANDR GORŠKOV a ten skončil až za zády hostujícího brankáře! Asistence: Dmitrij Lugin.
    01:09 Alexandr GORŠKOV - 1:0
     
    02:13
    Domácí se nyní budou muset bránit poté, co jeden z jejich hráčů vyhodil puk přes všechny čáry až na zakázané uvolnění.
     
    02:32
    A situace se bude jen po pár vteřinách opakovat, znovu totiž byla domácí rozehrávka příliš nepřesná.
     
    03:04
    Hosté odpovídají na vedoucí branku domácích zvýšenou aktivitou a nepouští hráče v modrých dresech ven z obranného pásma.
     
    04:05
    Jenže na výraznější zakončení ze strany hostů to zatím nevypadá a naopak po rychlém brejku mohli domácí podruhé udeřit, jenže střela z levé strany v podání jednoho z domácích hráčů skončil jen vedle branky.
     
    04:55
    Blum jen nahodil kotouč od modré směrem k hostující brance, Gerašvili ale zasahovat nemusel.
     
    05:26
    Hra se po dalším icingu domácích znovu stěhuje před jejich klec.
     
    05:55
    Druhá formace hostí sice dokázala po vyhraném buly chvíli držet puk v pásmu, ke střele se ale nikdo z hráčů této pětky nedostal.
     
    06:40
    Hosté sice často drží puk na svých holích a domácí v jejich obranném pásmu, jenže hráči v modrém dobře brání a k zakončení své soupeře takřka vůbec nepouští.
     
    07:40
    Hosté se pěkně prokombinovali až k zakončení z prostoru mezikruží, odkud z první pálil Mamkin, jehož střelu však domácí na poslední chvíli zblokovali a tak Nalimov ani nyní nemusel zasahovat.
     
    08:30
    Tak až nyní musel domácí gólman vůbec poprvé v tomto zápase zasahovat, když se na levé straně uvolnil Lapenkov a z prostoru kruhu vypálil. Trefil však pouze betony Nalimova.
     
    09:30
    Doposud největší šanci hostů měl na své holi Taratuchin, který zakončoval přečíslení hostů tří proti dvěma střelou z mezikruží, tu však dokázal Nalimov vyrazit!
     
    09:38
    Domácí hráči vyhráli buly před svou brankou a mohli se dostat k brejku dvou proti jednomu, to by však nesměli trestuhodně ztratit puk ve středním pásmu
     
    10:05
    Jinak se ale rozehra domácím hokejistům vůbec nedaří a poslední minuty jsou tak doslova prošpikovány velkým množstvím zakázaných uvolnění.
     
    10:40
    No, směrem dopředu to ze strany hráčů Admiralu dnes rozhodně není žádná sláva. Naštěstí pro ně to ale v podání soupeře není ani o trochu lepší. Nejvíce tak zatím trpí diváci, kteří se předváděnou hrou rozhodně bavit nemůžou.
     
    11:28
    A další icing je odpískán čárovými rozhodčími, tentokrát proti hostujícímu celku.
     
    11:41
    Chybu v hostující rozehrávce domácí nedokázali potrestat: Lugin zachytil kotouč ve středním pásmu a rozhodl se z levé strany sám zakončit situaci dvou proti jednomu, Gerašvili ale jeho ránu mířící těsně nad ledem dokázal vytěsnit mimo!
     
    12:39
    Šance druhé domácí formace však byla pouze ojedinělou výjimkou v počínání obou soupeřů, jinak totiž brankáři nemají příliš mnoho práce.
     
    13:10
    Pokud by dnes padlo tolik branek, jako již bylo odpískáno zakázaných uvolnění, to by bylo něco. Bohužel, zatím je přání pouze otcem myšlenky a skóre stále pouze jednogólové..
     
    13:46
    Hosté se nyní pokusili doslova protlačit kotouč středem hřiště až před Nalimova, silou to ale tentokrát nešlo.
     
    14:10
    O něco málo později se to ale přeci jen povedlo a domácí gólman raději přidržel kotouč. Hra bude pokračovat po krátké komerční přestávce.
     
    15:27
    Diváci ve Fetisovově Areně pískají. Patrně se však jedná o budoucí vyloučení jejich hráče, než na hru, kterou oba celky předvádí, i když od věci by to rozhodně nebylo.
     
    15:57
    Nikita Lisov (VLD) vyloučen za podražení. První přesilová hra zápasu putuje na stranu hostů.
     
