Olomouc – Třinec 1:5 (kon.) | Vsetín – Havířov 6:1 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.)
Pardubice – Liberec 3:2 (po pr.) | Kometa Brno – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Poruba – Opava 8:3 (kon.)
Vítkovice – Zlín 4:5 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 2:5 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:3 (2:0 po s.n.)
Kladno – Č. Budějovice 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (1:0, 3:1, 1:2)
Mountfield HK
Pátek 04.12.2015, 17:00 • DRFG Arena • Extraliga staršího dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    58:36
    Znovu skvělý Dostál nyní lapil střelu Hejny, který pálil osamocen z pravého kruhu!
     
    55:12
    Havlát pláchl obraně, pohotově vypálil a jeho rána se zastavila o břevno a poté spadla na brankovou čáru! Rozhodčí jasně ukázal, že se o branku nejednalo a hra pokračuje dál!
     
    51:44
    Vyloučeni Kryštof Hroudný (MHK) na 5 + do konce utkání, Jakub Hašek (MHK) na dvě minuty za hrubost, Tomáš Mlynář (KOM) na 5 + do konce utkání utkání, Lukáš Zukal (KOM) na dvě minuty za napadeně a dvě minuty za hrubost.
     
    51:44
    Na ledě se přiostřilo! Hosté sice dosáhli branky, ovšem bylo jasné, že Dostál byl do ní s pukem natlačen. Už předtím však přišla nebezpečně teč, se kterou si domácí brankář nadvakrát poradil. Následně se však strhla nefalšovaná bitka, ve které Mlynář na body porazil Hroudného, což ocenil i hlouček domácích fandů! Nyní přijde na řadů velké množství trestů, neboť se do šarvátek na brankovišti zapojili téměř všichni hokejisté na ledě!
     
    51:22
    Jeden z hostů ihned po buly nebezpečně vypálil, puk sice projel mezi betony Dostála, ovšem těsně vedle levé tyče!
     
    48:05
    Přesilová hra pro domácí celek. Vyloučen hostující Jakub Muška na dvě minuty za sekání.
     
    47:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už ale ani Dostál nezabránil snížení! Po obrovské hrubici domácích se puk dostal k FILIPU JIRÁSKOVI, jenž si nabruslil před domácího brankáře, kličkou do pravé strany si jej nechal odklouzat a poté pohodlně zavěsil do prázdné branky – 5:3! Bez asistence.
     
    44:37
    Skvělý Lukáš Dostál nyní vyřešil přečíslení Hradce, kdy se k puku dostal Šalda, ale domácí brankář jeho prudký pokus ukryl v lapačce.
     
    43:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si však berou bleskově zpět tříbrankový náskok! Po přihrávkách na pravé straně vypálil Ferda, jehož pokus se dorazil na levé straně ke sjíždějícímu ALEŠI TRNKOVI, který z ostrého úhlu zamířil do prázdné branky – 5:2! Asistence: Radim Ferda, Robert Havlát.
     
    42:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Hosté jsou odměněni za aktivitu kontaktní brankou! Po kombinaci za brankou našel Matouš volného RADIMA ŠALDU, který propálil Lukáše Dostála a dává hostů naději – 4:2! Asistence: Mikuláš Matouš, Dominik Mašín.
     
    42:43
    Na opačné straně vyrazili domácí do protiakce 2 na 1, Gajarský směroval žabičku na Süsse, který ale nedokázal kotouč doklepnout do odkryté sítě!
     
    32:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté jsou zralí na ručník, zatímco domácí vychází vše, nač sáhnou! Po přihrávce zpoza branky se do kotouče opřel ADAM GAJARSKÝ a trefil přesně mezi ruku a tělo brankáře Vomáčky, který neprožívá zrovna nejšťastnější poslední minuty – 4:1! Asistence: Jan Süss, Filip Král.
     
    30:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Branková smršť nebere konce! Opět totožná akce jako při prvním oslabení domácích! Obraně tentokrát pláchl ROBERT HAVLÁT, který si v úniku vyčekal Vomáčku a poté zavěsil přesně nad lapačku brankář Hradce – 3:1! Asistence: Radim Ferda.
     
    30:27
    Přesilovka pro hosty, vyloučen domácí Filip Král na dvě minuty za hákování.
     
    29:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí však jdou opět do vedení! Po přesunu do pásma posunul puk kolem protihráče Gajarský na volného JANA SUSSE, který procedil puk lehkou střelou mezi betony za záda Vomáčky a domácí opět vedou – 2:1! Asistence: Adam Gajarský.
     
    29:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se přeci jen prosazují při přesilovce! Matějček posunul puk na PATRIKA HIDVEGHYHO, který se nerozpakoval, napřáhl a přesnou ranou překonal Lukáše Dostála – 1:1! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    27:55
    Přesilová hra pro hosty. Potrestána hráčská lavice domácích na dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odpyká Lukáš Frydrych.
     
    27:27
    Obrovskou šanci měl nyní Mašín, který se dostal až před Dostála, ten však jeho pokus do horních pater branky skvěle zneškodnil!
     
    23:41
    Poté se strhl na ledě menší šarvátka a bude se vylučovat. Vyloučeni Martin Štohanzl a Libor Zábranský – oba na dvě minuty za hrubost.
     
    20:47
    Hradečtí se usadili v pásmu, Dostál si poradil s nahozením z pravé strany, které však vyrazil pouze ke sjíždějícímu Šaldovi, jenž ale dorážkou mezi betony neuspěl!
     
    15:30
    Obrovská šance domácích! Po nenápadné akci se k puku před zcela odkrytou brankou dostal Frydrych, nicméně jeho dorážka z brankoviště mířila nad branku!
     
    13:12
    Další únik domácí barev mohl zakončit Havlát, tomu však puk sjel z čepele a brankář Vomáčka skvěle zasáhl svou holí!
     
    09:51
    Síly na ledě se srovnají. Vyloučen hostující Kryštof Pažourek na dvě minuty za nedovolené bránění
     
    08:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jsou do vedení v početní nevýhodě! Po nedorozumění v zadních řadách Hradce pláchl s pukem od vlastní modré MATĚJ NOVÁK, jenž si sjel až před Vomáčku a poté forhendovým blafákem nedal brankáři celku z východu Čech žádnou šanci – 1:0! Bez asistence.
     
    08:43
    První přesilová hra utkání a zahrají si ji hosté. Vyloučen domácí Roman Jeřábek na dvě minuty za podražení.
     
    06:29
    První vážnější šanci mohl zakončit ránou do odkryté klece Havlát, nicméně dorážka z prostoru brankoviště mu vůbec nesedla!
     
    05:20
    Po další chybě v zadních řadách Brna pálil dvakrát z kruhu nebezpečně Mašín, avšak Dostál jeho nebezpečné pokusy dokázal bravurně zlikvidovat!

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 9. Novák, 30. Süss (Gajarský), 31. Havlát (Ferda), 33. Gajarský (Süss, Král), 44. Trnka (Ferda, Havlát) – 30. Hidveghy (Matějček), 43. Šalda (M. Matouš, Mašín), 48. Jirásek


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Jeřábek, Trnka, Jurnečka, Zábranský, Král, Zukal – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Frydrych, Ferda (C), Süss.
    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Muška, Brádel, Gaspar, Pohl, Hroudný, Moník, Lelek, Šalda – Hašek, Matouš, Mašín, Matějček (C), Pažourek, Matouš, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Hejna, Maršík, Hidveghy.

    Rozhodčí: Michal Dědek – Ivan Čuňočka, Pavel Kříž
    bahis siteleri