    16:21
    Lapenkov si s pukem od pravého hrazení sjel až mezi kruhy, domácí ale dokázali jeho střelu zablokovat.
     
    16:38
    Nyní už se hokejistům domácího celku podařilo puk vyhodit daleko z pásma, hosté tak musí začít až zpoza vlastní branky.
     
    17:16
    A další puk letí pryč z obranného pásma Admiralu a dokonce se domácí dostali k zakončení. Z levého rohu nahazovat puk před branku Podšendjalov a jen málo chybělo jednomu z jeho spoluhráčů, aby kotouč tečoval za záda Gerašviliho!
     
    17:42
    Nalimov nyní perfektním zákrokem zabránil hostům ve srovnání skóre tohoto zápasu, když fantasticky holí zastavil teč Pogorišného před brankou, po níž už puk mířil do odkryté domácí svatyně!
     
    17:57
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Jedna minuta chybí do konce první třetiny, u kotouče jsou hosté, v posledních minutách přeci jen o něco málo aktivnější.
     
    19:40
    Poslední vteřiny ale patří domácím hokejistům, jejich tlak ale druhou brankou v síti Gerašviliho nekončí, nahození Bluma od modré čáry totiž bylo ztečováno jen vede hostující klece.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nám příliš hokejové krásy nenabídla a tak domácí vedou pouze nejtěsnějším možným rozdílem, když se o doposud jedinou branku zápasu postaral již ve druhé minutě Alexandr Gorškov.
     
    Statistiky utkání po první třetině

    Střely na branku: 6 – 5
    Vhazování: 8 – 12
    Vyloučení: 1 – 0
    Hity: 5 – 8
    Zblokované střely: 6 – 3
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Hosté se hned v samém začátku druhé periody natlačili před branku a Nalimov se musel hodně natáhnout, aby zalehl puk ležící před jeho brankou.
     
    21:20
    První zakončení prostřední dvacetiminutovky mají ale na svědomí domácí hráči, jenže rána Ugarova z levého kruhu skončila jen na zadním mantinelu.
     
    21:35
    Po následné nepřesné rozehrávce Admiralu se hra přestěhuje před domácí klec po odpískaném icingu.
     
    22:10
    A znovu se domácím nepovedlo přesně nahrát napříč kluzištěm a netečovaný kotouč skončil až za hostující brankou. Znovu se tak bude vhazovat před Nalimovem.
     
    23:25
    Lapenkov se pokusil zakončit útočný výpad hostujícího týmu, jeho rána se ale mezi tři tyče nevešla a Nalimov tak zasahovat nemusel.
     
    24:10
    Buljanskij se pokusil prosadit po pravé straně hřiště, jenže měl to těžké proti přesile protihráčů a o kotouč prostě přijít musel.
     
    24:50
    Hosté drží puk za vlastní brankou a střídají.
     
    25:20
    Čtvrtá formace hostů nyní dojela nahozený kotouč v útočném pásmu, který už mířil na zakázané uvolnění. Ševčenko se pokusil zakončit z otočky z pravého kruhu, jeho pokus ale za zády Nalimova neskončil.
     
    26:00
    Domácí se zatím ve druhé třetině takřka nedostávají do pásma, natož pak k zakončení. Jugra je v této fázi zápasu jasně lepším týmem.
     
    26:44
    Hosté však nyní zaváhali při rozehrávce a doslova nabídli šanci domácím jako na zlatém podnose, jenže Alexandrov pálící z pravé strany trefil pouze dobře postaveného brankáře Gerašviliho.
     
    26:58
    No, vyhrané buly před vlastní brankou hosté využít nedokázali a jen napálili puk daleko od své branky. Po zakázaném uvolnění se tak vhazování před Gerašvilim bude muset opakovat.
     
    27:22
    Aktivní Alexandrov se pokusil probít po pravé straně kluziště až před branku a byl zastaven na hranici pravidel. Píšťalky sudích však zůstaly němé a tak se hraje dál.
     
    27:45
    Zachytá si i Nalimov, který přikryl lehké backhandové nahození Pogorišného od modré čáry.
     
    28:29
    Hra však opět pomalu upadá do podprůměru, i když musíme uznat, že oproti první třetině se přeci jen k vidění více hokejových momentů. Nyní však domácí hráče zastavuje offside při jejich útočné snaze.
     
    28:55
    Panov zakončoval útok hostí střelou zpoza obránce, ta byla sice zblokována, i tak ale musel Nalimov zasahovat.
     
    29:27
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Dlouho se domácí nemohli dostat do útočného pásma v této třetině, ale když už se to povedlo, je z toho druhá branka v hostující síti! Z levé strany přihrával před branku ALEXEJ UGAROV, odkud se puk od některého z hráčů odrazil až za záda brankáře Gerašviliho! Asistence! David Booth.
    29:27 Alexej UGAROV - 2:0
     
    30:30
    Domácím jakoby vstřelenou brankou doslova narostla křídla a najednou jsou úplně všude. Hosté nestíhají.
     
    31:05
    Makarov číhal za obranou hostů na útočnou modrou a dočkal se dlouhé přihrávky, ta však byla přeci jen poněkud prudší, než by domácí forvard potřeboval a tak mu nakonec kotouč od hole odskočil.
     
    31:30
    V oficiálním zápise zatím svítí jako střelec branky Ugarov, to by však rozhodně mělo být opraveno, neboť střelcem branky by určitě měl být Dugin. No, na rozhodnutí si určitě ještě počkáme.
     
    32:28
    Booth vybojoval puk za brankou hostů a naservíroval jej jednomu ze svých obránců na modrou čáru, ten však táhlou střelou minul Gerašviliho klec.
     
    33:13
    Hosté se v posledních minutách vůbec nedostávají do hry, druhá branka v jejich síti je očividně zaskočila.
     
    33:52
    Gorškov předvedl krásnou individuální akci a po vyjetí z rohu až mezi kruhy se jal zakončovat, jeho technický pokus ale skončil jen na hrudi brankáře Gerašviliho.
     
    34:23
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře! Po dlouhých minutách se hráči Jugry dostali k zakončení a to hned končí v domácí brance. Buljanskij našel zpětnou přihrávkou před brankou volného PAVLA MEDVĚDÉVA a ten poslal kotouč za Nalimovova záda! Asistence: Arťom Buljanskij.
    34:23 Pavel MEDVĚDĚV - 2:1
     
    35:51
    Jugra právě vstřelila branku!
    No tak to je šok pro domácí, kteří během minuty a půl ztrácí dvougólový náskok! Gorbunov s IGOREM BORTNIKOVEM si několikrát vyměnili puk v útočném pásmu a druhý jmenovaný jej nakonec svižnou střelou z pravé strany poslal do domácí branky! Asistence: Denis Gorbunov.
    35:51 Igor BORTNIKOV - 2:2
     
    36:22
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí si však vzápětí berou zpět ztracené vedení. Gorškov na levé straně chytře počkal na dojíždějícího NIKITU LISOVA ze druhé vlny, jehož technický pokus kousek za modrou čarou zaplul až za Gerašviliho! Asistence: Alexandr Gorškov, Dmitrij Lugin.
    36:22 Nikita LISOV - 3:2
     
    37:20
    A další střela letí na Gerašviliho, jenže Makarov nyní nedokázal dostat puk za záda hostujícího brankáře.
     
    38:10
    Tak po značně nudné první třetině nám minimálně závěr té druhé rozhodně vynahradil veškeré trápení z úvodu zápasu. Hraje se nahoru dolů a diváci se ve Fetisovově Areně nyní musí bavit.
     
    39:00
    Poslední minuta chybí do konce druhé třetiny.
     
    39:20
    Před Fisenkem se po rychlém brejku domácích naskýtala možnost zakončovat z levé strany do zcela volné hostující branky, jenže domácí forvard nakonec puk nedokázal dotlačit za záda Gerašviliho.
     
    39:44
    Jugra právě vstřelila branku!
    A bohužel pro Admiral se potvrdilo staré známé pravidlo "nedáš -- dostaneš" ! Taratuchin nejprve nedokázal propálit Nalimova svižnou střelou, poté však dojel puk a chytře jej zadovkou poslal na ARŤOMA BULJANSKÉHO, který se z otočky dokázal prosadit střelou přes ležícího domácího brankáře! Asistence: Andrej Taratuchin, Pavel Medvěděv.
    39:44 Arťom BULJANSKIJ - 3:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je minulostí a oproti té první jsme viděli úplně jiné utkání. Po polovině utkání se totiž začaly dít věci před oběma brankami a diváci nakonec viděli pět branek v této části zápasu. Před poslední dvacetiminutovkou je tak skóre naprosto vyrovnané, 3:3.
     
    Statistiky utkání po druhé třetině

    Střely na branku: 18 – 15
    Vhazování: 21 – 20
    Vyloučení: 1 – 0
    Hity: 6 – 10
    Zblokované střely: 8 – 4
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Hosté se hned nahrnuli do útoku, jejich následná střela ale domácí branku vůbec netrefila.
     
    40:50
    Na druhé straně byla v dobré šanci Ugarov s Duginem, jenže GErašviliho v hostující brance se jim překonat nepodařilo
     
    41:30
    Lisov pálil tvrdě od modré čáry, branku Jugry ale trefit nedokázal.
     
    42:56
    První přesilová hra pro domácí celek. Vyloučeným hráčem je Igor Bortnikov (JUG).
     
    43:14
    Hosté vyhráli buly a poslali puk daleko od své branky, domácí hráči tak musí založit akci až zpoza té vlastní.
     
    43:36
    A ani napodruhé se hráči Admiralu v útočeném pásmu dlouho neohřáli a znovu musí začít až od vlastního brankáře.
     
    43:55
    A do třetice všeho dobrého nyní neplatí. Další snaha domácích nyní ztroskotala již na modré čáře, kde je hráčům v modrém odpískán offside.
     
    44:06
    Nene, tahle přesilovka domácím zatím vůbec nevychází a kotouč znovu rychle letí až k jejich brance Hosté se brání s velkým přehledem.
     
    44:30
    Dugin pálil tvrdě kousek za modrou čarou kotouč však za záda Gerašviliho nedostal. To byla také jediná vážnější akce domácích v početní převaze.
     
    44:56
    Hosté v plném počtu.
     
    45:41
    Zachytá si i Nalimov a je to pravděpodobně jeho první zákrok v této třetině, když dokázal vyrazit střelu obránce Kalašnikova od modré čáry.
     
    46:28
    Hosté nyní napadají hodně aktivně a domácí mají s jejich bojovností poměrně velké problémy při rozehrávce.
     
    46:58
    Už už se zdálo, že se domácí hokejisté přeci jen dostanou za útočnou modrou, jenže přesně v tu chvíli se ozvala píšťalka jednoho z čárových sudích, který zapískal postavení mimo hru.
     
    47:30
    Nalimov přerušil hru poté, co tygřím skokem přikryl kotouč vyražený po střele jednoho z hostujících hráčů.
     
    47:40
    A znovu je v akci domácí brankář a byl to zákrok dost podobný tomu předchozímu, když se Nalimov natáhl po kotouči, který pomalu směřoval k jeho brance.
     
    47:42
    Buljanskij pálil krátce po buly z pravé strany, jeho svižná střela zápěstím ale skončila jen na zadním hrazení.
     
    48:28
    Pogorišnyj se pokusil nahodit kotouč od modré na domácí branku, puk sice minul klec Nalimova ale i tak už bylo celé snažení zbytečné, hra přerušena pro offside hostujícího celku.
     
    48:35
    Domácí vybojovali buly v útočném pásmu a hned po něm pálil jeden z obránců Admiralu, Gerašvili vyrazil jeho střelu betony do rohu kluziště.
     
    49:06
    Hosté se však okamžitě vydali vpřed, jenže jejich snaha končí poměrně záhy, neboť se dopustili nedovolenou hrou vysokou holí.
     
    49:32
    Ugarov táhl rychlou akci domácích hráčů po levé straně a sám se ujal zakončení, to se však podařilo Gerašvilimu vyrazit mimo.
     
    50:10
    Do konce třetí třetiny zbývá něco málo pod deset minut a k vítězství mají oba týmy stále stejně daleko.
     
    50:40
    Další rychlý brejk domácích vedený po levé straně a opět zakončoval hráč vedoucí kotouč, jenže střela Goškova neměla gólové parametry a skončila vedle branky.
     
    51:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se opět ujímají vedení v zápase, když jejich rychlou akci táhl po pravé straně Sajustov, který perfektní přihrávkou našel před brankou KIRILA VORONINA, jenž dokázal usměrnit puk do hostující branky! Asistence: Dmitrij Sajustov, Viktor Alexandrov.
    51:41 Kiril VORONIN - 4:3
     
    52:40
    Nyní jsou to hosté, kteří se musí tlačit do zakončení a čas pro ně najednou začal utíkat až příliš rychle.
     
    52:58
    Druhá formace Jugry ale se svým útokem neuspěla. Varfolomejev byl na konci souhry této pětky a střílel z mezikruží, kotouč však skončil pouze na hrudi domácího gólmana.
     
    53:44
    Tak čtvrtá formace Admiralu je zatím jasně nejlepší útočnou trojicí domácích v této třetině. Po vstřelené brance se nyní opět drala vpřed, Gerašvili ale tentokrát svoji klec uhájil.
     
    54:40
    Makarov dostal přihrávku do útočného pásma a sám proti dvojici obránců se správně rozhodl pro zakončení. Jeho střela z levého kruhu ale neskončila v brance hostů, ale pouze vedle.
     
    55:25
    Čas poslední dvacetiminutovky rychle ubíhá a do konce třetiny a možná i celého utkání chybí již jen necelých pět minut.
     
    Dnešní utkání sleduje 5.277 diváků.
     
    55:50
    Hosté nyní drží kotouč a kombinují ve vlastním obranném pásmu.
     
    56:30
    Jenže v útoku se hostům nezadařilo a tak mohou hrát domácí, kteří k brance soupeře určitě pospíchat nebudou.
     
    57:00
    Za vysokou hůl vyloučen Andrej Ivanov (JUG), domácí budou hrát v závěru přesilovou hru a to je voda na jejich mlýn.
     
    57:15
    Domácí drží puk v rohu útočného pásma a tam čas utíká velice rychle.
     
    57:40
    Velkou, velkou šanci, měl nyní na holi Jonathan Blum, jenž dostal nabito do volného prostoru pravého kruhu. Jeho střelu z první ale ukryl ve své výstroji brankář Gerašvili.
     
    58:00
    Začínají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:25
    Domácí hráči nedokázali udržet puk v útočném pásmu a začít musí od Nalimova.
     
    58:45
    Bortnikov vyvezl puk znovu až k obrannému pásmu domácích, ti ale vedou a nikam spěchat nemusí.
     
    59:00
    Hosté v plném počtu.
     
    59:25
    Makarov se pokusil obtočit s pukem kolem hostující branky a zakončit hosté ale jeho snahu o zakončení zneškodnili.
     
    59:45
    Hosté to zkusí bez brankáře a se šesti hráči v poli!
     
    59:56
    Siréna sice již ukončila třetí třetinu a i na kostce svítí samé nuly, čas se ale bude ještě o čtyři sekundy vracet nazpět. Pro hosty to ale pravděpodobně bude již tuze málo..
     
    59:56
    Hosté na vzniklou situaci vcelku pochopitelně reagují oddechovým časem. Tak uvidíme, co hostující kouč vymyslel a jak si jeho svěřenci povedou při realizaci.
     
    59:56
    Vhazovat se bude v útočném pásmu Jugry.
     
    59:59
    Hosté vyhráli buly a ke střele se dostal obránce Kalašnikov, jeho ránu ale domácí dokázali zablokovat.
     
    Konec zápasu.
     
    Domácí hokejisté nakonec rozsekli vyrovnané utkání brankou ve 52. minutě, kdy se prosadil Kirill Voronin a rozhodl tak o tom, že všechny body zůstanou pořádajícímu celku.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 26 – 24
    Vhazování: 31 – 30
    Vyloučení: 1 – 2
    Hity: 11 – 12
    Zblokované střely: 11 – 5
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, přeji Vám krásný zbytek posledního pracovního dne tohoto týdne. Nashledanou. (12:47:19)

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 2. Gorškov (Lugin), 30. Ugarov (Booth), 37. Lisov (Gorškov, Lugin), 52. Voronin (Sajustov, Alexandrov) – 35. Medvěděv (Buljanskij), 36. Bortnikov (Gorbunov), 40. Buljanskij (Taratuchin, Medvěděv)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Rafikov, Zemčjonok, Lisov, Kosmačjov, Mnacjan – Makarov, Podšendjalov, Kuzněcov – Booth, Ugarov, Dugin – Fisenko, Lugin, Gorškov – Mamin, Alexandrov, Voronin – Sajustov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gerašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Antonov, Mamkin, Chvostov, Pogorišnyj, Ďjakov -- Panov, Gorbunov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Lapenkov – Bulajnskij, Taratuchin, Medvěděv – Ševčenko, Jacenko, Ankudinov – Beljajev.

    Rozhodčí: Gamalej, Dějev – Nazarov, Palej

    Diváci: 5.277
    bahis siteleri